Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MysticalMT2 [Dedyk] [Medium]

KI5S

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

boże ciągle loga ch nie działają wyrzuca z gry jedna wielka masakra nawet 10 lvl nie wbiłem a 2 godziny próbowałem grać oO

Serwer działa, to że masz coś z komputerem albo internetem to nie jest wina serwera.

Opublikowano

boże ciągle loga ch nie działają wyrzuca z gry jedna wielka masakra nawet 10 lvl nie wbiłem a 2 godziny próbowałem grać oO

Serwer jest stabilny a to ze się zdarzyło ze padło logowanie raz na 2 mies to jest po prostu nic ( i zostało naprawione natychmiast ) :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer polecam jak najbardziej. Graczy nie ma zbyt dużo ale bardzo przyjemnie się gra i Administracja nie olewa graczy cały czas jakieś eventy, promocje itd

Polecam !!

Opublikowano

Ludzi jest co raz więcej, teraz mamy świetny event Halloweenowy i ludzi przybywa z dnia na dzień. Zapraszam i Polecam!

Opublikowano

Mogę wiedzieć ile osoób onnline? Czy server był onnline ? Za ile kupie trutkę, w ile wbije 100 lv, eqju epickie trudno zrobić ?

d2dp.png

Opublikowano

Serwer jest cały czas online, 100 lvl nie ma problemu wbić wszystko zależy od stylu gry i umiejętności (parę godzin), trute kupisz za 2 bryłki, eq epickie robi się tak średnio nie za ciężko nie za łatwo tak jak przystało na medium. Poza tym dodana masa nowości których nie ma w prezentacji.

Zapraszam i polecam

Opublikowano

Mam problem zdechł mi koń , Stajenny chce zioło z Trudnych małp a ja nie moge wejść do Lochu chyba jest zablokowany z kąd mam wziązć zioło? lub jakiegoś wierzchowca ? Co robić jak koń zdechnie ?

Opublikowano

Mam problem zdechł mi koń , Stajenny chce zioło z Trudnych małp a ja nie moge wejść do Lochu chyba jest zablokowany z kąd mam wziązć zioło? lub jakiegoś wierzchowca ? Co robić jak koń zdechnie ?

Pieczęcie zwierząt dropia z metków lub kupuję się od ludzi. Na forum jest świetny poradnik "Jezdziectwo" i tam wszystko opisane co z czego i jak :)

Opublikowano

Z serwerem styczność miałem już jakiś czas temu. Niedawno wróciłem do gry na nim i muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony. Serwer okazał się bardzo zadbany i "czysty". Z więlką przyjemnością zacząłem gre od początku. Bardzo podoba mi się nastawienie TEAMu. Widoczne jest zadowolenie u graczy, sciagnalem paru znajomych i są tego samego zdania co ja :) Serdecznie zapraszam na mystical !

Opublikowano

Serwer bardzo zrównoważony, exp nie jest ani za szybki ani za wolny, każdy zdobyty lvl daje satysfakcje, jest kilka dungeonów dla urozmaicenia. System ulepszeń jest prosty i przejrzysty, drop PD można by troszeczkę poprawić ale to już tylko kosmetyka bo dla chcącego nic trudnego, aktualnie prowadzony jest bardzo ,,bogaty" event podczas którego nowi użytkownicy bardzo łatwo mogą zdobyć odpowiednie ulepszacze do swojego eq. Jedyne czego tu brakuje to więcej graczy, zapraszam wszystkich, którzy szukają swojego miejsca w metinie. Dodam jeszcze że serwer jest bardzo stabilny. Polecam i pozdrawiam :)

6v43.png

Opublikowano

Miałem małą przerwę ;p dzisiaj wbiłem na stare konto i jestem normalnie zachwycony;P ludzi coraz więcej, fajna atmosfera. Ogólnie ten serwer wymiatał a teraz jest bajka:P polecam wszystki którzy lubią wyzwania i spokojne granie w miłym towarzystwie, poprawiony drop ulepek, nowe mapki nowe ulepy świetne eventy i świetna administracja;p czego można chcieć więcej??:P Zapraszam serdecznie mozna mnie tak spotkac pod nickiem Geodeta ( jak na wiekszosci serwerów na jakich grałem).

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Graczy ciągle przybywa :) Atmosferka robi się bardzo sympatyczna. Ludzie wbijać !

Jutro OX 5 rund :D

Zapraszamy

Opublikowano

Rejestruję się po raz 3, wszystko akceptuję i wyświetla się, że nieprawidłowa nazwa konta. Akceptowałem maila, wpisywałem wszystko po 10 razy.

Opublikowano

Up z ciekawości założyłem konto nowe i wszytko za 1 razem poszło jak należy....

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Napisz do kogos z TEAMu napewno pomoże ;) Możesz także zajrzeć na forum tam są instrukcje jak postepować w razie jakichkolwiek błędów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...