Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF4 Pytanie

d4wid98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napewno się bardziej opłaca bo dostaniesz dodatek, Chińska nawałnica, w późniejszym czasie pakiet premium z tym dodatkiem będzie o wiele drożej kosztował.

Opublikowano

minimum

• Dual core CPU (Intel Core i5 or AMD “Bulldozer”).
  • At least 2 GB main system memory
  • Graphics card with at least 256 MB of VRAM and support for DirectX 10
  • 20+ GB of harddrive space
  • Windows 7, 32 or 64-bit operating system

rekomendowane

• Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 Ghz
  • 4 GB memory (8 GB for 64-bit operating systems)
  • A modern DX11 graphics card with 1 GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 series
  • Windows 7 64-bit operating system
  • 20+ GB of free harddrive space
Opublikowano

up. skąd to info ???? 2 gb ram karta 256 mb ? serio skąd to info tak wymyślić to tez se moge

Opublikowano

ja bym polecał kupić przed-premierke ,a po premierze odrazu Premium BF4 żeby mieć potem dodatki (zapłacisz może taniej bo będzie dopiero 1 DLC ) (O ile premium do tego będzie )

sygnakepacz.png

Opublikowano

Ja się nie znam na pc czy ktoś moze mi powiedzieć czy wejdzie mi bf4 patrząc na wymagania które przedstawił Linaxis?

Zasilacz Aerocool VP-450

Procesor Intel Pentium G2020, Dual Core, 2.90GHz

Karta graficzna MSI R7790-1GD5/OC

4gb ram

Sobie grałem i chciałem jakiegoś fajnego hs strzelić a oto co z tego wyszło :)

Takeshi95.png

Opublikowano

jeżeli wchodzi ci battlefield 3 to i 4 też wejdzie, nie będzie to tak strasznie wielka różnica.

Ewentualnie mały spadek fps. Ale nie tak że grasz na średnich w Bf3 to 4 ci nie wejdzie.

Opublikowano

Linaxis ja miałem low i zmieniłem na ultra i miałem 40 fps a na low też w okolicach 40 fps ale to w kanałach i dm więc na otwartej mapie pewnie więcej.

Takeshi95.png

Opublikowano

Premiera w październiku. Czy premium też będzie w dniu premiery czy o później? Jeżeli będzie kosztować z 200zł to nie wiem czy uzbieram :)

Takeshi95.png

Opublikowano

Wyjdzie Battlefield 4 i Battlefield 4 Deluxe Edition

Deluxe Edition to tak jak Premium , zawiera już jeden dodatek " Chińska nawałnica "

Obecnie nic nie wiadomo nad dalszymi dodatkami, czy będie możliwość pobierania z Orgin jak się ma Deluxe Edition wersję, czy wyłącznie kupno osobnych dodatków.

Opublikowano

Ale bf4 ma być nawet dobry moim zdaniem. Ponieważ będzie można rozwalać budynki itp. I to moim zdanie jest najlepsze w tej grze. Dynamiczna zmiana otoczenia.

Na ultra mam od 15-60 fps a to 15 miałem tylko przez 1s

Takeshi95.png

Opublikowano

Ja mam zwykłe bf3 bez premium więc nie wiem czy to wygląda jakoś inaczej. Ale w bf4 będzie można niszczyć wieżowce a w bf3 to jedynie ściany i dachy a burzyć to tylko mniejsze domy.

Takeshi95.png

Opublikowano

Napewno się bardziej opłaca bo dostaniesz dodatek, Chińska nawałnica, w późniejszym czasie pakiet premium z tym dodatkiem będzie o wiele drożej kosztował.

Ja poczekam :)

Bardziej sie opłaca kupować przed bo ten dodatek,

AAA tam poczekam na premke

BUSZU-PL.png

Opublikowano

Mam problem z bf3 ustawiłem grafe na ultra i miałem o 25-80 fps (zazwyczaj trzymało 30-50) ale jak zginąłem to miałem wielkiego laga i przez 1s miałem 1fps grałem na metro tryb hardcore.

Takeshi95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...