Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mody] [Survival/Mody/Cuboidy][IndustrialCraft]NanoCraft[BuildCraft][BetterDungeons][MoreDungeons][Launcher]

Melos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mniejmy nadzieje ze nie będzie ponieważ serwer fajnie się zapowiada i fajnie by było jak byście dodali mod miniumstone czy jak to się pisze

Opublikowano

Serwer Industrial Diamonds jest w tej chwili zawieszony, a ja nie gram na non premium. Zaraz zgłosze to gówno.

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

No, no. Ładna podszywka.

Sprawa zgłoszona do prawdziwego Hq.

Nie wiem czy nazwa została zastrzeżona, bo jeżeli tak to będziecie mieli problemy.

____

A ty Adamus cicho siedź bo dildosa dostaniesz jeszcze. Miałeś haksować poważne serwery a tym czasem otwierasz jakieś gówno.

pewnie przypadek z tą nazwą ;)

btw. za grożenie ddosami jest ban :)

Opublikowano

Eh...

Wiedziałem że to podszywka :C

@hqSparx

Po prostu ekipa NanoCraft (bo taka miała być nazwa serwera) dostała propozycje, aby do ich ekipy dostał hqSparx, nie rozmawiali z tobą, dlatego dali się nabrać panu grzegorzowi.....

"Grześ" już wyleciał w ekipy

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

on już ma perm bana xD

btw. dodać moda, zablokować jego możliwości xD jeśli nie potraficie dobrze zrobić flag to nie róbcie serwerów. proste. dodać flagę na turtla to 10 minut roboty, ale wy wolicie je zablokować...

byście nie restartowali serwera co godzinę bo macie tyle bugów że to szok. podam przykład, wsadź coś do przepalania do pieca, zrestartuj serwer i... TADA! nie masz itemków w piecyku oprócz węgla (lub tego co użyłeś do przepalania )

i jeszcze jedno, skoro macie regulamin i w nim jest zakaz obrażania to może byście otworzyli gały i popatrzyli na czat? jakiś gimbus mnie wyzywa a wy to macie w dupie.

Opublikowano

"hqSparx" wylecial z teamu juz.

Crashe serwera byly spowodowane permgenem ale zostal on powiekszony;) wiec crashe wyeliminowane.

A co do turtli to nie jest wersja 1.2.5 gdzie mailes fake playera.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Eh...

Wiedziałem że to podszywka :C

@hqSparx

Po prostu ekipa NanoCraft (bo taka miała być nazwa serwera) dostała propozycje, aby do ich ekipy dostał hqSparx, nie rozmawiali z tobą, dlatego dali się nabrać panu grzegorzowi.....

"Grześ" już wyleciał w ekipy

a twoj GRZEŚ jaki miał nick w grze lub na mpcforum ?

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

jak uruchomic tego lanchera? sory ale od postaw:P lubie mody ale zawszee sie inaczej wlaczalo;o

Jaki problem z uruchomieniem masz?

CMF

4Get4Up

HSGS

hqSparx

HAHAHAHHA to serwer padnie za jakiś miesiąc

Z tego co pamietam "NanoCraft" stal przez ponad 3 miesiace;)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...