Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Pare informacji

xamizoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- jezeli ktos napisze pierwszy " mid " na czacie, nie kloc sie z nim, pogodz sie ze swoim losem, i idz na inna linie,

- jezeli w rozgrywce rankingowej, przypadlo Ci zostac supportem, adc badz solo toperem itp., to nie spinaj dupy i idz na linie ktora ci przypadla,

- jezeli ktos napisze "Mid", a Ty wybierzesz i bez zadnego slowa zablokujesz bohatera MIDERA, to zrob to dla mnie i reszty, i odinstaluj te gre,

- jezeli wygrasz dana rozgrywke, nie pisz "easy", miej troche honoru dla przeciwnika, tym bardziej kiedy masz gorszy wynik od niego,

- nie pros o honory, jezeli ktos bedzie uwazal ze nalezy dac Ci honora, to Ci go da,

- jezeli jestes junglerem, rob ganki na kazda z lin, a nie tylko na te, ktore sa nie pushniete,

- zawsze blokuj wybranego bohatera pod koniec pozostalego czasu, nie ma sensu aby w druzynie bylo np dwoch ADC bez supporta,

- jezeli jestes ADC/APC a support ma szanse zdobyc killa, nie last hituj, druzynie przyda sie wieksza wizja (chyba ze wasz support to totalny newbie),

- jezeli nie masz runek pod danego bohatera (mam na mysli ADC/APC itp) to nie wkurwiaj mnie i nie bierz champa pod ktorego ci tych run brakuje,

- jezeli masz 30 lvl, i chcesz grac rankedy a nie masz choc w 75% skonczonych run, zlituj sie nad sojusznikami i nie graj gier rankingowych,

- jezeli na ARAM`ie wylosowal ci sie jako jednemu support, np soraka, nie zamieniaj jej przy uzyciu kostki tylko sie z kims wymien, a jezeli nikt nie bedzie mial ochoty pogodz sie z tym i graj ta pieprzona Soraka.

Dziekuje do widzenia, hejt mode: on...

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Stosuj się do tych porad, płacz że nie możesz wyjść z brązu...

- jezeli nie masz runek pod danego bohatera (mam na mysli ADC/APC itp)
to nie wkurwiaj mnie i nie bierz champa pod ktorego ci tych run brakuje,

Znalazł się kurwa buk lola

@down

336623_db507bb116fb.png

Polecam

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@up i co kurwo myślisz że lajki dostaniesz? Że kurwa prosem jesteś? Akurat porady dobre, na pewno przydadzą sie, nie tylko dla bronze

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

@up i co kurwo myślisz że lajki dostaniesz? Że kurwa prosem jesteś? Akurat porady dobre, na pewno przydadzą sie, nie tylko dla bronze

zjade cie adc bez run prosie

@top "buk" lola czy co? za kogo sie uwarzasz ze mnie wyzywasz gdyż nie mam run i pewnie będe prędzej od ciebie w silverze niż ty hue

powiem to krotko i mam wyjebane na % ,wypierdalaj z takimi radami

­

Opublikowano

@top "buk" lola czy co? za kogo sie uwarzasz ze mnie wyzywasz gdyż nie mam run i pewnie będe prędzej od ciebie w silverze niż ty hue

wut?

Jezeli mozesz, zacytuj fragment mojej wypowiedzi w ktorej napisalem ze to sa rady, czekam z niecierpliwoscia. To nie sa zadne rady, tylko informacje, wtf? Czytanie ze zrozumieniem sie klania. I kto cie w ogole wyzywa?! Wtf x2...

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

gorsze rady plz :s brąz to brąz, tam każdy wpierdala się na top/adc/mid... tam nie ma czegoś takiego jak " can i go mid? : ))))" tam wpierdalasz się na linie kerujesz gry i tyle.

#down poziomem gry, komunikacją między drużyną.

Opublikowano

gorsze rady plz :s brąz to brąz, tam każdy wpierdala się na top/adc/mid... tam nie ma czegoś takiego jak " can i go mid? : ))))" tam wpierdalasz się na linie kerujesz gry i tyle.

Nigdzie nie nawiazalem do "brazu". Rownie dobrze moga to byc normalne gry, zreszta czym sie rozni braz od platyny? Tylko poziomem gry innych.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

właśnie skończyłem grę soraką na aramie ;>

E5N05By.png

sporo podpunktów brakuje (te co są wyglądają jak układanie przez / dla gracza brązu 6/7) ale co z tego, temat i tak zginie w śmieciach :)

Hejo

Opublikowano

"- jezeli jestes junglerem, rob ganki na kazda z lin, a nie tylko na te, ktore sa nie pushniete," hahahahha, co mam robić dive na 3cim lvlu rozumiem;d?

- oddać fragi suppowi? Pewnie, po chuj feedowac adc??

Idz z tym na mobafire, porady podobne do tamtych buildów.

Czym różni się brąz od platyny? Że plat jungler wie że nie bd robił dive na 3cim lvlu bez itemów, a bronz pisze żeby wbijać nawet na pushiete (przez nasz team) lane.

League of Legends

Opublikowano

wut?

Jezeli mozesz, zacytuj fragment mojej wypowiedzi w ktorej napisalem ze to sa rady, czekam z niecierpliwoscia. To nie sa zadne rady, tylko informacje, wtf? Czytanie ze zrozumieniem sie klania. I kto cie w ogole wyzywa?! Wtf x2...

temat - informacje...

zawartość tematu - jak dla mnie to są rady

gdzie mnie hejcisz? tu

http://prntscr.com/1g54ds 

bede cie wkurwail bo nie mam run a win streaki same sie nie robia

­

Opublikowano

Pozdro jacyś debile wymyślili że trzeba na chacie pisać na jaka linie idziesz , w dodatku kurwa topka wymyslila gdzie idzie supp itp. i sie neosy czepiaja ze wtf czemu 2 adc wtf dobule top wtf double mid... nie raz gralem double midy i co kurwa ? Wygralem bo enemy sie stosowali do topki i przegrali... żałosne i tyle..

Opublikowano

- jezeli ktos napisze pierwszy " mid " na czacie, nie kloc sie z nim, pogodz sie ze swoim losem, i idz na inna linie,

- jezeli w rozgrywce rankingowej, przypadlo Ci zostac supportem, adc badz solo toperem itp., to nie spinaj dupy i idz na linie ktora ci przypadla,

- jezeli ktos napisze "Mid", a Ty wybierzesz i bez zadnego slowa zablokujesz bohatera MIDERA, to zrob to dla mnie i reszty, i odinstaluj te gre,

- jezeli wygrasz dana rozgrywke, nie pisz "easy", miej troche honoru dla przeciwnika, tym bardziej kiedy masz gorszy wynik od niego,

- nie pros o honory, jezeli ktos bedzie uwazal ze nalezy dac Ci honora, to Ci go da,

- jezeli jestes junglerem, rob ganki na kazda z lin, a nie tylko na te, ktore sa nie pushniete,

- zawsze blokuj wybranego bohatera pod koniec pozostalego czasu, nie ma sensu aby w druzynie bylo np dwoch ADC bez supporta,

- jezeli jestes ADC/APC a support ma szanse zdobyc killa, nie last hituj, druzynie przyda sie wieksza wizja (chyba ze wasz support to totalny newbie),

- jezeli nie masz runek pod danego bohatera (mam na mysli ADC/APC itp) to nie wkurwiaj mnie i nie bierz champa pod ktorego ci tych run brakuje,

- jezeli masz 30 lvl, i chcesz grac rankedy a nie masz choc w 75% skonczonych run, zlituj sie nad sojusznikami i nie graj gier rankingowych,

- jezeli na ARAM`ie wylosowal ci sie jako jednemu support, np soraka, nie zamieniaj jej przy uzyciu kostki tylko sie z kims wymien, a jezeli nikt nie bedzie mial ochoty pogodz sie z tym i graj ta pieprzona Soraka.

w grze jest zasada pick order > call order. Więc jeżeli mam 1st picka a ty last picka i napisałeś że ty idziesz na mida ja mogę mieć to głęboko w dupie i gdy ty pickniesz mida, to ty trolujesz nie ja.

czerwony kolor - gówno prawda

zielont - nie rozumiem co tam pisać

płaczesz tutaj czy jak? Chcesz chusteczkę?

Opublikowano

"- jezeli jestes junglerem, rob ganki na kazda z lin, a nie tylko na te, ktore sa nie pushniete," hahahahha, co mam robić dive na 3cim lvlu rozumiem;d?

Nie, nie rozumiesz.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

Kolejny bronze, który na forum jest diamondem, a w grze bronze III to za niego za dużo. + nie przemyślane to wszystko, popatrz na 2 porady wyżej. Czy coś w nich nie pasuje?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

GRATULUJE WŁAŚNIE ZASŁUGUJESZ NA MIANO "NAJWIĘKSZEGO IDIOTYZMU NA FORUM"

WŁAŚNIE TAM LĄDUJESZ (POGADUSZKI)

zresztą skąd te "informacje"? rit je wypuścił czy co? bo ty sie upierasz ,że są to informacje

-zawsze blokuj bochatera pod koniec czasu

kurwa a wczesniej nie moge? bo co? jak linia jest wolna to mam czekac 35 sec na pickniecie? ty jest glupi czy glupi?

­

Opublikowano

Możesz mi skoczyć lizodupie

Opublikowano

Kurwa jakimiś pony mnie jeździ co za ludzie :D

Jakie forum tacy ludzie =)

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

Czym różni się brąz od platyny? Że plat jungler wie że nie bd robił dive na 3cim lvlu bez itemów, a bronz pisze żeby wbijać nawet na pushiete (przez nasz team) lane.

Jest takie coś jak lane gank

Opublikowano

To jak gankować na linie które są pushnięte?

Dive'ować? -.-

Opublikowano

PORADNIK AKA BRONZ. SILVER Q_Q

Anty Warn - Ciekawy poradnik na pewno się przyda...

Opublikowano

Te zasady są kompletnie bezsensu... Bylem w brązie V aktualnie jestem braz I i jak wyszedlem? Only mid. Nie obchodzi mnie to, ze ktos ma 1st picka i bierze mida albo pierwszy powiedzial... i tak ide mida. Tylko 3 razy na wszystkie gry ludzie trollowali, tak to zdazaly sie triple mid i wygrywalem w 20 minucie

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...