Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Plakietka

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem że przyjęła się sugestia że rangi funkcyjne będą nad Vipem/Elitą.Wtedy wszyscy będą mogli zobaczyć że mod ma elitkę,bo bo jest plakietka.A VIP'y?Wtedy to będzie wyglądało tak,jakby dana osoba tego tytułu nie miała.Wiec proponowałbym wtedy wprowadzić plakietkę dla VIP'ów aby również mogli się "pochwalić" tym tytułem.

Opublikowano

Widziałem że przyjęła się sugestia że rangi funkcyjne będą nad Viper/Elitą.Wtedy wszyscy będą mogli zobaczyć że mod ma elitkę,bo bo jest plakietka.A VIP'y?Wtedy to będzie wyglądało tak,jakby dana osoba tego tytułu nie miała.Wiec proponowałbym wtedy wprowadzić plakietkę dla VIP'ów aby również mogli się "pochwalić" tym tytułem.

Vipem :D a co do tej propozycji to jestem neutral.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Mi się wydaje, że chcecie kontynuować wyścig szczurów, kto ma więcej plakietek. 1+ plakietka = 1+ bo jestem lepszy i mam więcej niż ty.

9368_gold.png

Opublikowano

Mi się wydaje, że chcecie kontynuować wyścig szczurów, kto ma więcej plakietek. 1+ plakietka = 1+ bo jestem lepszy i mam więcej niż ty.

Wiesz, zawsze można to rozwiązać w ten sposób, że osoba, która ma Vipa na wierzchu, nie będzie mieć plakietki pod avatarem, tylko w sytuacji, kiedy VIP jest "ukryty" ;-)

Oczywiście ten sposób można również zastosować do innych rang na forum.

Arcymistrz
Opublikowano

Niedługo będziemy mieli po 20 plakietek pod avatarem, ale przystając na to, że VIP'ów aż tylu nie ma, to jest na neutral /tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...