Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mody] [Survival/Mody/Cuboidy][IndustrialCraft]NanoCraft[BuildCraft][BetterDungeons][MoreDungeons][Launcher]

Melos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile osob online dziennie ? Czy moge do działki dodac 3 osoby , jesli tak - zagramy na 100% . Kojarzy mi sie server z ogarnięta administracja , ale tez z skradzieża jednego kolesia na moim , oby poszło w zapomnienie : ) . Pobieram - i oceniam w //Edita

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Do dzialki mozna dodac chyba max 10 osob:P

ilosc osob dziennie waha sie tak od 10 do 20 ale przez to iz jest tylko jedna reklama;P

Dzis bede reklamowac serwer bo czekalem tutaj na zmiane nazwy temtu :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Polecam server . Duży + za aktywność administracji , oraz dobry kontakt ich z graczami . Otwarci na propozycje , mili :) . Jedynym minusem jest to , iż grałem na innych edycjach i grało troszeczke więcej osób , licze na administracje w sprawie reklamy dla servera .

BTW : Mysleliscie o konkursie na najladniejsza/najbardziej rozbudowana działke ?

Liczę na owy konkurs :)

Opublikowano

Up@ Ale launcher cały sie zaktualizował ? tzn. czy dobiło 100% ? Jeśli tak proponuje , usunac cały ich .minecraft %appdata% -> Industrial Diamonds - bodajże . Jeśli nie zadziala - to daj odp , a ja skontaktuje się z Adminem ; )

Opublikowano

Wywalilem wszystko, teraz od nowa mi się pobiera, zajrzyj za jakies 30 minut okej? Napisz czy śmiga

@edit

Wszystko działa, dzięki @up

Zypnołbyś lajkiem ? :D Btw : COś reklama servera nie wspolpracuej z iloscia osob na servie ;/ Potrzeba wiecej ludiz

Opublikowano

Mało ludzi bo lagi były... Wbilem to wysłana wiadomość pojawiała się po 1-2 sekundach, a ludzie nie biegali tylko sie teleportowali ;_:

@edit

Niech mi jakis mod albo adm wysrodkuje sygnature bo mam zjebany edytor i nie moge

@edit

Kurwaaaaaaaa co za pojebany launcher, raaz działa a raz nie, teraz klikam Uruchom NoPremium i w ogóle nie reaguje, nic sie nie dzieje, oczywiscie nikt z teamu nie pomoze bo po chuj :)

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Zacytuje to co napisał HSGS na forum serwera po czym to co napisał CMF (były admin nanocraft)

HSGS : (29 lipiec 2013 - 03:56 )bo jesteśmy zajeci naprawianiem coś się zjebało z ic istrasznie laguje nie a się grać jak chcecie to odplimy ale jak rozwalicę blok to będziecie musieli czekać 5 min na nigo

CMF : (29 lipiec 2013 - 05:17 )Jest inny problem:P serwer zostal zawieszony w zwiazku z "paserstwem" na profitsms i zostala jeszcze naliczone kara...
76561198044975849.png

Best Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...