Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Pobieranie

legends1010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ostatnio chciałem pograć na jakimś privu LC no to zacząłem sciagac MegaLC . Okazało się że plik pobiera się przez kilka minut a potem ... przestaje , pomyslałem iż to błąd tylko tego LC ponieważ czytalem ze ludzie maja problem z pobieraniem ... Dziś chciałem pobrać LCGN02 i niestety to samo ... Co może być tego przyczyną ? Próbowałem po kilka razu wczoraj i dzis na Mozili i Firefoxie .

Opublikowano

Pobieram noramlnie tak jak zawsze to robiłem nie uzywam niczego specjalnego ;)

@Nikt nie ma pomyslow ? Dodam ze jedynym nowym programem na kompe jest skajpaj ;p

Opublikowano

Myślę że nie ma to wiekszego znaczenia ponieważ mam ciągle tego samego ( od kupienia komputera ) a kiedyś wszystko działało dobrze . Mam bardzo wolny internet - 1.2mb/s ale chyba tez nie jest to znaczące <_<

Opublikowano

Możliwe że czasami net się urywa tak poprostu na parę sekund i pada download.

To jest bardzo możliwe bo też tak miałem jak neta z Tim miałem.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Hmm to tu by się przydała przeglądarka z opcją zatrzymywania pobierania i uruchamiania ponownie nawet po wyłączeniu komputera ,kiedyś miałem taka opcje w mozili teraz niestety znikneła , z jakich wy korzystacie przeglądarek do pobierania ?

Opublikowano

Przeglądarek? Ściągnij sobie jakiś program do pobierania. Ja korzystam z download managera, ma funkcje wznawiania i wcale nie narzekam.

Opublikowano

To może link ^^ ? Nigdy nie uzywałem programów bo mi to było nie potrzebne i tak raczej mi to predoscie do podkręci , chodź ta przy łączu 1.2mb/s wynosi ok. 65kb/s ...

Opublikowano

Hmmm no dobra mam program ale troche nie ogarniam :/ Jak mam zacząć pobieranie LCGN02 jeśli liink do pobierania jest taki jak do strony i pobiera mi strone ? ;d I jak najlepiej ustawić żeby się pobierało sprawniej i szybciej ( jeśli się da )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...