Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

24.07.13 Wielki Uptade!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Weekly Patch] 24th July 2013 - Patch Update

Żołnierze,

nadszedł wreszcie ten dzień, czyli drugi etap Maratonu War Rock. Wszystko co przyniósł uptade:

1. Mapy

I o to jest, mapa Byway. Tryb CQC czeka na Ciebie na tej mapie w tym pustynnym mieście...

byway_00.JPG

Lecz to jeszcze nie wszystko, jedna z najbardziej lubianych MAP War Rock wraca do nas z powrotem ..

I nie jest ona wprowadzona tymczasowo, ale na stałe :)

Odyssey ponownie zawitało !!! :D

5.jpg

2. Item Shop

Jeżeli nie ekscytują Cię nasze nowo wprowadzone mapy mamy dla Ciebie jeszcze wyprzedaż w item shopie.

m.in. Kostium Franz'a na 360 dni, co zapowiadałem wcześniej.

Oczywiście kostium nie jest jedyną rzeczą w sprzedaży. Po raz pierwszy w historii mamy do sprzedaży bronie na 3 slot na 3650 dni.

Mosin Nagant Package

M1891.png

Tą nową snajperkę można zdobyć w w/w pakiecie Mosin Garant. za jedyne 15.900 NX Cash.

Pakiet zawiera następujące rzeczy:

• Mosin Nagant (permanent) - retail snajperki
  • Binocular (30 Dni)
  • Extra Clips 2 (30 Dni)

To jest twoja jedyna szansa aby zdobyć karabin snajperski na 3 slot, retail oczywiście :)

3. Eventy

-Zagraj w event Time Coupon.

Otrzymasz kupony w czasie kiedy będziesz w grze., które będzie można zbierać i wymieniać na upragnione nagrody ( dostępne oczywiście )

Czas gry w, której dostaniemy coupony zostanie przypisany na wszystkich channelach itd. identycznie, o tej samej porze.

Jeśli pauza przekracza 30 min otrzymasz 1 kupon. System UI będzie pokazywał ile kuponów musisz zdobyć.

Można zdobyć max. 5 kuponów dziennie a ogólnie w grze maksymalna ilość to 999 kuponów.

Nagrody są przypadkowe, możesz wylosować takie jak:

• AK47_SW
  • Gold Premium
  • Flame_Bizon

- Letter Collection War Rock Event

Będziesz mógł zbierać litery losowo po poprawnie zakończonej grze. Jeżeli zbierzesz wszystkie literki będziesz mógł nabyć nagrody, różnorodne przedmioty.

Aby zdobyć ostatnią literkę listu będziesz musiał grać 90 minut. Nie ma żadnego ograniczenia, przysłowiowo jest " Ile grasz tyle masz :D "

Nagrody są przypadkowe i zawiera takie elementy, jak:

• Breacher 3 dni
  • Ghillie Suit 3 dni
  • Warrior 3 dni
  • Desert OPS 3 dni
  • Surgeon 3 dni

- Chat Event

Będziesz mógł nabyć przedmioty, nagrody podczas logowania się do gry gdy trwa event
Zdania i obowiązujące słowo, powinny być identyczne.
Możesz być nagradzany raz dziennie (raz dziennie, reset o 12:00)
Zdaniem które musisz wpisać na chacie to : Ich liebe WarRock
-Supply Box Event
Masz 30 % szanse, że po każdej grze poprawnie skończonej zdobędziesz Supply Box ( max 999 supply )
Można kupić złoty klucz w sklepie (. 500 NX) - można kupić w Item Shopie
Za pomocą nabytego Gold Key'a możesz otworzyć supply box z którego wypadną różne przedmioty, nagrody
4. HackShield
Po raz kolejny nastąpiła aktualizacja naszego HackShield'a i zbanowanie ogromnej ilości użytkowników
według naszych logów HackShielda i naszej usługi Our Live.
Życzymy dużo zabawy w grze.
Pozdrawiam,
NXFallen

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Oczywiscie super Moderator Wilczek musiał sie popisac i zamknac temat w ktorym wyjasnialem swoj problem wiec pisze tu : Gdy wpisuje identycznie dany tekst nic dalej sie nie dzieje nie dostaje nic ani nic z tym zwiazanego. Wczesniej tez tego nie wpisywalem

[codesyntax][/codesyntax]

Opublikowano

Oczywiscie super Moderator Wilczek musiał sie popisac i zamknac temat w ktorym wyjasnialem swoj problem wiec pisze tu : Gdy wpisuje identycznie dany tekst nic dalej sie nie dzieje nie dostaje nic ani nic z tym zwiazanego. Wczesniej tez tego nie wpisywalem

Dzięki za komplementy :> <ironia> Zamknąłem bo ten jest lepiej opisany... równie dobrze możesz tu napisać.

So..

Jeżeli nie działa to wiadomo, że to twoja wina nie jest tylko ich..

Nieraz były problemy z frazą na chacie.. musisz poczekać na rozwiązanie z ich strony problemu ;)

Nie dziala mi ta Chat Phrase

jw

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

No fajnie tylko już to pisałeś w Maratonie WarRock po co następny raz?

I mój temat oczywiście musiałeś zamknąć =,=

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

No fajnie tylko już to pisałeś w Maratonie WarRock po co następny raz?

Yyyy, nie?

Opisałem uptade, szczegółowe opisy map, eventów, hackshielda...

w Marathonie są tylko jakie mapy znajdziesz i aktualne eventy.

Człowiek coś robi i narzekasz, zastanów się...

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Yyyy, nie?

Opisałem uptade, szczegółowe opisy map, eventów, hackshielda...

w Marathonie są tylko jakie mapy znajdziesz i aktualne eventy.

Człowiek coś robi i narzekasz, zastanów się...

Człowieku to ty się zastanów najpierw zamykasz mój temat chociaż nie łamał regulaminu bo chciałeś się popisać i zabłysnąć tym tematem. Nikt ci nie zabierze tego tematu więc się ogarnij.

// Fajnie, że zrozumiałeś na PW :)

Dobra Już wszystko okej xD też se pykne jakiś kolorek

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Odyssey było potem nie było potem było i nie było i znowu jest, ciekawe kiedy się ogarną i zdecydują czy będzie czy nie -,-
a co do Byway to mam wrażenie jakby wr ciągnęło pomysły z cs'a ^,-

co do reszty spoko

btw. wilczek dodam jeszcze że z tego co pamiętam nie możecie edytować postów userów jeżeli nie łamią regulaminu B)

@down
Bo to wilczek, tego nie ogarniesz :D

#edit
przecież wiesz że sobie jaja robię xD

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Popieram Ravgora ponieważ w jego temacie trwała dyskusja, więc z jakiej racji Wilczek zamknał jego temat?

@Ed
Racja go sie nie ogarnie

Opublikowano

@down

Bo to wilczek, tego nie ogarniesz :D

No tak, jak za wszystkich robi :huh:

Popieram Ravgora ponieważ w jego temacie trwała dyskusja, więc z jakiej racji Wilczek zamknał jego temat?

@Ed

Racja go sie nie ogarnie

Bo mogę.

Wyjaśniłem na PW z Ravgorem, więc koniec dyskusji:

Wilczek:

Powiedz mi, jaki sens ma temat w którym opisałeś tylko frazę na czasie a ja opisałem cały uptade? Może zrobię kilka tematów pt.:

1. Dodano Mapę Byway

2. Wróciła Mapa Odyssey.

3. Supply Box event podczas uptade

4. Chat Ebent ( twój temat )

5. itd....

ma to jakiś sens? Imo nie popisuję się tylko robię co do mnie należy... opisałem to o wiele lepiej, bardziej szczegółowo i o wszystkim, więc prosze...

ravgor.

Ale co się tak pieklisz wilczuś ;f rozumiem to

PS.Nie piekl sie bo jeszcze wścieklizny dostaniesz :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie wypisuj sie innymi argumentami :) Bo ja pisze o tym po co ty zamykales jego temat skoro widziales iz trwa dyskusja.

@
Nie miał argumentów to dał 5% hehehe

Opublikowano

@Topic To tak temat ładny wszystko opisane. Co do nexon-a jak to nexon fraza na chatcie nie działa.. wgl pomysł że za gre w ciągu dnia dostaniemy tylko 5 cuponów zły.. Jedyne co mnie zdziwiło to że po uptadzie serwery nie crashowały.. no ale cóż pan xhawkey wbił 100 lvl i nie muszą już dawać exp eventów ^^

#down nie pamietam tej snajperki czyli jest nowa ale glowy nie daje za to;) a co do mapy byway to extra ^^

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

- Chat Event

Będziesz mógł nabyć przedmioty, nagrody podczas logowania się do gry gdy trwa event

Zdania i obowiązujące słowo, powinny być identyczne.

Możesz być nagradzany raz dziennie (raz dziennie, reset o 12:00)

Zdaniem które musisz wpisać na chacie to : Ich liebe WarRock

Hahaha, dziala, dostalem Supply Boxa ktorego zeby otworzyc musze kupic NX'y ^.^ No oni nawet jak event robia to trzeba za to zaplacic :D

Mapa mi sie podoba. Jeszcze nie widzialem zeby ktos tam bugowal (chodzil w budynkach, pod ziemia) ale to dopiero 3 rundy zagralem. Pewnie cos znajda ^.^

Ta snajperka ktora jest na retail to byla kiedys w sklepie? Czy dodali nowa i kupuj sobie retaila w ciemno?

Opublikowano

Dzieki za info niezla ta snajperka ;>

20 k Nexon cash wpłynęło a kaska poszła się "smażyć" xD

Tą retail snajperkę niedawno kupiłem i polecam, nie dość, że retail na 3 slot to ona jest bardzo dobra, coś pomiędzy PSG_1 a AW50F

Dosyć szybka, zadaje dobry dmg ( Zabijam jednym nabojem z bliska i troszkę daleka ) :D

Jest ok

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano
a premium za kupny ... Porażka ... kupiłem to 3 razy i za każdym razem tylko itemy na 12 godzin bez premki ... :( Pisałem tickety i nic ! Napisali mi że widzą o tym i nad tym pracuja ! Niech pracuja nad tym szybciej bo to jest w Ch*j nie FER !

#top dzeki za info przydało sie masz lajka :P ;)

#down juz jest ^^ a z tym AK to ja nie lubie ;p wole liczyc na to ze dostane jednak ta premke ;p :) A z itemami to dostalem niestety tylko na 12h ... :( I poza tym to jest bardzo nie FER ... niektorzy dostaja premki na 2 dni+ itemy, a inni tylko itemy na 12h ... Jesli robia eventy to moze mogli by sie postarac...

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

a premium za kupny ... Porażka ... kupiłem to 3 razy i za każdym razem tylko itemy na 12 godzin bez premki ... :( Pisałem tickety i nic ! Napisali mi że widzą o tym i nad tym pracuja ! Niech pracuja nad tym szybciej bo to jest w Ch*j nie FER !
#top dzeki za info przydało sie masz lajka :P ;)

Lajka nie ma :( X D

@Top

Zamiast kupna tych 3 premium trzeba było kupić AK i inne.

http://www.mpcforum.pl/topic/1006085-info-premium-za-kupony/

Tu masz fajne info, że nie dostaniecie Ci którzy kupili.

A dodatkowo itemy powinieneś dostać chyba od 24 godzin do 72 ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...