Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Usunięcie wszystkich globalnych pasywów

zelltar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brak większego ingerowania w grę, niezbyt interesujące. Nie obchodzi mnie to czy to zrobią czy nie...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nie zrobią tego, to tylko zepsuje grę. W ogóle - po co mieliby to robić? xD

Bo dają zbyt dużo kosztem niczego? Pasyw janny to darmowe 3%ms, dla hecarima/udyta to jest nieziemski boost, dod. każdy z teammates dostaje ten boost co jest chore.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Brak większego ingerowania w grę, niezbyt interesujące. Nie obchodzi mnie to czy to zrobią czy nie...

Śmiechłem.

Pasyw Janny to 2 runy MS dla KAŻDEGO na mapie. Czasem te kilka msów może przyczynić się do zrobienia first blooda/nie oddania go przeciwnikowi.

Pasyw Twisted Fate'a daje około 2,5k golda w 30 minucie, useless?

Zilean jest underplayed ale w niektórych teamcompach jego pasyw działa świetnie.

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

Śmiechłem.

Pasyw Janny to 2 runy MS dla KAŻDEGO na mapie. Czasem te kilka msów może przyczynić się do zrobienia first blooda/nie oddania go przeciwnikowi.

Pasyw Twisted Fate'a daje około 2,5k golda w 30 minucie, useless?

Zilean jest underplayed ale w niektórych teamcompach jego pasyw działa świetnie.

Z tego co wiem to passyw tf'a daje 2gold za każdego minions lub chempa prawda? To powiedź mi jakim cudem wzieło Ci się 2.5k golda? Matematyka...

WoW 3 ms ,hardcorowo!!!

Passyw ziealna pawie nic nie daje, przez całą gre 1 zabicie blue golema da więcej...

Moim zdaniem powinni te passywy usunać i dać lepsze.

Opublikowano

Z tego co wiem to passyw tf'a daje 2gold za każdego minions lub chempa prawda? To powiedź mi jakim cudem wzieło Ci się 2.5k golda? Matematyka...

WoW 3 ms ,hardcorowo!!!

Passyw ziealna pawie nic nie daje, przez całą gre 1 zabicie blue golema da więcej...

3* golda, na pewno 2,5k golda nie wyjdzie, moze 1,5.

3ms=/=3% ms, to są 2 darmowe quinty na ms.

Pasyw zileana dobrze działa w teamcompach które polegają na early dominacji.

652601399840421198520.png

Opublikowano

WoW 3 ms ,hardcorowo!!!

Nie pomyślałeś że chodziło mu o gold drużynowy matematyku? 3% ms rzeczywiście kompletnie nic, nie wiem czy gramy w tę samą grę.

@topic To że coś tam na forum nabąknął to nic nie znaczy, już dawno miał być rework wizualny Ryze i wiele wiele innych zmian a jak dotąd cisza.

Opublikowano

Nie pomyślałeś że chodziło mu o gold drużynowy matematyku? 3% ms rzeczywiście kompletnie nic, nie wiem czy gramy w tę samą grę.

@topic To że coś tam na forum nabąknął to nic nie znaczy, już dawno miał być rework wizualny Ryze i wiele wiele innych zmian a jak dotąd cisza.

Jeśli chodzi mu o gold teamowy to ma racje ,lecz jeśli chodzi o gold dla osoby to niemożliwe (a przynamniej niemożliwe w normalnym meczu).

Up 2x ,nadal podtrzymuje moją teze .że passyw zileana jest beznadziejny rozumiem w early ,może da jakiś szybszy level... (ale przeciwnik zabije 2 minionki i już ten level też ma)Ale w late i późnym mid co on da? Strata passywu moim zdaniem ,już lepiej na tego mida picknąć tf'a lub jakiegoś fajnego midder'a ,lub na support'a takiego thresh'a

Opublikowano

mysle ze to znowu jakis troll bo kiedys mialo byc, ze jak kogos prawie masz zabite i mob zada ostatni cios to mobek zabija.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

@up: W tfach ten pasyw ci się nie przyda, a janna ma jeszcze ulti i q, te 2 skille potrafią zmienić bieg zdarzeń w tfie.

Wg. mnie dobra decyzja riotu, zbyt dużo te globalne pasywy dawały.

League of Legends

Opublikowano

A rengar ? też jego pasyw zawdzięczał powodzenie w jungli , myślę że nie powinni tego zrobić bo musieli by zmieniać każdej postaci skille .

Opublikowano

@up a co ja w 1. poście napisałem? Dokładnie to samo z likiem do oryginalnego posta :)

Sądzę, że będą to takie nerfo-buffy. Nerfy dla teamu, buffy dla posiadacza pasywu.

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Przecież jak ma sie Janne to na Hecarimie nie trzeba quinitów na MS... dostaje darmowe 2x quinity na MS... więc to jest bardzo OP tylko wy tego nie dostrzegacie... tak samo OP na Udyrze/Volim czy czymkolwiek do chase'owania.

W sumie, jak dla mnie to dobrze... ew. mogli by te pasywy pozmieniać tak żeby działały na jakiś obszar np.300 jednostek.

Opublikowano

Janna wciąż będzie op supportem, passyw TFa był useless i moze teraz w koncu bedzie mial spora przewage w goldzie, a może nowy pasyw Zileana sprawi ze w koncu bedzie grywalny? W sumie dobra zmiana.

Opublikowano

Janna wciąż będzie op supportem, passyw TFa był useless i moze teraz w koncu bedzie mial spora przewage w goldzie, a może nowy pasyw Zileana sprawi ze w koncu bedzie grywalny? W sumie dobra zmiana.

Pasyw tfa był useless? Jasne, oczywiście, szczególnie, że w 20 minucie jesteś 400g do przodu.

Opublikowano

@up tak, mało.

Porównując tfa z np. katariną mamy 500 golda za refresh skilli i 3/4 ulta za astyste lub kill. Z volibearem, daje w late game darmowe 20-30 % hp za darmo. ( nie gram nim jakby co a więc mogłem źle trafić ) Porównując z rammusem, dostawaliśmy darmowy BT albo i więcej

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...