Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] MMT=Mpc Modder Team

Aceman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wredna. Porównanie nie na miejscu.

Jest dobra nawet świetna, ale specem nie jest. To jest podejście : będą robić gówno ... uwielbiam taką opinię ;*

Ja jestem za daniem im takiej szansy, aby rozwinęli własną pasję.

ps. jestem pewien, że pomogą nam szaraczkom więcej niż wy.

9368_gold.png

Opublikowano

Jest dobra nawet świetna, ale specem nie jest. To jest podejście : będą robić gówno ... uwielbiam taką opinię ;*

Ja jestem za daniem im takiej szansy, aby rozwinęli własną pasję.

ps. jestem pewien, że pomogą nam szaraczkom więcej niż wy.

Z takim podejściem to znajdź speca od modowania na forum. Takiego co ci zrobi ogromnego moda od zera z własnymi modelami, udźwiękowieniem, wszystkim.

Nie zakładam, że będą robić gówno. Po prostu na razie na forum nie pojawiło się nic na tyle ciekawego, by umotywować istnienie takiej grupy...

A, zresztą... Róbcie co sobie chcecie, mało mnie to obchodzi. Tylko nie liczcie na to, że moderzy to inni ludzie niż codersi czy MMT i nie płaczcie, jak wywalą wam projekt w pizdu.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Z takim podejściem to znajdź speca od modowania na forum. Takiego co ci zrobi ogromnego moda od zera z własnymi modelami, udźwiękowieniem, wszystkim.

Nie zakładam, że będą robić gówno. Po prostu na razie na forum nie pojawiło się nic na tyle ciekawego, by umotywować istnienie takiej grupy...

OMFG... To dlatego nie mogą dostać szansy ? To jest chore podejście. Modderzy ostatnio w przeciwieństwie do was również uczyli userów moddingu. Graficy zostali stworzeni by wymagać, a nie uczyć.

9368_gold.png

Opublikowano

Zrobią więcej w miesiąć niż kodersi w ciągu ostatnich dwóch lat, stawiam na to swoje konto. Jak dla mnie moderom bliżej do ideii forum niż grupie grafików. Nie chcę na wyrost hejtować projektu bo nie ma jeszcze żadnych sprecyzowanych celów tej grupy (przynajmniej dla nas), ale i tak grafikami do newsów zajmowały się 1-2 osoby, a i w galeriach każdy wiedział kogo rad słuchać - hrabia, duds, wredna, thtsn, red czy baksiu. Więc z tą opinią się wstrzymam, ale jak dla mnie sensowniejszym pomysłem są lmodderzy

Opublikowano

Ale podobne rzeczy obawiam się, że robili by modderzy. Na MPC nie ma ekspertów od wielkich modyfikacji, to będą małe, bezużyteczne gówienka bo niewiele więcej mogliby zrobić.

A spolszczenie jest beznadziejne, połowa po polsku, połowa po angielsku.

Śmiechłem, wiesz ile osób pisało do mnie z Metina aby do grupy się dostać ? Jak patrzyłem na ich modyfikacje to za głowę się łapałem, czy taki Endy z Jachem co robili, sami się zajęli swoją częścią roboty i JA NIE MUSIAŁEM ich nawet pilnować, bo sami na czas oddali...masz takie coś w codersach ? Czy grafice ? (Tutaj zobaczymy) ... Wiem jak grupa powstała, i co się z nią działo w trakcie, to była początkowa faza rozwoju tej grupy, owszem może gówno..ale ? Ale tak :

Patrz ile odsłon i pobrań : )

Pobrań: 680

Odsłon: 5638

Pozdrawiam serdecznie, widzisz jednak się przydaliśmy, wraz z MMT współpracować nasz MOTM miał ;) Jak gówno wiesz to się nie udzielaj, osobiście jestem na tak ~ Maxiu.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Każda, nowo powstała grupa na forum przechodzi fazę bety. Dopiero po jakimś czasie można stwierdzić, czy ma szanse dalej przetrwać i jakie poczyniła kroki, by wesprzeć mpc.

Takie grupy oferują również możliwość nauki, poprzez współpracę i pomoc lidera. Złym stwierdzeniem jest pisać, że skoro tutaj, wśród społeczności mpc nie ma nikogo dobrego w tej dziedzinie, to automatycznie Modersi nie mają najmniejszego sensu. Każdy zasługuje na szanse i myślę, że jak najbardziej warto udzielić jej tej grupie. Umożliwi ona rozwinięcie tej tematyki na forum i myślę, że w przyszłości za skutkuje to wprowadzeniem wielu nowości oraz napływem userów, którzy również się tym interesują.

Opublikowano

Każda, nowo powstała grupa na forum przechodzi fazę bety. Dopiero po jakimś czasie można stwierdzić, czy ma szanse dalej przetrwać i jakie poczyniła kroki, by wesprzeć mpc.

No zobaczymy jak wyjdzie tym razem, osobiście Tobie życzę powodzenia, nie wiem co z "nami" huh ;) ~M

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Kto Wam broni stworzyć coś takiego nieoficjalnie? Róbcie, pracujcie. Administracja zobaczy, że grupa ma prawo bytu i naprawdę daje rade to na pewno ją przywróci. Przecież ranga nie jest Wam do tego potrzebna. Tak samo zgoda na stworzenie nieoficjalnych Moddersów. ;)

Także panowie i panie (o ile są) zakasać rękawy i do dzieła. ;)

Opublikowano

Kto Wam broni stworzyć coś takiego nieoficjalnie? Róbcie, pracujcie. Administracja zobaczy, że grupa ma prawo bytu i naprawdę daje rade to na pewno ją przywróci. Przecież ranga nie jest Wam do tego potrzebna. Tak samo zgoda na stworzenie nieoficjalnych Moddersów. ;)

Także panowie i panie (o ile są) zakasać rękawy i do dzieła. ;)

Powiedz mi jedno: gdzie np. 40 osób sie zgada i tworzyć? Wyobrażasz to sobie na gg? bo ja jakoś nie. Jeżeli to taki problem zrobić im dział, jestem w stanie użyczyć miejsca na nowe subforum w Combat Arms. Dodajcie subforum, zróbcie na hasło(ukryty) i pododawajcie tam chętnych modderów. Jeżeli sie wykażą to zrobicie im profesjonalny dział z plakietą

9368_gold.png

Opublikowano

Tak Miyo. Grupa może pracować nieoficjalnie ale jak już jest sugestia to czyżby nie można jej wrzucić na chociaż okres próbny(miesiąc/dwa)? Oczywiście że tak. Każda grupa ma szanse wybicia się na forum a tym bardziej moddersi którzy do tematyki forum są jak najbardziej dobrani i jest nas dużo z tego co widzę. Dajcie nam szanse ostatnią a nie zawiedziecie się obiecuję na własnego moderatora!

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że bez grupy ciężko się współpracuje. No może nie tyle bez rangi i plakietki, ale mam na myśli przynajmniej prywatny dział. Mimo to, da się. Jeżeli wasza sugestia zostanie odrzucona, to zawsze możecie stworzyć nieoficjalnie tą grupę i pokazać administracji, że wiążą się z nią duże pozytywy. Teraz powstaje dużo rang na forum, warto to wykorzystać, stworzyć z tego swego rodzaju sprawdzający eksperyment. Która z nich, tak naprawdę na forum jest potrzebna i przynosi zadowalające rezultaty.

Edit: Z mojej strony macie poparcie, bo wydaje mi się, że nie ma w tej grupie nic złego, a na pewno coś wniesie w życie forum, a to chyba najważniejsze, by je rozwijać.

Opublikowano

Powiedz mi jedno: gdzie np. 40 osób sie zgada i tworzyć? Wyobrażasz to sobie na gg? bo ja jakoś nie. Jeżeli to taki problem zrobić im dział jestem wstanie użyczyć miejsca na nowe subforum w Combat Arms. Dodajcie subforum, zróbcie na hasło(ukryty) i pododawajcie tam chętnych modderów. Jeżeli sie wykażą to zrobicie im profesjonalny dział z plakietą

Ale ja dokładnie o czymś takim mówię. Możecie stworzyć sobie jakiś dział czy wybrać inną formę kontaktu grupowego. Myślę, że na to administracja pozwoli. Nie miałam na celu obalenia Waszego pomysłu, bo sama nie rozumiem faktu usunięcia Moddersów. Chodziło mi jedynie o to, aby się zebrać i pokazać, że Wy możecie. ;) Wtedy na pewno zostaniecie docenieni.

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że bez grupy ciężko się współpracuje. No może nie tyle bez rangi i plakietki, ale mam na myśli przynajmniej prywatny dział. Mimo to, da się. Jeżeli wasza sugestia zostanie odrzucona, to zawsze możecie stworzyć nieoficjalnie tą grupę i pokazać administracji, że wiążą się z nią duże pozytywy. Teraz powstaje dużo rang na forum, warto to wykorzystać, stworzyć z tego swego rodzaju sprawdzający eksperyment. Która z nich, tak naprawdę na forum jest potrzebna i przynosi zadowalające rezultaty.

Właśnie o to mi chodzi cały czas. Jak oni mają pracować bez działu. Tak jak mówiłem dodajcie mi subforum w CA specjalnie dla nich i niech pracują. Bez rangi i plakiety. To z czasem

9368_gold.png

Opublikowano

Właśnie o to mi chodzi cały czas. Jak oni mają pracować bez działu. Tak jak mówiłem dodajcie mi subforum w CA specjalnie dla nich i niech pracują. Bez rangi i plakiety. To z czasem

Determinacja i zaangażowanie na pewno pomogą Wam w osiągnięciu celu. Z pewnością zyskacie poparcie wielu osób. Moje także macie, bo nie rozumiem, co złego jest w tym, aby rozwijać forum na wszelkie możliwe sposoby. Także trzymam kciuki i życzę wytrwałości, bo nie zawsze jest łatwo osiągnąć coś, co zostało przekreślone wcześniej.

Opublikowano

Najebcie wiecej tych projektow na forum...

Jezeli chodzi o moddersow to zawsze was popieralem, myslac ze moze wy cos na tym forum ruszycie, bo juz wtedy mmt upadalo, a codersach nie wspomne.

Jednak przez chuj wie co grupa zostala usunieta bez podania jakis szczegolowych przyczyn co wywolalo dodatkowa spine na forum. Jestem ogolem za tylko jezeli ta grupa bedzie caly czas pracowala solidnie i rzetelnie. Co do MCT mozna normalnie zalozyc sugestie o zlikwidowanie tej grupy, w wiekszosci z nich ma wyjebane na ta grupe, wiec po co ta grupa. Jeszcze sie wypowiem nt. nowej grupy ktora ostatnio powstala, ogolem jestem neutralny bo fajne napisy do konkursow moglaby robic maksymalnie grupa 3-4osobowa, a nie sztab ludzi.

sstwc.jpg

Weteran
Opublikowano

Chłopaki, jeśli 1 osoba się zgodzi to będzie mmot więc spokojnie. Pamiętacie wcześniejsze sugestie dotyczące mmot był wielki spam, a potem temat close i nie pamiętam kto napisał "widać jak zasługujecie na rangę" Dlatego czekajcie cierpliwie, a wasze prośby zostaną wysłuchane.

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Już od dłuższego czasu robię co w mojej mocy, aby reaktywować projekt(kilka osób zaangażowanych w modder team z poprzedniej edycji dobrze o tym wie). Nie ma co trzymać sugestii, bo to świetna inicjatywa i jestem oczywiście na tak. Muszę jednak na razie dopracować parę szczegółów. Wszystkich chętnych Modderów zapraszam na PM.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...