Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początkujący Webmaster i grafik.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te "podwójne" linie.. nie wiem czy celowo zrobiłeś je w ten sposób, aczkolwiek jak dla mnie zwykła, pojedyncza linia wyglądałaby znacznie lepiej.

Druga rzecz to niedziałające przyciski po prawej stronie, aczkolwiek myślę, że to ogarniesz lada moment.

Strona kolorystycznie podoba mi się. Układ też jest bardzo dobry. Nie ma przesytu.. jest bardzo estetyczna. Jedyne co mnie odrzuca to logo.. mam nadzieję, że zostanie ono zmienione.

Takie jest moje zdanie.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

"Stopka" lekko kaleczy, ten napis 2013 jest według mnie brzydki.

Kolorystycznie, faktycznie jest ładnie. Jednak na dzień dzisiejszy dominuje prostota, a więc jasne, lekkie kolory np. biały :)

Ogólnie popracuj nad nią jeszcze troszkę. Szablon funkcjonalny, grafika troszkę kuleje :)

Opublikowano

Marquee już wyszło z użycia. Poza tym stosujesz stylowanie bezpośrednio w html. Od tego masz CSS

•  carbonx zmienił(a) tytuł na Początkujący Webmaster i grafik.
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...