Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MysticalMT2 [Dedyk] [Medium]

KI5S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego stalki są białe? :x

Jest to jeden z niewielu bugów na serwie, i dotyczy to tylko stalki na ninję, po przerobieniu na szmaragdową jest już ok. Myślę że administracja zajmie się tym.

Rejestruję się po raz 3, wszystko akceptuję i wyświetla się, że nieprawidłowa nazwa konta. Akceptowałem maila, wpisywałem wszystko po 10 razy.

A może podczas wprowadzania danych wcisnąłeś przypadkowo Shift+ Control i np. zamiast ,,z" wpisało się ,,y" ?

6v43.png

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem zdechł mi koń , Stajenny chce zioło z Trudnych małp a ja nie moge wejść do Lochu chyba jest zablokowany z kąd mam wziązć zioło? lub jakiegoś wierzchowca ? Co robić jak koń zdechnie ?

Zioło z Trudnych Małp zostało dodane do Handlarki Różnościami

Opublikowano

Bardzo podobają mi się eventy i regularne wydarzenia na serwerze typu OX :)

Właśnie co do ostatniego OX to zostałem mile zaskoczony, przewidziane były 3 rundy, a administracja w ramach rekompensaty za drobne opóźnienie zrobiła 5. Widać, że zależy im na graczach :)

6v43.png

Opublikowano

Bardzo podobają mi się eventy i regularne wydarzenia na serwerze typu OX :)

Szykuje się kolejny event na 11 listopada :) Zapraszamy !

Opublikowano

Bardzo dziwna prośba ;) Po prostu wbij i graj z nami ;) Zapraszaj znajomych, niech oni zapraszają swoich znajomych, spróbuj, nie pożałujesz bo gra na Mysticalu jest godna uwagi.

Opublikowano

Bardzo dziwna prośba ;) Po prostu wbij i graj z nami ;) Zapraszaj znajomych, niech oni zapraszają swoich znajomych, spróbuj, nie pożałujesz bo gra na Mysticalu jest godna uwagi.

Dokładnie, zgadzam się absolutnie. Thens masz swoja ekipę? Zapraszamy

Opublikowano

Jakiś czas temu z ekipą z innego serwera zaczęliśmy tutaj grać - serwer zajebisty.

Gorąco Polecam i zapraszam wszystkich. ;)

Opublikowano

Dzisiaj ostatni dzien eventu na 11 listopada serdecznie zapraszam na serwer, lepszy start dla każdego nowego gracza :P

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...