Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Diament!

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12.08: http://www.mpcforum.pl/topic/998300-ss-diament/?p=8467906

14.08 http://www.mpcforum.pl/topic/998300-ss-diament/?p=8494675

16.08 No i dupa, zbanowany na 3 dni :( Czas rozegrać supportami na platynach! :D

1534504.jpeg

Zabrałęm się za rankedy 4 lipca zaczynając w Zlocie 2

1534509.jpeg

#Edit

Hah... wiem, że się podniecam ale to normalne, każdy to by miał :<

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

WOW !!! Gratulacje kolejny bez BoLa w diamencie ! :)

Ja tam nigdy stycznosci z bolem nigdy nie miałem, nawet nie wiem jak wygląda. Naprawdę, bardzo łatwo się jest dzisiaj wybić, szczególnie, że się tak łatwo nie spada jak w 2 sezonie.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Wow, wybiłeś się supportami gratki : >

Właśnie sporo osób płacze, że się nie da. Od G2 wybiłem się supportami

Jak coś nick: Acîek (i jest za daszkiem)

Opublikowano

Ja tylko zastanawiam się nad jedną kwestią, a ja się do diamentu wybijałem prawie 3 lata. W pierwszym sezonie srebro, w drugim złoto w trzecim diament. Aktualnie jest bardzo łatwo bić platynę czy diament, nie musimy się martwić, ze spadniemy. Tylko zastanawia mnie kwestia brązu, srebra. Ludzie zawsze narzekają: słaby team, afk, nooby. Ja nie raz wygrywałem 4vs5 tylko dlatego, że kazdy z nas spiął dupy. W pierwszym sezonie podziwiałem Grackisa i Hota, w drugim sezonie na początku byłem w srebrze ucząc się powoli jak inni. Wbiając złoto już troche zdobyłem doświadczenia, uczyłem się o postaciach, mechanice, czy można wygrać czy nie itp. I o to co mi się rozchodzi to że, ludzie krzyczą, że są w srebrze, brązie czy nawet w złocie. Jestem pewny, że jeden z topowych graczy jakby zagarł na tym elo, sam by wygrał grę prawie ewentualnie 3vs5 - ale ludzie wolą narzekać, że mimo wszystko nie: słaby team. Dlaczego nie chcą się uczyć powoli grać, skoro można powoli się wybić? Przecież bycie w brązie czy srebrze nie czyni Cię nie dorozwiniętym, tylko czyni Cię nowicjuszem bądź trollem i wychodzić powoli. Sam po tylu grach nie mówię, miałem trolli, miałem afkerów, ale to tylko pojedyncza gra do cholery, inne mogą być lepsze. Tak ciężko być miłym dla graczy, jeżeli już ktoś flame, riot specjalnie udostępnił funkcje Ignore, ale ludzie wolą krzyczeć i nie patrzeć na gre.

Opublikowano

Platyne jest wbić owszem, ale diamond? Musisz mieć serio niezłego farta żeby team pomagał. Ja nie potrafię nawet wygrać gry 18/5 trist, czy też 20/0 ryze, i tak mi się trafi 'troll'. :^)

Obecnie mam nadzieje na wbicie tego zasranego diamondu, ale jak widać, lol community mi na to nie pozwala. :)

Gratz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

graty w koncu ktos nie wybil sie ryzem

Aha spoko, to ty chyba pierwszy raz na tym forum jesteś bo sporo graczy wybiło się bez bola

Opublikowano

Jestem w diamentach, a czuje się jakbym grał na poziomie złocie... ale mną miotają. I dobrze! Przynajmniej się nauczę grać. :D

Jeszczer raz dzięki wszystkim i życzę również sukcesów.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, minęło trochę czasu. Ale stwierdziłem, że nie ma robić co nowego tematu więc odświeżam.

1551396.jpeg

1551411.jpeg

1551413.jpeg

Oczywiście Leoną. I kto mówił, że nie da się wyjść supportami? :D

Opublikowano

2 dni później...

1554081.jpeg

Jak wbiję 1 diament to wtedy mogę powiedzieć, że przeszedłem lola. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...