Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Mój pierwszy raz w jungli na rankedzie - Czelendżer się zbliża xD

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj se pyknąłem na rankedzie jungle, unikałem jej jak ognia, bo gralem tylko na midzie i adc. Ale patrzcie, wykerowałem gre:

13641035907501318611.jpg

Czelendżer już blisko, wszystkie gry wykeruje. Dostałem już propozycje od fnaticu, chcą mnie za junglera, ale wiecie... za niski poziom jak dla mnie, z noobami nie gram.

P.S Autografów nie rozdaje, bo mi się po prostu nie chce. Ale gratulacje i oklaski miło widziane.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Z wynikiem 8/0 (w 40 minucie) kerowales gre? To ja nie wiem i wole nie wiedziec jakie staty mieli sojusznicy i przecwinicy, 1/0, 1/1?

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Gra wcale nie była łatwa, rozwalili nam prawie cały mid, ale dobrze że jestem pro, bo tak to byśmy przegrali. Kerowałem bo tankowałem i stunowałem..., gdyby nie ja to ten team nie istnieje XDDD

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Jak widze komantarze" Slaba farma " gdy koles gral junglerem . to mam taka beke , ze nie moge wytrzymac. xD

Gratuluje i powodzenia.

Opublikowano

Jak widze komantarze" Slaba farma " gdy koles gral junglerem . to mam taka beke , ze nie moge wytrzymac. xD

Gratuluje i powodzenia.

aaAHHAHAHAHA jesteś w brązie czy silverze? Jungler ma nie farmić? xDD 80 farmy to powinien mieć w 15/20 min.

Opublikowano

Proszę mnie nie obwiniać za słabą farmę, cisło mnie do kibla, skupiałem się na carrowaniu a nie na farmie....

I nie! Nie jestem w brązie, jestem mistrzem a mistrzowie są w lepszych ligach! Mam ligę: Rdza V... i jestem z tego dumny.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...