Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Domek jednorodzinny czy blok.

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mieszkałem w PL to w bloku , teraz w Anglii mieszkam w domku , ale i tak tęskni mi się za PL:P

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

W 2008 mieszkałem w blokach i powiem wam , że spoko było . Obecnie mieszkam w domu jednorodzinnym i nie wyobrażam sobie teraz mieszkania w blokach

?????

Opublikowano

Mieszkam w domku jednorodzinnym i nigdy bym nie chciał mieszkać w bloku.

Masz podwórko dużo miejsca itd.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Domek jednorodzinny na obrzeżach małego miasta.

Jest bardzo fajnie. Do centrum nie jest strasznie daleko ale mieszkam dzięki temu w spokojnej okolicy.

egq3SFm.png

Opublikowano

Na co dzień mieszkam w bloku (niestety). Od czasu do czasu jeżdżę z rodzicami do naszego domku w górach, ale tam jest takie zadupie, że nic kompletnie nie ma w promieniu 7 kilometrów (co najmniej). Oczywiście nie licząc drzew, lasów i małych dróżek. No i sąsiadów, którzy mieszkają jakieś 2 km pod górkę od nas. :D

Osobiście wolałabym mieszkać w domku jednorodzinnym gdzieś na obrzeżach Wrocławia. Miałabym wtedy psa. ;f W ogóle wydaje mi się, że to jest o wiele fajniejsze. Zawsze jest miejsce na grilla, w lecie można się poopalać w ogrodzie i tak dalej. ;)

To widać ze nie lubisz natury :D ile jak bym dal za taki domek spokój zero hałasu

co do tematu w polsce w bloku ( nie narzekam bo i tak tam tylko jem i śpię :D a tak to mnie nawet w domu nie ma chyba ze pogoda do dupu ) a tu w angli wiadomo jakie mieszkanie 2 piętrowe

Opublikowano

Całe życie mieszkałam i nadal mieszkam w bloku. Mój "domowy" blok jest mały (4 mieszkania + podwórko), więc jest bardzo kameralnie i przyjemnie. Wszystkie moje dotychczasowe bloki "na studiach" charakteryzowały się paskudnymi sąsiadami (albo zrzędliwe babsko, albo kopulująca piętro wyżej para itp).

Dom jednorodzinny ma swoje plusy - prywatność, kawałek ogródka. Jednak nie wiem czy dobrze bym się czuła w takiej przestrzeni.

#don't care

Opublikowano

Od niedawna w domu.

To gdzie wcześniej mieszkałeś o.O

@Topic: Całe życie w bloku. Chociaż jednorodzinny to same +, bo jest więcej m², ogródek, cisza itp. ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

W bloku we Wrocławiu razem z rodzicami (niestety jeszcze) :D i nigdy bym się nie wyprowadził :D

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Mieszkam w domu jedno rodzinnym i jest dobrze ale też i posiadam mieszkanie w bloku, ale jednak wole mieszkać w takim domu.

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

mieszkalem w bloku (do 6 urodzin) i teraz w domku jednorodzinnym

nie mam problemow z sasiadami ,swoj pokoj ,wiecej miejsca i ikt nie narzeka na to co robisz (moze starzy :P)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...