Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Pro bany w "bronz iV"

SeQu25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra jak masz problem z wygrywaniem gier to zrób jak wyżej wypowiadający się SeleX

ściągnij BoLa i skrypt na Ryze. Efekty?

1374177895-U63762.jpg

też mam Diament 1 z BoLem i już mi takie trolle w banach nie grożą

Pozdrawiam i życzę sukcesów

@down masz poradnik na forum "Jak zostać forumowym prosem?" tam jest link do skryptu.

Opublikowano

Dobra jak masz problem z wygrywaniem gier to zrób jak wyżej wypowiadający się SeleX

ściągnij BoLa i skrypt na Ryze. Efekty?

1374177895-U63762.jpg

też mam Diament 1 z BoLem i już mi takie trolle w banach nie grożą

Pozdrawiam i życzę sukcesów

@down masz poradnik na forum "Jak zostać forumowym prosem?" tam jest link do skryptu.

Chciałem kiedyś bolem ale mnie kurde wywala :/ ciągle bug splat

76561198033711010.png

Opublikowano

Piszesz o chujowych banach za przeproszeniem,a sam masz możliwość picknięcia Shen-a,a pickasz Talona...

Diss_Stream.png

Opublikowano

@up

A może nie umie grać shenem bądź go nie posiada? o.O

@Topic

Alistar w dobrych rękach działa cuda więc to może być ban pod siebie, Brand hm.. może brał postać którą brand głównie kontruje ? A draven to jest ścierwo jakich mało, dzięki Q ;]

Ja jestem na poziomie Silver V, na całe szczęście po serii 10 gier mnie tam wrzuciło i ominąłem cały ten syf i polecam banowanie Hecarima, bo to jest moim zdaniem jeden z najlepszych junglerów ... Ulti które może przesądzić o TF ;] Podpatrz jakie są bany na poziomie Diamond + czyt. oglądaj streamy chociaż by Disa, Libika, Kubona z Polaków lub też zagraniczne ... Tyle w temacie...

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

@up

A może nie umie grać shenem bądź go nie posiada? o.O

@Topic

Alistar w dobrych rękach działa cuda więc to może być ban pod siebie, Brand hm.. może brał postać którą brand głównie kontruje ? A draven to jest ścierwo jakich mało, dzięki Q ;]

Ja jestem na poziomie Silver V, na całe szczęście po serii 10 gier mnie tam wrzuciło i ominąłem cały ten syf i polecam banowanie Hecarima, bo to jest moim zdaniem jeden z najlepszych junglerów ... Ulti które może przesądzić o TF ;] Podpatrz jakie są bany na poziomie Diamond + czyt. oglądaj streamy chociaż by Disa, Libika, Kubona z Polaków lub też zagraniczne ... Tyle w temacie...

Ale gdyby nie było dariusa i shena to by było lepiej.

Piszesz o chujowych banach za przeproszeniem,a sam masz możliwość picknięcia Shen-a,a pickasz Talona...

W miarę shena ogarniam ale go nie mam. Więc co?

76561198033711010.png

Opublikowano

@up

"w miarę shena ogarniam"," ale go nie mam. Więc co?" pzdr

@top

no taaaak, przecież przez nooby przegrywasz każdy ma to samo, jestesmy wszyscy w bronze V

tak naprawde to przez Cb przegrali, a nie sorry jesteś pro masz aż "6" killi, przecież kille są ważniejsze, niż nie nafeedowanie enemy.

18 dedów bosheee jeszcze nigdy tak nie feedowałem na rankedzie.

Prosze Cie, nie graj rankedów.

@edit

Honor/commendations

Friendly

6

Helpful

3

Teamwork

11

Hon. Opponent

7

To wszystko wyjaśnia.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

za flame ? miło :D

staraj się nie flameować ... sam przegrywasz gry, nie twój team.

Flame-Lose

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Beka z typa xD 56 farmy w 31min, 8:11 staty i twierdzi, ze to nie przez niego. Koles naucz się farmic przedewszystkim grac!

Opublikowano

Beka z typa xD 56 farmy w 31min, 8:11 staty i twierdzi, ze to nie przez niego. Koles naucz się farmic przedewszystkim grac!

nie ogarniasz spróbowałem 1 raz ryzem na bolu i nie umiem nim farmić. A to że takie staty to oczywiście że moja wina.

76561198033711010.png

Opublikowano

Beka. BoLa używasz i płaczesz na noob teamy? Sam jesteś noobem skoro po takie coś sięgasz. :)

Grać nie potrafisz, przykro mi.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Serio ziomek? Z bol'em nawet przegrywasz? Proszę un-install ,Ja z bolem jak grałem (bo grałem nie oszukujmy się) to miałem ,hmmm na 10 gier wygranych jedna przegrana?

Polecam Ci nauczyć się grać ,sam kiedyś mówiłem "noob team" itd itd ,ale doszedłem do wniosku ,że to nie ma sensu i po jakimś czasie zacząłem się wybijać/.

Opublikowano

To je bronze. Z tego da się wybić. W brązie (jak i dosyć często w srebrze) banowani są Ammumu, Malphite, Shen. Dosyć często wolni są Hecarim (polecam, nim wybiłem się z brązu), Zed, Twisted Fate, Jayce, Elise. Warto ogarnąć te postacie ponieważ one są bardzo mocne jeśli je się ogarnie. A co do tematu, może gościo czuł się na siłach że sknotruje shena, ale nie poradzi sobie z brandem. Czasami banowanie OPków nie jest najlepszym pomysłem. W brązie dosyć często jeśli mogą to biorą OP postać a potem nią lamią (no ale jak to przecież to jest OP!). Pozdrawiam.

graphic.png

Opublikowano

To je bronze. Z tego da się wybić. W brązie (jak i dosyć często w srebrze) banowani są Ammumu, Malphite, Shen. Dosyć często wolni są Hecarim (polecam, nim wybiłem się z brązu), Zed, Twisted Fate, Jayce, Elise. Warto ogarnąć te postacie ponieważ one są bardzo mocne jeśli je się ogarnie. A co do tematu, może gościo czuł się na siłach że sknotruje shena, ale nie poradzi sobie z brandem. Czasami banowanie OPków nie jest najlepszym pomysłem. W brązie dosyć często jeśli mogą to biorą OP postać a potem nią lamią (no ale jak to przecież to jest OP!). Pozdrawiam.

I to jest odpowiedz. Z tego mogę coś wynieść. Zagram duo z kumplem zed i jayce

76561198033711010.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...