Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Pro bany w "bronz iV"

SeQu25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę,Zmuszam a oni jak kur** nic tak nic!

Szara rzeczywistość Bronze. Nawet wychodząc do Silvera nie licz, że jest lepiej.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

ostatnio typek kazał mi zbanować dravena,trynde i sion. Najpierw pytam sie po co dravenn on "op ****", potem po co trynda "ult, i go afk if they take him" a na siona "i hate this nooob champ"

Opublikowano

w goldzie też nie lepiej, plat od V - III również.

Ale na pewno nie takie trolle. nunu pod wieże specjalnie,jax 0 ganków ani pomocy.

76561198033711010.png

Opublikowano

Szara rzeczywistość Bronze. Nawet wychodząc do Silvera nie licz, że jest lepiej.

Od silv 3 już czuć różnicę.

Haha alistar op a brand to już nawet nie pisze :D Oprócz tych to raczej typowe bany do golda

Opublikowano

Ale na pewno nie takie trolle. nunu pod wieże specjalnie,jax 0 ganków ani pomocy.

Tak zdażają się nawet tacy.

w bronzie jest coś takiego że gracze zaczeli swoją przygode z lolem i zaczynają się uczyć dlatego na kokosy nie licz nie będzie żadnych playsów czy coś w bronzie musisz sam wygrywać gre. A pózniej zaczynają się jak to niektórzy mówią "polaczki" co pickują champy które już są picknięte, trollują, afkują itp. Dlatego musisz się pogodzić z tym i tak na prawde grasz 1vs9. W teamówkach dopiero będziesz wiedział co to jest teamplay i gra League of Legends.

A co do tematu nie panikuj aż tak złe bany na Bronz to nie są myślałem że bedzie coś w stylu ban 3x support czy coś :)

Opublikowano

Tak zdażają się nawet tacy.

w bronzie jest coś takiego że gracze zaczeli swoją przygode z lolem i zaczynają się uczyć dlatego na kokosy nie licz nie będzie żadnych playsów czy coś w bronzie musisz sam wygrywać gre. A pózniej zaczynają się jak to niektórzy mówią "polaczki" co pickują champy które już są picknięte, trollują, afkują itp. Dlatego musisz się pogodzić z tym i tak na prawde grasz 1vs9. W teamówkach dopiero będziesz wiedział co to jest teamplay i gra League of Legends.

Yyy tak sam wygrywać grę ale w enemy shaco cait i dar mają po 10/0 i jakoś na luzie rozwalają wszystko.

76561198033711010.png

Opublikowano

Yyy tak sam wygrywać grę ale w enemy shaco cait i dar mają po 10/0 i jakoś na luzie rozwalają wszystko.

Wszystko zależy na jakich przeciwników - sojuszników trafisz a nóż może w następnej grze będziesz tak ty miał? Pamiętaj nie tylko musisz wygrać swoją linie lecz musisz pomóc wygrać nie swoją linie. I po skończonej grze przemyśl co zle zrobiłeś a co dobrze i będziesz się "skillował" na błędach jak i na pozytywnych akcjach. Nie oczekuj że będziesz miał sojuszników z diamenta. Każdy gra tak jak potrafi lecz niektórzy specjalnie throwuja, przegrywają. I pamiętaj nie "flemuj" bo tylko tracisz na tym i jeszcze bana możesz dostać myśle że pomogłem :)

Opublikowano

SeQu patrząc po twoich statach na lolkingu feedujesz :/. Nie usprawiedliwiaj się takimi komentarzami typu: "bo nafeedowali bota i dlatego". Jeżeli preferujesz suppa to graj na suppie, o to chodzi. Masz grać na rankedach na tej pozycji na której czujesz się najlepiej. Też byłem w tym syfie i wiem jak ciężko tam jest i jacy gracze tam grają.

Jeżeli nie chcesz grać suppa w tym syfie to wybieraj takie linnie z których będziesz mógł pomagać innym linnią.

Opublikowano

SeQu patrząc po twoich statach na lolkingu feedujesz :/. Nie usprawiedliwiaj się takimi komentarzami typu: "bo nafeedowali bota i dlatego". Jeżeli preferujesz suppa to graj na suppie, o to chodzi. Masz grać na rankedach na tej pozycji na której czujesz się najlepiej. Też byłem w tym syfie i wiem jak ciężko tam jest i jacy gracze tam grają.

Jeżeli nie chcesz grać suppa w tym syfie to wybieraj takie linnie z których będziesz mógł pomagać innym linnią.

Szczerze? ja też trollowałem pod koniec. Zrobili barona i koniec już było tylko surrenda nie dali.

76561198033711010.png

Opublikowano

ostatnio typek kazał mi zbanować dravena,trynde i sion. Najpierw pytam sie po co dravenn on "op ****", potem po co trynda "ult, i go afk if they take him" a na siona "i hate this nooob champ"

dravena sie ostatnio nawet na high elo banowało przez rework pasywa więc w czym masz problem"?

Opublikowano

dravena sie ostatnio nawet na high elo banowało przez rework pasywa więc w czym masz problem"?

Tak alistar też op i trzeba banować a brand to już w ogóle ścierwo! xD

76561198033711010.png

Opublikowano

Zalozyciel tematu to low, ktory i tak nie wyjdzie z brazu. Co do dravena to carruje w chuj tylko trzeba nim umiec grac, a taki brand na twoim elo 800 z latwoscia wygra gre

Opublikowano

Zalozyciel tematu to low, ktory i tak nie wyjdzie z brazu. Co do dravena to carruje w chuj tylko trzeba nim umiec grac, a taki brand na twoim elo 800 z latwoscia wygra gre

hahah łatwo wygra? jak są takie nie ogary . A to może ty się pochwal elo czy coś?

76561198033711010.png

Opublikowano

Według mnie to jest proste . W bronzie Ci wg. nie zalezy czy będzie 3 czy 5 , w silverze większa belka to mniejsze trolle , w goldzie juz się trochę wyrabia , a platyna i diamond to tylko gracze na poziomie .

Opublikowano

nie wcale mi nie zależy. Jak by mi nie zależało to też bym banował alistara.

76561198033711010.png

Opublikowano

Platyna 5. Najdluzej siedzialem w silverze w 1 bo dawalo mi po 3 pkt za wina, nie zalilem sie na forum i jakos z tego wyszedlem. Po pierwsze nieogary pisze sie razem, a po drugie wystarczy wygrac mida i roamowac

Opublikowano

To razem 0/11, w czym problem? Dlaczego nie możesz zrobić 30/0? Najwidoczniej masz to na co zasługujesz.

Miałem 3/0 ale jak oni z bani coś takiego tylko na lux zrobili to się tego już nie dało

Masz racje placz dalej na forum. Moglbym cie wycarowac do silvera smurfem, ale bedziesz innym gry rozpierdalal, wiec nie.

Tak na pewno bym ci grę roz*** nie grałeś to się nie wypowiadaj.

76561198033711010.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...