Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Kilka zmian

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czo te battlelety ;_;

A więc, zaczynamy od najstarszych:

Champions

Nunu

• Consume ( Q ) cooldown reverted ( bringing it back to it's current live version ) to 17/15/13/11/9 from 18/16.5/15/13.5/12.

Items

Aegis of the Legion

• Total cost now 1900 from 2000
  • Recipe cost reduced to 375 from 475

Guardian Angel

• Total cost reduced to 2750 from 2920

Locket of the Iron Solari

• Total cost reduced to 2500 from 2600

Spectre's Cowl

• Total Price increased to 1400 from 1350.
  • Passive HP5 reduced to 15 from 20.

Spirit of the Ancient Golem

• Health reduced to 450 from 500.

Dominion / Twisted Tree Line Specific Changes

Moonflair Spellblade

• Total cost increased to 2300 from 2000.

Bomby ZIggsa będą troszkę mniejsze:

Untitled.png

Będą zaktualizowane tagi Championów (Assassin, Marksman, Tank itp.).

Trwają dalsze prace nad Karmą (z tego co widziałem to buff, i to dość spory... ale na razie nic wam nie piszę bo to może się jeszcze zmienić 100 razy :F).

Nowy pasyw Twisted Fate'a:

twistedafte.png

Jak wcześniej za zabicie jednostki dostajemy hajs, tylko teraz nie stałe 2g tylko od 1-6g.

Opublikowano

Jak ktoś ma szczęście, to 100 zabitych minionów na TFie i będzie w choyy golda.

Czekam na więcej zmian.

Opublikowano

TF teraz jeszcze bardziej będzie polegać na farcie, w sumie nie podoba mi się ta zmiana, każda gra powinna w znacznej części opierać się na umiejętnościach gracza a nie na szczęściu. Zmiany w kosztach itemów mogą sie nawet przydać. Buff dla karmy jeśli będzie to na pewno zasłużony, obecnie jest rozbita między midem a agresywnym supportem.

Opublikowano

karma juz jest dobra jak dla mnie nie ma sensu juz ja buffowac chyba ze robia z niej op

nie wspomniales o bulwarku (usuniety)

nie podoba mi sie nowy pasyw tfa ,wczesniej byl bardzo uzyteczny dla teamu choc teraz bedzie miec w uj golda z farma

­

Opublikowano

karma juz jest dobra jak dla mnie nie ma sensu juz ja buffowac chyba ze robia z niej op

nie wspomniales o bulwarku (usuniety)

nie podoba mi sie nowy pasyw tfa ,wczesniej byl bardzo uzyteczny dla teamu choc teraz bedzie miec w uj golda z farma

Usunięcie Bulwarka było już wcześniej, dlatego podałem zmianę ceny tylko Aegisa ;)

Opublikowano

Droższe itemki, sad.

Świetny pasyw TF'a, przy szczęściu będzie dużo golda.

Nunu lekko zmieniają, więc na gre to raczej nie wpłynie.

Ogólnie patch mi się podoba, nareszcie coś fajnego od Riotu ;-).

279981407253602336505.png
Opublikowano

TF teraz jeszcze bardziej będzie polegać na farcie, w sumie nie podoba mi się ta zmiana, każda gra powinna w znacznej części opierać się na umiejętnościach gracza a nie na szczęściu. Zmiany w kosztach itemów mogą sie nawet przydać. Buff dla karmy jeśli będzie to na pewno zasłużony, obecnie jest rozbita między midem a agresywnym supportem.

TF to ogólnie postać polegająca na farcie kiedyś można było wiedzieć jaka karta będzie następna lecz teraz nie :) WIęc buff jak najbardziej pasuje. A co do karmy to nawet fajnie od jakiegos czasu lubie nią grać na midzie i nie narzekam.

Opublikowano

TF to ogólnie postać polegająca na farcie kiedyś można było wiedzieć jaka karta będzie następna lecz teraz nie :) WIęc buff jak najbardziej pasuje. A co do karmy to nawet fajnie od jakiegos czasu lubie nią grać na midzie i nie narzekam.

[rzeciesz sie wie jaka bedzie karta... niebieska czerwona zolta taka kolejnosc o ile sie nie myle i sie nie zmienia

­

Opublikowano

[rzeciesz sie wie jaka bedzie karta... niebieska czerwona zolta taka kolejnosc o ile sie nie myle i sie nie zmienia

Tak lecz kiedyś było tak że jak wybierze się np. czerwoną karte to przy kolejnym losowaniu ta czerwona karta będzie pierwsza bądz jak długo z tym zwlekałeś druga.

Opublikowano

Passyw polegający na szczęściu? Kiedyś chcieli usuwać wszystko co losowe (dodge, krytowanie).

Więcej golda? LOL dla TF'a średnio 3 za jednostkę, a reszta teamu nie dostaje nic. Czyli tak naprawdę spory nerf.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ten pasyw TF'a też będzie dawał team'owi 1-6 golda za killa czy ten pasyw tylko dla niego działa? Bo jak tylko dla niego to tak średnio na bzdeta.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ten pasyw TF'a też będzie dawał team'owi 1-6 golda za killa czy ten pasyw tylko dla niego działa? Bo jak tylko dla niego to tak średnio na bzdeta.

Dla teamu też.

Opublikowano

zmiany spoko podoba mi się nawet pasyw tfa bo raczej więcej się zarobi niż za 2golda ciągle a poza tym pasuje do tej postaci szczęście w kartach xD

Opublikowano

Janna global ult? :O Chyba coś Ci sie pomieszało.

chodziło o pasyw janny, tzn ten dodatkowy ms dla całego teamu ;)

Opublikowano

Gdzie ja napisałem ult? Nie widzisz że tam pisze pasyw? xD

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...