Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF4 Pytanie

d4wid98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BF4 to ma być fajna gierka polecam grałem w coś w rodzaju snapszota jak do minecrafta :) fajne bronie wejdą oczywiście nie przesadne ale terażniejsze, rozwalanie budynków i dużo nowych map na multi. tylko nie wiem ile będzie kosztował?

Opublikowano

Pewnie do 160 zł chyba. Grałem w bf3 na metro szturm hardcore. I miałem wrażenie że ludzie grali na czitach. Gostek z m416 na 1-2 strzały mnie zabijal z 150m+ a snajper trafił mnie bez celowania albo po 1 s celowania.

Takeshi95.png

Opublikowano

Pewnie do 160 zł chyba. Grałem w bf3 na metro szturm hardcore. I miałem

wrażenie że ludzie grali na czitach. Gostek z m416 na 1-2 strzały mnie

zabijal z 150m+ a snajper trafił mnie bez celowania albo po 1 s

celowania.

Na hardcore + PB nie grają czity. Hardcore jak hardcore, realistyczna gra więc na hita można paść.

Opublikowano

Życze szczęścia kupować teraz i dostać 1 dodatek za 200zł czy poczekać jakieś 8msc i kupić BF 4 premium edition za 120zł -,- , dzieci się już niecierpliwią widzę bo mamusia da kase.

final.jpg

Opublikowano

Bedzie zapewne tak jak z bf3 gdy wyszła podstawka potem wyszła ta wersja z podstawką +b2k i za nastepnymi dodatkami puscili premium.Najlepszy sposób na kasiore

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

NaZmO tylko popatrz w czasie premiery BF 3 Limited Edition kosztował 140zł + BF 3 premium w dniu premiery 160zł wychodzi 300zł, a teraz BF 3 premium edition można kupić za 70zł na promocji a bez promocji 120zł, daje na 100% że tak samo będzie z BF 4

final.jpg

Opublikowano

Tak tak, kupić przed premierą z jednym dodatkiem, potem kupić dodatek, potem kolejny, potem premium zawierające te dodatki co były wcześniej + 50 nowych.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

moim zdaniem najpierw sprawc wymagania a pozniej mozesz sobie kupic przed premierom ale moim zdaniem mozna tez kupic w premierze oraz po

Chetnie sluze pomoca

Opublikowano

Tak latwo nie pojdzie kazdemu to BF 4.. to nie jest tak ze bf 3 na srednich mi idze z 20-30fps,bf 4 ma owiele wieksze wymagania! i jest bardziej dynamiczny!

Rozwalanie wierzowcow itp! mozecie sie spodziewac (niektorzy) spadkow fps przy tym..

1RkW7od.png

Opublikowano

Ja bym poczekał z pół roku to kupisz premke za 50 zł

True Strory ;-)

Serio za pol roku... musialby wyjsc BF 5 czy cos,teraz robiom 70% znizki bo bf 4 wyszedl i nikt nie kupowal by bf 3....

nawet za pol roku sama tak nie stanieje..

1RkW7od.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...