Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WL][KM][Ts3] KwadratowyMod = Masakra z modami HIT !

Arman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

90341999646701290655.png

info.png

kropka.png Nazwa serwera: KwadratowyMod

kropka.png Adres IP: s123.csrv.pl:56719

kropka.png PORT: 56719

kropka.png Potwory: Tak

kropka.png Zwierzęta: Tak

kropka.png PVP: Tak

kropka.png Premium: Nie

kropka.png Sloty: 10

kropka.png Biała lista: Tak

kropka.png Nether: Tak

pluginy.png

kropka.png CoreProtect: Cofa poczynania gracza.

kropka.png LWC: Zabezpiecza skrzynki.

kropka.png OtherDrops: Rudy wypadają ze stone.

administracja.png

kropka.png ArmanPL

infodod.png

Modyfikacje naserwerze:

kropka.png InventoryTweaks

kropka.png MoCreatures

kropka.png Twilight Fores

kropka.png Damage - Indicators

kropka.png CraftGuide

kropka.png BiblioCraft

kropka.png Mutant Creatures

kropka.png Dynamic Lights

04549646323468356917.png

IP: KwadratowyMod.s-v.pl

Wzór podania na wl:

1. Nick:

2. Wiek:

3. Ts i mikro:

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania):

5. Premium ?:

UWAGA: Podania które nie będą miały 3 pełnych zdań, zostaną od razu odrzucone.

Instalacja paczki:

Skan do paczki: http://iv.pl/images/71435806196304967737.jpg
1. Pobierz. http://przeklej.net/file_details/115778.html
2. Włącz minecrafta.
3. Kliknij "Edit Profile"
4. Wbierz "release 1.5.2" i niech to Ci się pobierze.
5. Wyłącz teraz całkiem mc.
6. Wejdź do folderu .minecraft i wklej te foldery z paczki do niego.
7. Po wklejeniu włącz minecrafta i edytuj profil na "release KwadratowyMod"

Opublikowano

1. Nick:mieczos

2. Wiek:14

3. Ts i mikro:tak

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania):Jestem michał i lubie minecrafta.Lubie uczciwom gre i tego typu serwery.Lubie grać na takih serwerah

76561198046924593.png
Opublikowano

@UP Tiaa... 3 pełne zdania... nie wspominając o ortografii...

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

1. Nick: TheBodziak

2. Wiek: 15

3. Ts i mikro: Ts jest i bardzo dobre micro.

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania): Szukam ludzi do dobrej gry oraz zabawy w minecrafcie .Wielkim plusem jest ts na którym można łatwiej się porozumiewać z kolegami z serwera

Opublikowano

Z góry przepraszam że serwer jeszcze nie wystartował, ale nie miałem po prostu czasu... Do kilku minut dam link do paczki. :D

Opublikowano

1. Nick:Madmax2020

2. Wiek:16

3. Ts i mikro:TS3tak ale mikro nie

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania):Ponieważ lubie servery z modami i wl ;).Mam na imie Kamil mam 16 lat Ogarniam minecrafta od wersjii 1.1 beta.Chchałbym zostać dodany na ten server ;) Ponieważ chcę spróbować swoich sił na tym serverze.

Opublikowano

Wbijcie na ts w celu szybszej rekrutacji. Przyjmujemy tylko osoby z ts i mikro.

1. Nick: TheBodziak

3. Ts i mikro: Ts jest i bardzo dobre micro.

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania): Szukam ludzi do dobrej gry oraz zabawy w minecrafcie .Wielkim plusem jest ts na którym można łatwiej się porozumiewać z kolegami z serwera

Dodany

Opublikowano

1. Nick: BiałyQ /@edit BialyQ

2. Wiek: Pedofil ?

3. Ts i mikro: Może...

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania): Pierwsze pełne zdanie i bo tak. Drugie pełne zdanie i bo Nie musiałem szukać. Trzecie pełne zdanie i bo jestem za dobry na tą grę.

Opublikowano

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania): Pierwsze pełne zdanie i bo tak. Drugie pełne zdanie i bo Nie musiałem szukać. Trzecie pełne zdanie i bo jestem za dobry na tą grę.

Podanie myślę że bez sensu, ODRZUCONY.

Opublikowano

1. Nick: W0LFM3N

2. Wiek: 16,6

3. Ts i mikro: Tak

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania): Serwer prezentuje się całkiem ciekawie . Jako, że potrzebujecie graczy, ja jestem w stanie nim zostać :). Mam nadzieję, że to nie jest kolejny serwer, który upadnie po 1 tygodniu.

Opublikowano

Ponawiam podanie... Btw. Zwaliłeś mi mc.

Opublikowano

1. Nick: W0LFM3N

2. Wiek: 16,6

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania): Serwer prezentuje się całkiem ciekawie . Jako, że potrzebujecie graczy, ja jestem w stanie nim zostać :). Mam nadzieję, że to nie jest kolejny serwer, który upadnie po 1 tygodniu.

Dodany

Opublikowano

1. Nick:AnItsMe

3. Ts i mikro:Mam

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania):Grałem już u Ciebie, Twoje serwery są spoko dopóki nie wejdą nieogarnięci gracze, ale mam nadzieje, że tym razem tak nie będzie. Ogólnie lubię grać na modach i na km, więc to połączenie jest idealne. Będzie miło pograć z ludźmi na modach. ;) Tylko mam nadzieję, że mnie dodasz, bo to jest inna km ;c

5. Premium ?:Tak.

61911764369359525958.png

Opublikowano

1. Nick:DrabiiiQ

2. Wiek:15

3. Ts i mikro:Posiadam to i to

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania):Nazywam sie Sebastian mieszkam w Bytomiu Ponieważ lubie tego typu serwery.Szukam ludzi do wspólnej gry w minkraft jestem uczciwy.

5. Premium ?:Tak

Opublikowano

1. Nick:AnItsMe

3. Ts i mikro:Mam

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania):Grałem już u Ciebie, Twoje serwery są spoko dopóki nie wejdą nieogarnięci gracze, ale mam nadzieje, że tym razem tak nie będzie. Ogólnie lubię grać na modach i na km, więc to połączenie jest idealne. Będzie miło pograć z ludźmi na modach. ;) Tylko mam nadzieję, że mnie dodasz, bo to jest inna km ;c

5. Premium ?:Tak.

1. Nick:DrabiiiQ

2. Wiek:15

3. Ts i mikro:Posiadam to i to

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania):Nazywam sie Sebastian mieszkam w Bytomiu Ponieważ lubie tego typu serwery.Szukam ludzi do wspólnej gry w minkraft jestem uczciwy.

5. Premium ?:Tak

Dodani

Opublikowano

1. Nick: NeroN246

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania): Ponieważ uwielbiam serwery z modami. Jestem obeznany w tych modach wiec chcialbym podjąc wyzwanie i zagrać razem z wami. No i jeszcze mam na imię Radek :D

5. Premium ?: Nie

Opublikowano

Skan dodany http://iv.pl/images/71435806196304967737.jpg Jak widać plik jest czysty.

1. Nick: NeroN246

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania): Ponieważ uwielbiam serwery z modami. Jestem obeznany w tych modach wiec chcialbym podjąc wyzwanie i zagrać razem z wami. No i jeszcze mam na imię Radek :D

5. Premium ?: Nie

Dodany

Opublikowano

1. Nick: Zengeds

2. Wiek: 16

3. Ts i mikro: Mam i będe ciągle na ts :)

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania): Poniewaz lubie serweru typu kwadratowa masakra.Odrazu

serwer wpadł mi w oko poniewaz na modach :). Serwer sie super zapowiada i fajne mody

bardzo z kolega chcieli byśmy na nim zagrać i być w jednej druzynie :)

5. Premium ?: Mam :D

Podanie kolegi.

Nick : Paxon96

Wiek 17

Ts i mikro : Tak

Dlaczego ten serwr ? : Zawsze chciałem zagrać na serwerze typu kwadratowa masakra. Ostatnio szukałem takiego i ciężko było znaleść jakieś naprawdę fajny serwer :/ A ten wydaje mi się naprawdę fajny bo są na nim jeszcze mody :D

Premium ?: Tak :D

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

1. Nick: Zengeds

2. Wiek: 16

3. Ts i mikro: Mam i będe ciągle na ts :)

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania): Poniewaz lubie serweru typu kwadratowa masakra.Odrazu

serwer wpadł mi w oko poniewaz na modach :). Serwer sie super zapowiada i fajne mody

bardzo z kolega chcieli byśmy na nim zagrać i być w jednej druzynie :)

5. Premium ?: Mam :D

Podanie kolegi.

Nick : Paxon96

Wiek 17

Ts i mikro : Tak

Dlaczego ten serwr ? : Zawsze chciałem zagrać na serwerze typu kwadratowa masakra. Ostatnio szukałem takiego i ciężko było znaleść jakieś naprawdę fajny serwer :/ A ten wydaje mi się naprawdę fajny bo są na nim jeszcze mody :D

Premium ?: Tak :D

Dodani.

Opublikowano

1. Nick:KalekaaPL

2. Wiek: 13

3. Ts i mikro: Posiadam

• 4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania): Uwielbiam kwadratowa masakre,lubie grac na serwerach z modami,chcialbym sprobowac zagrac na takim serwie, jestem dobry na pvp (<---- wg mnie)

5. Premium ?: Niestety brak ;F

Opublikowano

1. Nick: CaTheRoN

2. Wiek: 13 lat (Ale ogarnięty)

3. Ts i mikro: Posiadam

4. Dlaczego ten serwer ?(min 3 pełne zdania):Lubię oglądać Kwadratową Masakrę , i chyba jak każdy widz chciałnym zagrać na takim serwerze . Najbardziej na ten serwer przyciągnęły mnie te mody , które wydają mi się dobrym rozwiązaniem aby przyciągnąć graczy . Mam nadzieję że mnie przyjmiecie na ten serwer i będziemy się razem świetnie bawić z tymi modami .

5. Premium ?: Niestety nie , ale zamierzam kupić .

lf1q.jpg

Opublikowano

Na ts wbijajcie, inaczej nie dodam. Nawet jeśli mnie nie ma to powiedźcie komuś kto siedzi że wbiliście a ja się odezwe na mpc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...