Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uptade planowany na 24 lipca ! Przedpremiera ! :D

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żołnierze,

To ważny alarm ! . Jak jak można zobaczyć na naszej stronie internetowej War Rock Marathon lub w temacie Wilczka wszystko czeka na Ciebie pełną parą !!

Więc tutaj jest zajawka tego, co nadchodzi w dniu 24 lipca.

1. Aktualizacja Map

Pojawią się 2 nowe mapy. Jedną z nich jest nowa mapa na tryb Explosive i FFA. Mapa Byway
która zabierze Cię w głąb miasta na pustyni przez jakiś czas w trybie CQC
byway_03.JPG
2. Item Shop
Wprowadzimy kilka naprawdę ładnych rzeczy do Item Shopu. Również strój, który osiągnął ogromny sukces- Franz. Strój Franz powróci na sprzedaż na 360 dni

005.jpg

3. Eventy

Niektóre eventy z rzadkimi i bardzo cennymi nagrodami odbędą się jak i również niektóre ukochane wydarzenia wrócą do was, takie jak fraza na czacie i Coupon Event, kupony ;)
Więc

stay tuned

Żołnierze, walczymy
Pozdrawiam
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

2 mapą na 100% będzie Odyssey i pewnie to nowy event :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Google tłumacz czy mi się wydaje? :O

@bez offtopu

Oby ta mapa miała jakieś ciekawe spoty ;3

Pomyśl zanim coś napiszesz.

Wersja google tłumacz ( ps: niektóre zdania mogą byc niepoprawne bo nie rozumiem po angielsku niektórych warrockowych zwrotów )

Żołnierze,
To Alert Spoiler.
Jak może być w stanie zobaczyć na naszej stronie internetowej Maratonu War Rock
przychodzi na ciebie z pełną siłą.
Więc tutaj jest zajawka tego, co nadchodzi w dniu 24 lipca.
1. Aktualizacja map
Nie będzie 2 nowe mapy. Jednym z nich jest nowy Explosive i FFA Mapa Byway
który zabierze Cię w głąb miasta na pustyni przez jakiś intensywnej walce wręcz kwartale.
2. Item Shop
Będziemy przynieść kilka naprawdę ładne rzeczy do sklepu. Również po
Ogromny sukces Franz, skóry Franz powróci na sprzedaż za 360 dni.
3. Wydarzenia
Niektóre wydarzenia z cenami rzadkich i cennych odbędzie się, jak również niektóre
ukochane wydarzenia wracają takie jak czat i wydarzenia Kuponu.
Więc stay tuned, Troopers i dalej walczyć.
Zobacz Państwu pełną listę funkcji wkrótce.
Pozdrawiam,
NXFallen

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A coś wiadomo co z eventem wakacyjnym czyli mój ulubiony bikini event :D ??

@TOP

NO widzę że się dzieje aż szkoda nie wracać do warrocka dzięki za info nie mogę się doczekać.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Mapa Byway będzie zajebista, bo na niej już grałem (priv serwer). Drugą mapą na 100% będzie Odyssey i event na balony z wodą (za czasów GF to było "Bikini event") <3

Opublikowano

Mapa Byway będzie zajebista, bo na niej już grałem (priv serwer). Drugą mapą na 100% będzie Odyssey i event na balony z wodą (za czasów GF to było "Bikini event") <3

Wszystkie mapy będą wprowadzane z WR Korea ;-) Także, żadna nowość dla niektórych ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

oj bedzie sie dzialo juz sie doczekac nie moge <3 mapka byway na nia czekalem nie gralem widzialem na filmikach i jakies ss-y

ale zapowiada sie no lifienie w wakacje :D heheheheheheehe

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Wszystkie mapy będą wprowadzane z WR Korea ;-) Także, żadna nowość dla niektórych ;p

Może to potraktujcie jako spam sorry ale nie mogę się powstrzymać, mapy nie będą z wr korean tylko z dream exention (pisze z fona)

Privy wyciągają z wr koreańskiego a nexon musi kupować z licencją

Na 100% nie jestem pewien

Ale te mapki były z 1 rok temu na koreanie

320551442138510845087.png
Opublikowano

I coś nowego ode mnie! Gram sobie gram a tu nagle napis: New Guns in the item shop in next update (24.07) I TU UWAGA!!! AW50F FAMASY Itp!!! ludziska!! aw50f!! xD i sporo sporo eventów.. :) Tak pisał GM. ;d

xSh4ndyx.png

Opublikowano

Na koreanie to cuda są. Łącznie z double ak, mapami np. Dusk Valley (total war mode). Niestety nie ma możliwości gry tam. :/

Jednak ciesze się, że nexon robi coś z aktualizacjami, a nie jak za czasów G1, że trzeba było czekać 2 lata na te mapy co były już dawno w koreanie.

btw. siema Ponury i Dynamo :D

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

A coś wiadomo co z eventem wakacyjnym czyli mój ulubiony bikini event :D ??

@TOP

NO widzę że się dzieje aż szkoda nie wracać do warrocka dzięki za info nie mogę się doczekać.

Warto warto, więcej możesz zobaczyć tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/974024-marathon-with-war-rock/

Może to potraktujcie jako spam sorry ale nie mogę się powstrzymać, mapy nie będą z wr korean tylko z dream exention (pisze z fona)

Privy wyciągają z wr koreańskiego a nexon musi kupować z licencją

Na 100% nie jestem pewien

Ale te mapki były z 1 rok temu na koreanie

Z tego co wiem, właścicielem War Rock'a jest DREAM Execution, koreańska Firma produkująca gry... a nexon, gamerfirst ta są dystrybutorzy dystrybuujący warrock'a na skalę europejską :] Mapy produkuje Dream execution i wprowadza je do WR Korean, privy kopiują may z plików co jest "illegal" czyli nielegalne :] Aa i to nie jest spam, imo dyskusja :)

Na koreanie to cuda są. Łącznie z double ak, mapami np. Dusk Valley (total war mode). Niestety nie ma możliwości gry tam. :/

Jednak ciesze się, że nexon robi coś z aktualizacjami, a nie jak za czasów G1, że trzeba było czekać 2 lata na te mapy co były już dawno w koreanie.

btw. siema Ponury i Dynamo :D

Jeeeeest, jak ktoś ma KONTO :D Client to nie problem, ahha :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...