Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska Sprzedana!

Kasumi93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to nie ma różnicy, byleby jakieś powalone prawo nie było wprowadzone. Nie jestem patriotą, tak na prawdę na początku świata nie było państw, ludzie je sobie po prostu wymyślili dla lepszej nawigacji albo władzy. W sumie to znam język niemiecki, do Niemców nic nie mam nawet mili ludzie :D

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No teraz dylemat żyć jako żyd w sprzedanej polsce, czy wyjechać do angli, i żyć jako muzułmanin ucząc się historii islamu.

Opublikowano

To robili ludzie z jakimis kompleksami lol - to nie jest prawda. Ja sie nie boje bo zawsze pozostane SOBĄ.

Opublikowano

Cóż Polska to dziwny kraj, a jej rząd jeszcze bardziej. Miejmy nadzieję, że do czegoś takiego nie dojdzie i Polska pozostanie Polską.

Opublikowano

O ku*w@, mieszkam w państwie żydowski ;o trzeba se broda zapuścić.

A tak na prawdę mam to w dupie, jakoś tą polityką się nie przejmuje a jedynie ważne, że mi sie dobrze żyje i tak ma być.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Lepiej bo dopuki rodzice pomagają

Lepiej do puki nie mamy problemów , bo nie mamy rodziny i wydatków

Lepiej do puki jesteśmy młodzi...

Jak byś miał rodzine na utrzymaniu, zero wsparcia od innych, i pełno problemów

- jak zapłacić za prąd

-jak kupić dziecku potrzebne rzeczy

-jak zarobić więcej parę groszy...

to innaczej byś gadał, bo w polsce trudno o prace co wiadomo

a jak już masz prace to sie martw teraz jak przez nią wyżywić rodzine i przeżyć...

wiem że to nie twój właściwie problem ale pisze jak to jest w życiu realnym.

Opublikowano

Nie zamierzam zakładać rodziny, tak na marginesie bo nie wiem kolego UP do kogo pisałeś.

Ale prawdę piszesz., mieszkam na wsi i wiem i widze co się dzieje.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Zmiana waluty na Euro i zarobki w przeliczniu 1 000 zł czyli 250 Euro , w niemczech więcej ludzie mają siędząc w domu, nie pracując na socialach, już nie wspomne o kindergel...

Opublikowano

Tylko Kongres Nowej prawicy.... NIC INNEGO

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Spiskowe teorie dziejów, masoneria, iluminaci,... zawsze znajdą się w społeczeństwie ludzie podatni na tego typu bajeczki :) Może spiszesz "Protokoły Mędrców Syjonu 2"? :)

Opublikowano

Co za debile robią takie tematy ? pfff.

Miyoshi chce zmieniać świat, tylko nie wie jak :)

Opublikowano

Ej, mam stalke +9 absy na tuska i kaczyńskiego! Kiedy atak?!

Widać, że niektórzy są jeszcze dzieciaczkami i nie pojmują powagi sytuacji. ;)

Nasi dziadkowie czy pradziadkowie walczyli na wojnie o to, aby nam żyło się lepiej. Przylazł taki Tusk z Kaczyńskim i rozwalają wszystko, co kiedyś było cenione. Myślę, że my jako Polacy mamy na tyle siły, aby znowu zawalczyć o swoje, ale problem w tym, że nikomu się nie chce i woli narzekać, albo 'wyjeżdżam z Polski'. Nie twierdzę, że ja bym nie pojechała do Anglii czy Holandii do pracy, ale tutaj jest nasz rodzinny kraj i myślę, że warto byłoby się zainteresować jego losem. Ludzi w rządzie jest garstka w porównaniu do całego narodu, więc nie rozumiem dlaczego nikt do tej pory nie zajął się czymś, aby pokazać niektórym panom, że nie mogą z Polski robić totalnego burdelu.

Opublikowano

Właśnie dlatego ta mentalność, że wiele osób jest obojętnych, twierdzą że ich tego nie dotyczy.

Młodzież wyjeżdża teraz za granię, bo nie widzi przyszłości w kraju, zostają tylko ci którzy nie mogą, bo są jeszcze zbyt młodz,i lub zbyt starzy...

I reszta którzy boją się wyjść i coś powiedzieć...

Opublikowano

No to pora zacząć wypierdalać do Amsterdamu.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...