Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska Sprzedana!

Kasumi93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory ale nie pierdol autorze tematu tylko daj źródło a nie wiadomosci wyssane z palca. Btw kolejny temat typu islam w Europie i chuj z tego wszystkiego będzie.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać, że niektórzy są jeszcze dzieciaczkami i nie pojmują powagi sytuacji. ;)

Nasi dziadkowie czy pradziadkowie walczyli na wojnie o to, aby nam żyło się lepiej. Przylazł taki Tusk z Kaczyńskim i rozwalają wszystko, co kiedyś było cenione. Myślę, że my jako Polacy mamy na tyle siły, aby znowu zawalczyć o swoje, ale problem w tym, że nikomu się nie chce i woli narzekać, albo 'wyjeżdżam z Polski'. Nie twierdzę, że ja bym nie pojechała do Anglii czy Holandii do pracy, ale tutaj jest nasz rodzinny kraj i myślę, że warto byłoby się zainteresować jego losem. Ludzi w rządzie jest garstka w porównaniu do całego narodu, więc nie rozumiem dlaczego nikt do tej pory nie zajął się czymś, aby pokazać niektórym panom, że nie mogą z Polski robić totalnego burdelu.

Dla informacji, ja to rozumiem, a po drugię, nie jestem dzieciaczkiem...

Opublikowano

Widać, że niektórzy są jeszcze dzieciaczkami i nie pojmują powagi sytuacji. ;)

Nasi dziadkowie czy pradziadkowie walczyli na wojnie o to, aby nam żyło się lepiej. Przylazł taki Tusk z Kaczyńskim i rozwalają wszystko, co kiedyś było cenione. Myślę, że my jako Polacy mamy na tyle siły, aby znowu zawalczyć o swoje, ale problem w tym, że nikomu się nie chce i woli narzekać, albo 'wyjeżdżam z Polski'. Nie twierdzę, że ja bym nie pojechała do Anglii czy Holandii do pracy, ale tutaj jest nasz rodzinny kraj i myślę, że warto byłoby się zainteresować jego losem. Ludzi w rządzie jest garstka w porównaniu do całego narodu, więc nie rozumiem dlaczego nikt do tej pory nie zajął się czymś, aby pokazać niektórym panom, że nie mogą z Polski robić totalnego burdelu.

Mój dziadek walczył w drugiej wojnie światowej, był jako inżynier i szczerze? Gdyby teraz żył to by powiedział... "Nie o taką Polskę walczyłem" Zresztą, nawet za życia tak często mówił.

Tusk i Kaczyński dużo złego zrobili, ale i tak na nich głosujemy, dlaczego? Bo wciąż mamy w pamięci aferę Rywina za SLD? A może nie widzimy alternatywy? A może nie chcemy niesprawdzonych ludzi u władzy? Powód jest jeden i to ważny jak dla mnie...

Tusk mówi że Kaczyński jest zły, a Kaczyński że Tusk i na tym opieramy swój wybór jakby nie było! Pora wyjść z tego fasonu i głosować na kogoś innego! Ja oddaje głos na SLD teraz znowu i tyle... Miller zasługuje na drugą szansę ale nie z Palikotem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...