Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Plakietka

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A po co. Taka choinka plakietek brzydko wygląda, w dotatku ranga sama w sobie jest unikalna więc nie jest źle.

Wredna, vip jest ukryty od kiedy masz chody i możesz mieć moderatora bez paska ostrzeżeń, vide Kaś.

Opublikowano

Mi się wydaje, że chcecie kontynuować wyścig szczurów, kto ma więcej plakietek. 1+ plakietka = 1+ bo jestem lepszy i mam więcej niż ty.

Uwierz mi, że nie każdy. ;) Brzydko to wyglądało, gdy miałem 7 plakietek.

Wredna, vip jest ukryty od kiedy masz chody i możesz mieć moderatora bez paska ostrzeżeń, vide Kaś.

VIP z powrotem ma pasek ostrzeżeń.

Co do samej propozycji jestem neutralny, jeżeli ktoś chce się tym pochwalić to czemu nie.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Wiesz, zawsze można to rozwiązać w ten sposób, że osoba, która ma Vipa na wierzchu, nie będzie mieć plakietki pod avatarem, tylko w sytuacji, kiedy VIP jest "ukryty" ;-)

Oczywiście ten sposób można również zastosować do innych rang na forum.

Dokładnie, tak.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Co za dużo to nie zdrowo, mają html i inne bajery, powinno starczyć. Miało nie być plakietki elity ale jakoś została, a co dopiero vip.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Dajmy więcej plakietek bo jest ich za mało! Nie.

Niektóre (przynajmniej według mnie) powinny zostać wywalone, tu powinny być same nagrody (gold, blue, black, champion)

652601399840421198520.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...