Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 3

IsMyLife132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z Battlefieldem 3 ! Otóż zakupiłem grę Premium Edition i wszystko było ok przez jakieś 20min, miałem 70-90FPS, a nawet skakało do 100, ale po tym czasie pojawił się problem, a raczej klatki zaczeły spadać ! teraz mam 18-20, czasem 9. Próbowałem wszystkiego ! Game Booster 3, GBoost, Ustawienia Wydajności itd., ale za nie długo kupuje lepszego kompa, więc oto kolejne pytanie: Czy jeśli na nowym kompie bd chciał zainstalować grę na moim koncie to czy będę musiał podawać cd-key ? I proszę o odpowiedź czy da się zaradzić FPS'om. Dziękuje z góry !

Opublikowano

Nie jeżeli na origin wpisałeś to po prostu zalogujesz się na swoje konto gdzie tam masz BF3 i pobierzesz co do spadki fps'ów przeczyść komputer dokładnie nie na odwal użyj cclaner'a i włącz BF3 zminimalizuj CTRL+ALT+DEL PPM na ikonkę>>przejdź do procesów>>priorytety>>Wysoki.

@Edit

Użyj gameboostera dodatkowo.

Przecież napisał że użył czytaj a nie nabijasz posty!!

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Nie jeżeli na origin wpisałeś to po prostu zalogujesz się na swoje konto gdzie tam masz BF3 i pobierzesz co do spadki fps'ów przeczyść komputer dokładnie nie na odwal użyj cclaner'a i włącz BF3 zminimalizuj CTRL+ALT+DEL PPM na ikonkę>>przejdź do procesów>>priorytety>>Wysoki.

Noo niby tak, ale co zaznaczyc w CCleaner ?

Opublikowano

Noo niby tak, ale co zaznaczyc w CCleaner ?

Tam masz wszystko już potrzebne zaznaczone ale dodatkowo możesz jeszcze zaznaczyć w programach tam gdzie jest odznaczone.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Możesz zwiększyć wydajność fps poprzez konfiguracje ustawień.

http://www.mpcforum.pl/topic/598476-tut-lepsza-wydajnosc-battlefielda-fxaa-injector/

Spadek Fps może być spowodowany przegrzaniem podzespołów komputera

sprawdź temperature na procesorze.

Sprawdź równierz czy karta graficzna ma zainstalowane aktualne sterowniki

Jeżeli zakupisz nowy komputer, i uruchamiając na nim Orgin logując sie na niego będziesz miał automatycznie w zakłądkach pokazane wszystkie dotychczasowe gry.

Kwestia czy zainstalujesz ją z DVD czy pobierzesz bezposrednio z konta Orgin.

Opublikowano

Możesz zwiększyć wydajność fps poprzez konfiguracje ustawień.

http://www.mpcforum.pl/topic/598476-tut-lepsza-wydajnosc-battlefielda-fxaa-injector/

Spadek Fps może być spowodowany przegrzaniem podzespołów komputera

sprawdź temperature na procesorze.

Sprawdź równierz czy karta graficzna ma zainstalowane aktualne sterowniki

Jeżeli zakupisz nowy komputer, i uruchamiając na nim Orgin logując sie na niego będziesz miał automatycznie w zakłądkach pokazane wszystkie dotychczasowe gry.

Kwestia czy zainstalujesz ją z DVD czy pobierzesz bezposrednio z konta Orgin.

Karta ma aktualne, jak sprawdzić temp ? Jestem zielony w tym ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...