Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] MMT=Mpc Modder Team

Aceman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zauważyłem że u was nie ma takiego czegoś więc postanowiłem zrobić taką sugestie żeby zrobić ową grupę zajmowała się by np tworzeniem nowych modów do gier spolszczeń do gier lub coś w ten deseń fajna by była taka grupa co wy na to ?.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Była taka grupa jako testowa, ale z została usunięta, z nieznanych przyczyn.

Na tak, grupa się dobrze rozwijała, więc teraz jakby team był dobry, to taka grupa miała by przyszłość.

Opublikowano

Jestem na tak! Wystarczy wejść w dzial Cube World i zobaczyć jak popularny jest modding i się rozwija, sam mogę obiecać że bym dołączył do grupy i pomagał rozwijać. Prosiłbym administracje aby przemyślała tą grupę i dała szanse jej :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Usunięta o.O ? to nie wiedziałem ale zawsze można by spróbować jeszcze raz mogę nawet podać kilkanaście plusów dlaczego taka grupa powinna powstać i ile wygód by było dla userów na forum taka grupa by się specjalizowała żeby umilić i udostępnić różne modyfikacje dla MPCForum czyli jedna zgrana paczka.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Usunięta o.O ? to nie wiedziałem ale zawsze można by spróbować jeszcze raz mogę nawet podać kilkanaście plusów dlaczego taka grupa powinna powstać i ile wygód by było dla userów na forum taka grupa by się specjalizowała żeby umilić i udostępnić różne modyfikacje dla MPCForum czyli jedna zgrana paczka.

Trzeba by było skompletować drużynę która byłaby odpowiedzialna za mody a także bardzo odpowiedzialnego lidera który nie ma wszystkiego w dupie. Sam napisałem teraz do pewnej osoby aby przemyślała tą grupę gdyż ona ma szansę przetrwania i wykazania się na mpc.

Opublikowano

/Od Maxia

Była taka grupa, wraz z Ejsikiem ją prowadziliśmy, rozwijała się, ludzie dochodzili...głównie z Metina, projekty na czas zrobione ale cóż...kłody pod nogi ciągle były kładzione, to wszystko było na opór zrobionie, i od tak zniszczone, przez stratę tej grupy mpc straciło kilku modderów, a nawet wielu sory ale tak czy tak i tak nie przejdzie ten pomysł ;) Graphic'ów temat był poruszany (tak z innej bajki) przy pomyśle moim i Ejsa, ale nikt nie wiedział że wypali i ten i ten...zobaczymy co dalej, ja taki neutral nie wiem czy teraz zebrał bym tyle osób co kiedyś, raczej wątpie w to.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Tylko jak pamiętam, grupa została usunięta przez kogoś z zielonych (może to był kokosz....?) Więc raczej nie ma szans na reaktywacje.

Ale i tak jestem na TAK.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tylko jak pamiętam, grupa została usunięta przez kogoś z zielonych (może to był kokosz....?) Więc raczej nie ma szans na reaktywacje.

Ale i tak jestem na TAK.

Grupa ma szanse istnienia tylko trzeba pokazać zielonym że warto było ją stworzyć :)

Opublikowano

No widzę że userzy ze starej grupy MMT są dalej aktywni ? jeżeli tak to JA nie widzie nic złego żeby taka grupa powstała super by było.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Na tak, przyda się coś takiego, zwłaszcza ze jak ktoś napisał wyżej, istnieje grupa ludzi która się tym interesuje.

Opublikowano

Ejsik już swoje kiedyś zrobił. Teraz już nie ma zamiaru tego tykać.

Jeśli ktoś chce się za to brać. Droga wolna :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Jeśli to mają być zmiany textur i podobne bzdury to na NIE.

Modding nie opiera się tylko na zmianach tekstur :)

//Zainteresowanie będzie bardzo duże dlatego popieram reaktywacje grupy, może być nawet bez tych plakietek i duperelek innych tylko żeby była grupa i żeby można było się komunikować w normalny sposób :) I efekty same przyjdą.

Opublikowano

Jestem na tak jeżeli znowu przez część administracji grupa nie zostanie potraktowana po macoszemu. Sama idea modderów to o wiele lepsza inicjatywa niż team grafików, o racing teamie czy metin2 helper nawet nie wspomnę :).

Jeżeli to przejdzie i zaangażujecie w to Lenarta i Maksa to trzymam za projekt kciuki :)

Opublikowano

Jeśli to mają być zmiany textur i podobne bzdury to na NIE.

Grupa grafików miała być nieoficjalna i co ?

Najlepiej skasować modderów na sam start...

Ja jestem za tym, aby ta grupa powstała. Jeżeli graficy mają szansę się wykazać, to dlaczego modderzy nie mogą dostać takiej szansy ?

9368_gold.png

Opublikowano

Modding nie opiera się tylko na zmianach tekstur :)

//Zainteresowanie będzie bardzo duże dlatego popieram reaktywacje grupy, może być nawet bez tych plakietek i duperelek innych tylko żeby była grupa i żeby można było się komunikować w normalny sposób :) I efekty same przyjdą.

To jest dla ciebie zmiana textur ? :

http://www.mpcforum.pl/topic/816346-inne-spolszczenie-v10-beta/

tak znalazłem.

Ale podobne rzeczy obawiam się, że robili by modderzy. Na MPC nie ma ekspertów od wielkich modyfikacji, to będą małe, bezużyteczne gówienka bo niewiele więcej mogliby zrobić.

A spolszczenie jest beznadziejne, połowa po polsku, połowa po angielsku.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Ale podobne rzeczy obawiam się, że robili by modderzy. Na MPC nie ma ekspertów od wielkich modyfikacji, to będą małe, bezużyteczne gówienka bo niewiele więcej mogliby zrobić.

A co ty myślisz że to się robi w 10 minut jak grafikę ? nie nie robi się trzeba trochę się bardziej napracować i czasu żeby zrobić takie spolszczenie i tak bebson udostępnił w wersji beta więc nie było spolszczenia do końca. Jest dużo na pewno osób które znają się w dziedzinie modowania ale to nie tylko w jednym dziale tylko tak na prawdę we wszystkich działach tylko trzeba dać im się wykazać.

Tą aplikacje napisałem ze względu CheaterMan'a i Lenarta ponieważ zauważyłem ich modyfikacje w Cube World.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Pokaż mi speca od grafiki u was, to postawię co litra

9368_gold.png

Opublikowano

Są uwierz mi. Tylko trzeba ich znaleźć i dobrze szukać a wtedy grupa to będzie cudo.

Opublikowano

Pokaż mi speca od grafiki u was, to postawię co litra

Wredna. Porównanie nie na miejscu.

1374788544-U921656.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...