Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś?-namioty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skąd my mamy wiedzieć kto to był wtf następnym razem nie spij sama w namiocie , kup sobie gaz pieprzowy albo nóż jak coś to wal z dzidy i juz ;d

Opublikowano

skąd my mamy wiedzieć kto to był wtf następnym razem nie spij sama w namiocie , kup sobie gaz pieprzowy albo nóż jak coś to wal z dzidy i juz ;d

Tak, jeb z dzidy ^^

Jak dla mnie omamy wzrokowo - słuchowo - somatyczne. :D

Nie wiem kto chciałby przed siatkę dotykać Twoich brudnych szwaji czy oślepiać latarką w środku nocy.

Ewentualnie gwałciciel z fetyszem stóp ale po poświeceniu na Ciebie latarką się rozmyślił :D

Opublikowano

To byłem ja ;D

Bez majtek wyglądam inaczej !

Mogłaś się przestraszyć tego ogromu ...

A tak na serio zapoznaj dobrego psychiatrę idź do egzorcysty...

Ja wylazłbym z tego namiotu i zajebał jakiś śmieszny tekst zesraliby się ze śmiechu i zamiast straszyć poszli by spać.

Pewnie ktoś z sąsiedniego namiotu robił sobie z was jaja ;)

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

A czy ktokolwiek zauważył, ze całe przedstawienie działo się w nocy? Więc raczej znikome szanse na pojawienie się grzybiarza (?!), czy myśliwego (...?!). Bardziej stawiałbym na leśniczego, menela, albo po prostu jakiegoś niespodziewanego, ciekawskiego gościa, ewentualnie pożądającego waszego ekwipunku (czyt. złodzieja).
Zależy też od wielkości lasu i jego położenia.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Ktoś z kolegów chciał dobrać się do Twojego skarbu ( w przenośni ) i chciał po obmacać lecz zauważył, że nie ma prezerwatyw więc spindolił.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

nieno jak czytam czasami tematy na mpc to idzie jebnąć jaki idiota lazi po lesie w srodku nocy i jeszcze chce dotykac towich brudnych nog ;d

Opublikowano

Już nigdy przez Ciebie nie pojadę pod namiot ;c No chyba, że kupię wiatrówkę :D

Co do tematu to może po prostu ktoś był ciekaw i zajrzał. To było jakieś pole campingowe czy coś? Nie chciało mi się czytać całego ;_;

btw trzeba było do mnie zadzwonić xD Czuła byś się przy mnie bezpieczna w tym namiocie i ja też bym był zadowolony :P

674071459604241683421.gif

Opublikowano

@Daevoo
Pszypadeg ? Nie sonde.
@Dektored
Haha ;d Osobiście było to, tak jakby pole campingowe, prawie wgl. ludzi tam nie było. prosto obok lasu.

a co do tych nóg xD miałam je pod kordłą, bo miałam na sobie szpiwór, ale obok dołu była kordła, bo tak lało, że zimno było ;f
obok mnie spała koleżanka ;x

Opublikowano

@Daevoo

Pszypadeg ? Nie sonde.

@Dektored

Haha ;d Osobiście było to, tak jakby pole campingowe, prawie wgl. ludzi tam nie było. prosto obok lasu.

a co do tych nóg xD miałam je pod kordłą, bo miałam na sobie szpiwór, ale obok dołu była kordła, bo tak lało, że zimno było ;f

obok mnie spała koleżanka ;x

Jeżeli ona nie widziała tego co ty, lub się nawet nie obudziła, to bierz mniej ewentualnie w ogóle tego co wzięłaś przed snem.
Opublikowano

Boom rozjebałem system! Twoich nog dotykala trawa lua jakies inne zielsko a swiecic w oczy mógł kolega lub koleżanka. Rozpinanie namiotu: moze ktos byl siku czy co tam. Albo tez to slyszal i lukną co to. Ah dosłown. Dopiero wstałem. Jednak to prawda z tym swierzym mozgiem xD

Opublikowano

Mówisz ,że to był las . Mój to być gajowy ... u mnie w okolicy jest lasek , i też nocowaliśmy . Ja oczywiście otworzyłem i to był właśnie on.

@PS - braliście coś ? ^^:D

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...