Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WL][KM][Ts3] KwadratowyMod = Masakra z modami HIT !

Arman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W prezentacji napisałeś że jest to 1 serwer tego typu. Hmm... dziwne bo od 5lipca ja mam serwer aka kwadratowa masakra z którego nagrywam let's playe. Polecam najpierw poszukać dokładnie, zanim napiszesz że ten serw jest pierwszy.

A i żeby nie było mój serw posiada te same mody + jeszcze trochę innych (łącznie 72mody)

1. Nick: CampeR_Thc

2. Wiek: 19

3. Ts i mikro: Yes of course

4. Dlaczego ten serwer? (min 3 pełne zdania): Chce zagrać na tym serwie ponieważ chciałbym nauczyć administratora tego że przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się spacji. Jest to serwer z modami, a granie na zwykłym survivalu bez modów jest nudne. Mam ciekawe pomysły co można by dodać na serw aby było ciekawiej.

5. Premium?: Yes

Opublikowano

1. Nick: 4EvveR

2. Wiek:15 lat

3. Ts i mikro: Mam ts i mikrofon

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania):Chce zagrać na tym servie ponieważ uważam ,ze servery z modami są najlepsze.Lubię kwadratową masakre , oglądam ją cały czas na YouTubie.Szukam servera dopracowanego i myślę , że ten będzie najlepszy.

5. Premium ?:Nie :(

Opublikowano

mam jakis problem z wejsciem na serwer gdy przyciskam join server wyskakakuje mi cos tam o forge mod loader i na koncu pisze cfm : 2.8.5. Prosze o pomoc bo chetnie bym pogral ;)

Opublikowano

Na prośbę autora, kosz.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...