Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Fun-Frakcje[OtherDrops][Nowe Komendy][EXP X30][KATAKUM BY][GILDIE ZA ITEMY][EPIC BOSS]

kusiu1999

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka wersja ?

• 1.6.2
      72
    • 1.5.2
      24
  2. 2. Jak si? gra na serwie ?

• Fajnie :P
      32
    • Nudy :(
      14
    • Nie wbi?em jeszcze :D
      50
  3. 3. Zmienic tryb ?

• Ta,zmien na pvp.
      9
    • Zostaw,surva
      28
    • Lata mi to obok chuja ^
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up2

Z kąd wiedziałeś teraz za wszystko pujdzie report serwer'a nie polecam byłem tam technikiem i nie zapłacili za ogarniecie pluginów ale w tych plikach jest mały haczyk który można fajnie wykorzystać ;):D

@EDIT POSTMAKER!!!

:)

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ....

Up

2Up

Po co piszecie takie komentarze zniechęcające jak i tak nie gracie dajcie chociaz komus pograc bo komus to sie moze podobac...

Ref!!!!!

Opublikowano

Zmienilismy na 1.6.2 macie tutaj link do launchera :

nie jest on autorski ale jezeli bd zastrzezenia link zostanie usuniety
Opublikowano

Up@ Nie spamuj, nie mozesz napisać tego w 1 poscie ?!

Co do serwera to sama reklama nie zachęca po tylu błędach ortograficznych ;D

Drop w chu* wielki.. A vipy maja zbyt dużo uprawnień, to tyle z mojej strony.

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

Opublikowano

No taka prawda "gownie!", bylo losowanie na serwerze "czy zmieniamy na 1.6.2 czy nie" 1.6.2 Wygralo, dobra zaczyna zmieniac itd. Wlaczyl serwer, nic nie dzialalo :X I co sie stalo zmieniles na 1.5.2 spowrotem ..

Opublikowano

Serwer 4fun rozumiem.. Vipy przesada.. Nodusy (od chuja) czego w ogóle nie starasz się tępić, czemu ? Bo nikt by wtedy nie grał :) Taka jest prawda.

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

Opublikowano

Nie polecam serwer ma plugin FakeSlot, tak naprawdę ma 10 slotow. Ja na swoim prywatnym serwie mam 20 slotow, a Ciebie na wiecej nie stac i klamiesz ;)

60% postow w tym temacie to posty 2 użytkowników, którzy nie wiem czemu nie dostali jeszcze bana za ten spam. VIPy mają dużo rang, bo admin musi zarobić na sloty ..

Admin sam nie grzeszy ortografią, więc pewnie ma 11lat.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...