Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obowiązkowa nauka historii islamu - szok

Kasumi93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie co wy piszecie? Wielcy wojownicy nagle będziecie walczyć żeby nie wprowadzili nowej religi w życie. Religie powinny być równe i to nie ważne czy niektórzy mordują ponieważ tak jak parę postów wyżej ktoś napisał, że są normalni ludzie! Dzieciaki nie powinny wogóle mieć prawa odnosić się w sprawach religii skoro nie potrafią nic innego napisać tylko kopiować posty z innych stron i się "buzować jak debile". Szkoda, że na temat chrześcijaństwa tak nie protestujecie że wyjdziecie na ulice tak jak to było z ACTA.

Sam nie wierzę w żadną relige ale widzę, że potrafię chociaż myśleć niż inni na tym forum( nie obrażam wszystkich ). Zresztą rozumiem, że to dział dyskusyjny ale no sami widzicie, że tutaj dzieci nie da rady uspokoić to i tak musicie robić te swoje tematy.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wolfik..Wolfik..Wolfik... ZA KOGO TY SIĘ KURWA UWAŻASZ?! Się wielki specjalista znalazł! A wogóle co ty pieprzysz? Tolerancja wobec innych religi? Idź do talibów zobaczymy jak bardzo cię potolerują. Ateista.. Nie wierzy w boga ani w religie a sam wypowiada się .

Opublikowano

Sam nie wierzę w żadną relige ale widzę, że potrafię chociaż myśleć niż inni na tym forum( nie obrażam wszystkich ). Zresztą rozumiem, że to dział dyskusyjny ale no sami widzicie, że tutaj dzieci nie da rady uspokoić to i tak musicie robić te swoje tematy.

O o o o o, jaki mądry i skromny się znalazł....

Tak jak up- nie wierzy w boga ani w religie a się wypowiada.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

"Czekajcie zaraz zostanę chrześcijaninem i będę protestował przeciw innym religią to skandal kurwa tylko Bóg istnieje, a oni nie mają prawa wciskać nam takich islamskich kitów!"

Mam prawo się wypowiadać bo dla mnie każda religia jest równa i nie muszę bronić jednej tylko pisze ogólnie!
Co do tego zabijania są odpowiednie prawa których nawet religia nie może złamać...

Co na ludzi o innej barwie skóry przestaliście się rzucać?

Opublikowano

Ja jestem zdania, że każdy ma swój kąt na świecie i tam powinien siedzieć... nie jestem rasistką i gnębię takie zachowania, ale zaczynają mnie już wkurzać te fale obcokrajowców zalewające inne, dobrze prosperujące, państwa, które z automatu są ściągane w dół. W dupie się niektórym przewraca skoro myślą, że mogą zabijać w imię religii. Prawo obowiązuje każdego i nie ma zmiłuj.

Ale nauka historii Islamu? Paranoja. Kogo to obchodzi? Kim są ci ludzie, aby z przymusu miały czytać o nich dzieci w szkole?

Opublikowano

Chuja, już wole zabory niż kurwa naukę tego pierdolonego gówna.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Miyoshy dobrze powiedziane. Kogo tam będzie obchodzić że jakiś alibaba objawił sie jakiemuś kamunharowi.

Sry pisze z komy. Przecież to wogóle strach. Zaraz zaczną się zjerzdzać i robić przerzdstawienia pod kościołami i indziej. Koszmar. I widać są i tacy którzy naprawdę pragną takiego czegoś.

Opublikowano

Bo religia najlepiej manipuluje ludzmi a to sie staje ostanio bardzo "trendy" ;p W niemczech to caly kraj ma przejsc na islam do 2030

Opublikowano

Skończcie pierdolić i dajcie źródło jakieś normalne a nie opieracie się tylko na internecie,gg,fb. Jak by to miało być to czemu nikt o tym nie mówi w radiu,telewizji?

Opublikowano

@up

Jeśli według Ciebie wszystko co się dzieje ważnego na świecie jest pokazywane na TVP i innym tego typu gównie to powodzenia.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...