Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Pare informacji

xamizoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ty jesteś 15 letnim, bachorem który tylko pluje się? :)

nie popsrostu ta dyskusja jest na niskim poziomie i nie ma sensu ich zawyżać

nie zgadzam się z tymi "informacjami" więc poflejmic nie moge bo 3dni?

ty też wypierdalaj poki jeszcze bana nie mam

­

Opublikowano

Chwalisz się czy żalisz w tym postem? Takie rzeczy wie każdy,kto wbił 30 poziom lecz nie każdy po prostu się tak zachowa,z różnych powodów.

Bezsensowny temat i brakuje np. nie afkuj.

Opublikowano

-> Alicorn Rarity, mowisz ze jestem z brązu, to zdradz mi tajemnice jak dojsc do diamentu bez runek, pierdolisz bez sensu i tyle. Pewnie jestes jednym z tych gangsterow gimberow ktorzy po szkolce na fajeczke z kumplami idzie, pozniej placze ze go pluca swedza, hahaha

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

- jezeli ktos napisze pierwszy " mid " na czacie, nie kloc sie z nim, pogodz sie ze swoim losem, i idz na inna linie,

Sam riot napisał , że pick order > call order. Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. :] Kto pierwszy ten lepszy

Opublikowano

Ty to musisz być już strasznie desperowany swoim bronze 5 skoro takie rzeczy na forum wypisujesz o.O

Ciekawe jak masz zamiar zgankować linie kiedy jest pushnieta a przeciwnik siedzi z full hp pod turretem? Albo jak chcesz wygrać gre kiedy support bedzie mial 10 killi a ADC 0 bo bedzie mu oddawal? Powodzenia

Opublikowano

CO to za gówno? Dajcie autorowi specjalną rangę "Debil". Po pierwszym przestałem czytać, Highter pick > Call, jak tego nie ogarniasz, wypierdalaj na Brąz V gdzie twoje miejsce, albo w ogóle usuń LoL'a z dysku.

Opublikowano

Poradnik/Informacja/Rady czy co to jest trochu nie przydatne, tak jakbyś chciał się wyżalić.

nie popsrostu ta dyskusja jest na niskim poziomie i nie ma sensu ich zawyżać

nie zgadzam się z tymi "informacjami" więc poflejmic nie moge bo 3dni?

ty też wypierdalaj poki jeszcze bana nie mam

Jak dla mnie to ty zaniżasz tutaj poziom, serio, rzucanie urwami i ujami i tym podobnym to nie jest nic co wyznacza wysoki poziom, a jedynie twój niski zasób słownictwa kolego.

Tak samo jaki inni, nie można grzecznie zwrócić uwagi na temat tego topica? No błagam.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Poradnik/Informacja/Rady czy co to jest trochu nie przydatne, tak jakbyś chciał się wyżalić.

Jak dla mnie to ty zaniżasz tutaj poziom, serio, rzucanie urwami i ujami i tym podobnym to nie jest nic co wyznacza wysoki poziom, a jedynie twój niski zasób słownictwa kolego.

Tak samo jaki inni, nie można grzecznie zwrócić uwagi na temat tego topica? No błagam.

Zgadzam się z tobą, Alicorn trochę przesadza z ujami i urwami ale "cel uświęca środki".

@top. Totalnie porady aka informacje z dupy wzięte.

Opublikowano

aha. zajebiste "informacje" których każdy domyśla się po x grach. ziomku wyjdź " i odinstaluj te gre" ;3 takie tematy raczej są bezużyteczne dla graczy, tylko dla takich którzy je tworzą do wypłakania się. ;-;

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

JA PIERDOLE XDD

- jezeli ktos napisze pierwszy " mid " na czacie, nie kloc sie z nim, pogodz sie ze swoim losem, i idz na inna linie, pick order > call order

- jezeli w rozgrywce rankingowej, przypadlo Ci zostac supportem, adc badz solo toperem itp., to nie spinaj dupy i idz na linie ktora ci przypadla, w silverze / brązie grac supportem? hahahahaha

- jezeli ktos napisze "Mid", a Ty wybierzesz i bez zadnego slowa zablokujesz bohatera MIDERA, to zrob to dla mnie i reszty, i odinstaluj te gre, a ty wyjdź na dwór

- jezeli wygrasz dana rozgrywke, nie pisz "easy", miej troche honoru dla przeciwnika, tym bardziej kiedy masz gorszy wynik od niego, heeheheheheh a jak są gównami to moge?

- nie pros o honory, jezeli ktos bedzie uwazal ze nalezy dac Ci honora, to Ci go da, tu sie zgodze

- jezeli jestes junglerem, rob ganki na kazda z lin, a nie tylko na te, ktore sa nie pushniete, :OOOOO powodzenia robienia ganków od turreta w brązie

- zawsze blokuj wybranego bohatera pod koniec pozostalego czasu, nie ma sensu aby w druzynie bylo np dwoch ADC bez supporta, wat?

- jezeli jestes ADC/APC a support ma szanse zdobyc killa, nie last hituj, druzynie przyda sie wieksza wizja (chyba ze wasz support to totalny newbie),

- jezeli nie masz runek pod danego bohatera (mam na mysli ADC/APC itp) to nie wkurwiaj mnie i nie bierz champa pod ktorego ci tych run brakuje, wypierdalaj

- jezeli masz 30 lvl, i chcesz grac rankedy a nie masz choc w 75% skonczonych run, zlituj sie nad sojusznikami i nie graj gier rankingowych, wypierdalaj

- jezeli na ARAM`ie wylosowal ci sie jako jednemu support, np soraka, nie zamieniaj jej przy uzyciu kostki tylko sie z kims wymien, a jezeli nikt nie bedzie mial ochoty pogodz sie z tym i graj ta pieprzona Soraka. ty jestes jakis jebniety, po co jest reroll? soraka to gówno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...