Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] MyM vs Fnatic

Vencus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiażdżyli ich zupełnie :)

Nie była to zacięta walka ale zawsze coś, znowu moi faworyci wygrali :D

Bany również były przemyślane, zbanowana Eliska, Kassadin. Szkoda że Peke zjebał tą akcję w chyba 6 minucie z teleportem na topa, nie mieli warda w 2 krzakach a tam Maokaj kuku

Dobry mecz, dżi dżi

Opublikowano

I tak mam nadzieję, że będą mieli 2:1 po tym weeku :) sk rozjebali z fnatic się nie udało ale z EG powinni wygrać.

Opublikowano

przegrają z LD, przecież dla mnie nie mają szanse. Mam nadzieje, że skończą na końcu tabeli bez możliwości playoffsów.

@edit

co ja pisze, oni grają z EG a nie LD, :)

<>

Opublikowano

Nigdy ich nie lubiłem, i nie mam zamiaru. Jest masa lepszych teamów, popieram sensusa. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up

Pewnie na youtube :P Wpisz nazwę turnieju i nazwy MyM vs Fnatic i powinno być.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

przegrają z LD, przecież dla mnie nie mają szanse. Mam nadzieje, że skończą na końcu tabeli bez możliwości playoffsów.

@edit

co ja pisze, oni grają z EG a nie LD, :)

o z EG grają dziś mam nadzieje że dostaną w dupe bo froggen zasługuje na zwycięstwo jak ich cala drużyna

mym jest zupełnie bez formy i braku pomysłu na gre

­

Opublikowano

A problem tutaj że każdy z nich rozjebał by was jak by chciał. Jak dla mnie mogą skończyć nawet na 7/8 pozycji, liczy się że są w lcsach, a bycie w LCS'ach świadczy o tym że są jednym z najlepszych teamów.

Zapewne wszyscy wolą Dragonborsnów i wypalonego Shusheia? Ja tam wole 5 polaków, ważne że mamy swoich na zawodach i nie ze statami 0win:10 lose jak Dragonbornsi

Opublikowano

A problem tutaj że każdy z nich rozjebał by was jak by chciał. Jak dla mnie mogą skończyć nawet na 7/8 pozycji, liczy się że są w lcsach, a bycie w LCS'ach świadczy o tym że są jednym z najlepszych teamów.

ale powiedzmy sobie szczerze że są lepsze teamy nieprofesjonalne np: TCM czy CW czy nawet takie The Swarm PhantomL0rda by ich zjechalo

­

Opublikowano

Gówno prawda za przeproszeniem. Fakt są lepsze teamy ale nie zostawiajmy mymu na szarym końcu, wreszcie to oni byli pierwsi na początku tych lcsów. Imo to jest ustawiane, dali im kilka winow na początku a potem każą przegrywać.

Opublikowano

Cieszmy się , że mamy chodziaz jakiś polski zespół (słaby , ale jest) . Raz oni miażdżą , a raz (częściej) przeciwnicy ich miażdżą .

PS. Widzieliście jak wczoraj NIP przegrał ? :D

giphy.gif ­

Opublikowano

Dragonbornsi

tak samo jak podczas spring spilit 'hejciles' CW (aktualnie NiP) a te pierwsze zdanie tyczy się też Cb.

<>

Opublikowano

tak samo jak podczas spring spilit 'hejciles' CW (aktualnie NiP) a te pierwsze zdanie tyczy się też Cb.

Oczywiście że "hejciłem" CW i miałem racje, byli gównami i się rozpadli.. Jedynie Bjergsen coś tam grał dlatego jest w NIP'ie.

Oczywiście że by mnie rozjebali... ja bardziej obserwuje esport niż w nim uczestnicze (ale uczestnicze też) więc wiem kto do czego jest zdolny.

Opublikowano

Zapewne wszyscy wolą Dragonborsnów i wypalonego Shusheia? Ja tam wole 5 polaków, ważne że mamy swoich na zawodach i nie ze statami 0win:10 lose jak Dragonbornsi

Wypalony Shushei bo juz nie gra w Fnatic? Zjechałby cię jak chciał, skoro umie wycarrować grę Skarnerem AP na midzie to znaczy że jest bardzo dobrym graczem, imo obok Froggena, Alexa, i xPeke (tak, zaraz bedzie placz gimbusów ze nie wymieniłem ocelota) jest jednym z najlepszych midderów na świecie. A on cokolwiek weźmie na mida to i tak robi cuda, on gra 4fun i trolluje a i tak wygrywa. Jednak co do MyMu to sie zgadzam, skoro sa w lcsach to nie moga byc zli, kazdy team kiedys przegrał bo nie był w formie albo miał zły dzień, każdy popełnia błędy. Myślcie co piszecie ludzie, bo wy tylko siedzicie na dupskach i krytykujecie graczy którzy są od was 100 razy lepsi. Nie mowie o wszystkich oczywiscie.

Opublikowano

Wypalony Shushei bo juz nie gra w Fnatic? Zjechałby cię jak chciał, skoro umie wycarrować grę Skarnerem AP na midzie to znaczy że jest bardzo dobrym graczem, imo obok Froggena, Alexa, i xPeke (tak, zaraz bedzie placz gimbusów ze nie wymieniłem ocelota) jest jednym z najlepszych midderów na świecie. A on cokolwiek weźmie na mida to i tak robi cuda, on gra 4fun i trolluje a i tak wygrywa. Jednak co do MyMu to sie zgadzam, skoro sa w lcsach to nie moga byc zli, kazdy team kiedys przegrał bo nie był w formie albo miał zły dzień, każdy popełnia błędy. Myślcie co piszecie ludzie, bo wy tylko siedzicie na dupskach i krytykujecie graczy którzy są od was 100 razy lepsi. Nie mowie o wszystkich oczywiscie.

Postać Shusheia znam odkąd jest na scenie LoLa.. i wiem że s1 był dla mnie mistrzem, w s2 był znany bo miał charakterystyczne picki na mida. Niestety teraz Shushei spadł z formą do zera... Stawiać obok xPeke, Alexa i Froggena to można go było od s1 do połowy s2. Niestety musisz to przeboleć, nadal zjechałby 90% diamondzików i challengerów bo ma doświadczenie jak nikt inny, ale obecnie nie ma miejsca w LCS'ach.

Opublikowano

Gra nie najlepiej bo ma team do dupy, ale gdyby go wzięli do jakiegoś profesjonalnego teamu to mogłoby być ciekawie, np. top w MyMie, bo w grze Czara akurat nie mam się do czego przyczepić. Sam uważam, że jest bardzo doświadczonym graczem więc dlaczego nie mógłby grać na LCSach? Na pewno jest lepszy niż wielu z tych, którzy aktualnie tam grają. Ja Shusheia zawsze lubiłem i będę trzymał za niego kciuki, a MyM musiałby dostać jakiegoś jednego dobrego gracza który by ich poprowadził do zwycięstwa, bo oprócz Czara to wszyscy grają tam tak jak na Goldzie III.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...