Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Domek jednorodzinny czy blok.

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Mieszkacie w domku jednorodzinnym czy w bloku? I co wolicie. Ja mieszkam w bloku i jakoś nie narzekam na swój przytulny pokoik :P

Proszę, tylko bez spamu ;f

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Z rodzicami mieszkałem w domu. Teraz sobie wynajmuję kawalerkę w kamienicy :)

DOWN

Polecam dorwać działkę w Iwinach. Niby zadupie pod Wrockiem ale mój wujek niedawno się tam wybudował i bardzo sobie chwali, działki tanie jak barszcz :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Jak w temacie. Mieszkacie w domku jednorodzinnym czy w bloku? I co wolicie. Ja mieszkam w bloku i jakoś nie narzekam na swój przytulny pokoik :P

Proszę, tylko bez spamu ;f

Na co dzień mieszkam w bloku (niestety). Od czasu do czasu jeżdżę z rodzicami do naszego domku w górach, ale tam jest takie zadupie, że nic kompletnie nie ma w promieniu 7 kilometrów (co najmniej). Oczywiście nie licząc drzew, lasów i małych dróżek. No i sąsiadów, którzy mieszkają jakieś 2 km pod górkę od nas. :D

Osobiście wolałabym mieszkać w domku jednorodzinnym gdzieś na obrzeżach Wrocławia. Miałabym wtedy psa. ;f W ogóle wydaje mi się, że to jest o wiele fajniejsze. Zawsze jest miejsce na grilla, w lecie można się poopalać w ogrodzie i tak dalej. ;)

Opublikowano

Innego życia niż w domu sobie nie wyobrażam, lubię dużo miejsca i lubię prywatność (jak każdy) bloki może są duże ale koledzy za ścianą nie koniecznie. Po za tym mam podwórko i w chuj swojego terenu.

Opublikowano

Mieszkam w bloku, ale na wakacje jeżdżę do domku na wsi, niestety, bez internetu.

Opublikowano

Jeszcze rok temu w domu jednorodzinnym, teraz w bloku. I szczerze? Wolę DOM JEDNORODZINNY. Jednak jest podwórko, i przede wszystkim więcej miejsca.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Mieszkam w domu jednorodzinnym i nie wyobrażam sobie wstania rano bez wyjścia na świeże powietrze, posiedzeniu na schodach, krzesłach obok domu, przy parasolu, wypuszczenia psów żeby pobiegały po podwórku.

A nie siedzieć zabity w 4 ścianach.

Opublikowano

Ja w domu jednorodzinnym, nie mam sąsiadów, bo z jednej strony mam stawek, z drugiej przedszkole ;D

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

W domu jednorodzinnym. Ale blok by mi nie przeszkadzał, tylko gorzej, że obowiązuje tam cisza nocna, którą większość przestrzega. Ale fajnie byłoby w takim przytulnym pokoiku siedziec na komputerze do rana :D

Opublikowano

Mieszkam w domku ale nie jednorodzinnym na wsi , jest super , ponieważ jest to największa wieś w Polsce ale jak na wieś to nie jest źle jest m.in : Babia Góra ( Największa góra w Beskidach (1725m) , 4 wyciągi w tym Mosorny Groń (1700m trasy) , trasy , ścieżki rowerowe FR/DH , skatepark , lodowisko w zimie , orlik , masa sklepów oraz hotelów / domów wczasowych , ZAPRASZAM DO ZAWOI na wakacje ! :D

O ogólnie nie wyobrażam sobie tego że miał bym to wszystko zostawić i przeprowadzić się do bloku :/

u6pv.jpg

Opublikowano

Od niedawna w domu.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Ja mieszkam w domu , dużo miejsca . Własny pokój no i prywatność . Nikt nie krzyczy jak się lekko hałasuje ; muzyka , imprezy , grill .

Niestety wada to dużo pracy przy nim i w koło niego . Chodzi mi o :

ogródek , koszenie trawy itd.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Ja mieszkam w bloku ale jest kilka minusów

-nie można głośno muzyki puszczać

-jak ma się upierdliwych sąsiadów to nie jest za miło u mnie w klatce mam takich trzech

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Od 3 roku mieszkam w domu na wsi, lecz od września będę mieszkał w mieszkaniu.

Ogólnie wolę mieszkać w apartamentowcu, niż w domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...