Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś?-namioty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Wszystkim. Ostatnio byłam na namiotach i trochę strach było tam spać ;)
Siedzieliśmy przy ognisku do godziny 24. widziałam jak ktoś przechodził, bo był tam las, akurat obok niego byliśmy.
Potem jeszcze raz, ale z tyłu. (nikt na to nie zwracał uwagi)
potem widziałam jak ktoś przeszedł z latarką, ale znowu z kolejnej strony.
Dobra poszłam już spać, bo byłam zmęczona i źle sie czułam. Położyłam się do namiotu, poczem każdy się zebrał do swoich, nic już nie słyszałam, bo każdy poszedł spać.
No i już sb. przysnęłam lekko, i nagle słysze takie otwieranie namiotu, no to sie przestraszyłam, bo za kija wiadomo kto to. nie odwracał głowy, bo akurat byłam odwrócona plecami. Potem tak jakby ktoś to zapinał.
Dobra przyłożyłam sie już i znowu to samo. odwróciłam głowe nic nie zobaczyłam.
Potem nogi wyłożyłam bardziej do przodu, bo było mi nie wygodnie, i akurat sięgało siatki namiotu, do samego końca.
I tak jakby ktoś mi je tykał ;f
no to je wzięłam do tyłu ;x. (uprzedzam, że, akurat nie było wiatru i cichutko)
potem wstałam, bo już sie za przeproszeniem wkurwiłam, no i miałam tą lampke zapaliłam ją na chwile i zobaczyłam, czy coś jest. nic. kazdy spał, etc.
dobra zgasiłam, położyłam sie znowu. ale było mi nie wygodnie, więc usiadłam, aby sie poprawić. i nagle są takie siatki w namiocie, że wiecie takie jakby okienka i każdy może zajrzeć do nich, i to sie podniosło do góry i jakaś latarka mnie oświeciła.
potem tylko ktoś sie skuną tak jakby leżał, wyjebał za przeproszeniem w namiot i gdzieś uciekł. w tym samym czasie szybko wyszłam (byłabym wstanie kogoś zobaczyć, jestem pewna) i nikogo tam nie było.
ale przed w lesie widziałam coś białego, bo poszłam wyrzucić tam papier ;f

jak myślicie co to mogło być ? nie mam pewności, że to człowiek, widziałabym, dosłownie 3 sec. po zajrzałam i nikogo nie było, cisza.

Opublikowano

@Selander
Nie przewidziało, bo to słyszałam. i widziałam, bo ktoś mnie oślepił latarką.
@Great White, oszczędźmy sobie żartów.
ps ; czy niedźwiedź byłby w stanie oślepić mnie latarką i rozpiąć namiot ? ;f

Opublikowano

@wiesiekex
Człowiek raczej tak, ale to jest dość dziwne.
@Selander
wątpie.
nic nie piłam i nie brałam ;f
@Amenn
Nie to na pewno nie oni, jak wyglądałam każdy spał, do tego oni długo nie siedzą i nie bawią się w trollowanie.
źle sie czułam owszem, ale nie miałabym takich schiz, bez przesady ;f

sorry, ze nie daje w cytuj, ale nie dziala

Opublikowano

Pedofil albo jakiś typek :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Oślepił Cię latarką w nocy tak? Jak przez kilka sekund bedziesz patrzyła się w światło i spojrzył w ciemności to przed oczami robią się różne plamki czy coś :P

Jeśli chodzi o typka , który Cię podglądał to wydaję mi się, że to był kolega/koledzy i mieli ubaw, a gdy Ty wybiegłaś z namiotu to oni zdąrzyli się schować gdzieś i tyle :)

1379148048-U870856.png

Opublikowano

@Daevoo
Też mi się to nasunęło, gdyby nie to, że ta osoba rozpinała namiot..
@wiesiekex
15
@umotex12
nie wykluczam, w końcu las.
@Paradisex
Nie ma tam gdzie sie chować, ponieważ po prawej jest las, bardzo szeroki (trzeba przeskoczyć płot) a jakby wbijali do namiotu to bym słyszała, a przede wszystkim jakby wychodzili. do tego sie ich pytałam, jestem pewna, że to nie oni. pytam sie bo w sierpniu znow tam jedziemy. wtedy posiedze troche dluzej i gdzies sie ukryje to moze cos zobacze ;f

Opublikowano

A więc tak, w lesie możesz napotkać różnych meneli, pedofilów, nekrofilów itp. ale możesz też spotkać różne zwierzęta. Latarki raczej sowa nie włączyła i przyniosła. Opcja że był to myśliwy z psem? Możliwe. Namiot mógł być rozpięty przez osobę, okno otwarte też a w stopę nie koniecznie mógł Cię połaskotać człowiek xD Najbardziej brane opcje pod uwagę według mnie to pedofil, menel, myśliwy :D

Opublikowano

Ja opowiem historie kolegi.

Była impreza , wszyscy zebrali się wspolnie w domu przy stole,

było dużo alkoholu i innych odurzających rzeczy,

wszyscy siedzieli w milym przyjemnym klimacie, gy nagle zrobiło się duszno

koledzy omyśleli że otworzą okno aby się przewietrzyło, jednak to nic nie dało

powietrza zaczeło brakować z minuty na minutę, jeden z kolegów złapał za buta i żucił w okno

wybijając szybę... rano wszyscy się obudzili, patrzą a w barku nie ma szyby, i leży w nim but.

Opublikowano

Mógł być to jakiś pedofil który wiadomo co chciał Ci zrobić, a do tego pewnie był czarny bo czarni tak szybko spierdalają. Nawet nie wiem po co temat drążysz :) przecież nic Ci się nie stało :D

to byłem ja przyznaję się tylko mnie nie bij :<

1373794396-U336505.png

Opublikowano

@up
Czytaj moje posty, jadę w sierpniu tam jeszcze raz, a nawet może i w tym miesiącu, bo prawdopodobnie w sobote, ponownie sie zbieramy, ale jeszcze do końca nie wiemy.

Opublikowano

Fev. Kup kamerke i wlacz na noc najlepiej z noktowizorem. Kto to był : strażnik, menel, koledzy, admin z mpc xD, lub SLENDERRRR

Opublikowano

Po prostu zwyczajny zboczeniec/ciekawska osoba/menel.

Było budzić kolegów i pogonić tę osobę trochę po lesie. Więcej by już nie wrócił.

A z tym, że Cię coś po nogach dotykało to sobie pewnie wmówiłaś.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...