Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castia

Quarel™

202 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bonusy tarcz

• 90lv 10% odp. um / 135lv 20% odp. um.
      89
    • 90lv 5% odp. um 5% odp. obrazenia / 135lv 10% odp. um 10% odp. obrazenia
      113

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beta w piątek , czy można w Czwartek?

Będzie serwerowy TeamSpeak?

Jaki max lvl?

Opublikowano

Będzie jakaś strefa na Tsie? Bo nie widać kanałów tego serwera?

Forum IPB czy MyBB?

KD + 5 max?

Są zielone roski?

Opublikowano

Będzie jakaś strefa na Tsie? Bo nie widać kanałów tego serwera?

Forum IPB czy MyBB?

KD + 5 max?

Są zielone roski?

będzie, IPB, +5, są ale dają bon na potwory a nie magie.

sygna1.png

Opublikowano

System zbroi troche lipny :(

Hwangi to juz przeszłość , krwawe i zlote również ..

poza tym serwer dobry.

08945921259705007813.png

Opublikowano

System zbroi troche lipny :(

Hwangi to juz przeszłość , krwawe i zlote również ..

poza tym serwer dobry.

chcieliśmy zeby pasowało do serwer, lepiej to pasuje niż zbroje z m2m która są bardziej z kosmosu niż z metina lub zbroje które są dużo wieksze od postaci, oczywiście to tylko modem i tekstura i może ulec zmianie. A krwawe to tylko dodatek tak samo i złote nie są normalnie w systemie.

sygna1.png

Opublikowano

Skąd zdobyć 65 bronie stalki i hwangi?

Wszystko pisze w zapowiedzi bronie 65 szkaty bossów, metiny od 85, bossy. Stalki metiny od 90lv, bossy a hwang z stalki.

sygna1.png

Opublikowano

Entergames i wszystko jasne.

Polecam, stabilna ekipa nie zawiedziecie sie ;)

Co do serwera, wydaje się bardzo fajny, ale szkoda, że medium... osobiscie tesknie za jakimś dobrym 4funem ;-)

Mam nadzieje, że coś w przyszłości wydacie, aktualnie pozostaje czekać na Cestie... powodzenia życzę...

Jeszcze propo serwera, zielone rosy na magie beda dostepne? I czy biolog jest opłacalny ( w sensie nagród, silny/lud/ absy ? )

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Co do serwera, wydaje się bardzo fajny, ale szkoda, że medium... osobiscie tesknie za jakimś dobrym 4funem ;-)

Mam nadzieje, że coś w przyszłości wydacie, aktualnie pozostaje czekać na Cestie... powodzenia życzę...

Jeszcze propo serwera, zielone rosy na magie beda dostepne? I czy biolog jest opłacalny ( w sensie nagród, silny/lud/ absy ? )

za jedna misje biologa jest abs na wszystkie klasy (5%) za jedną 15 na ludzi inne bony to typu atak, def, potwory szybkość zaklęcia i takie tam + wartościowe nagrody.

Zielona rosa jest ale nie daje na magie tylko na potwory na magie jest tylko potka 10% u NPC.

sygna1.png

Opublikowano

Ch*j kogo obchodzi co ty wolisz !

Jeszcze jakieś kretynskie pytania zadajesz..

"Warto robic biologa?" Co to wgl za pytanie

Biologa robic warto ale czytac twoje posty nie warto.

08945921259705007813.png

Opublikowano

DLaczego nikt nie zrobi Easy tylko medium lub hardy są

serwer nie jest wcale taki trudny, ma wiele elementów easy, wybraliśmy takie rozwiązanie gdyż chcieliśmy by serwer był na dłużej.

sygna1.png

Opublikowano

Ch*j kogo obchodzi co ty wolisz !

Jeszcze jakieś kretynskie pytania zadajesz..

"Warto robic biologa?" Co to wgl za pytanie

Biologa robic warto ale czytac twoje posty nie warto.

Ziomek nie spinaj ;-)

Zapytałem się bo bywają serwery gdzie biolog jest czasochłonny a dostaje sie po 1% na luda wiec nie widze sensu go robić, tak?

Ale odpowiedz dostałem, tak więc żyje w świadomości, że warto go robić i nie musisz z automatu strzelać prosto we mnie, spokojnie ;-)

Jeszcze jedno pytanie co do nowych map, a dokladnie mobów.

------------------

Widziałem je na wielu serwerach i nie ukrywam, osoby ze słabymi sprzętami miały problem, gdyż lagowały te mapy jak cholera, mam nadzieje, że zoptymalizowane jest wszystko, hmm?

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Ziomek nie spinaj ;-)

Zapytałem się bo bywają serwery gdzie biolog jest czasochłonny a dostaje sie po 1% na luda wiec nie widze sensu go robić, tak?

Ale odpowiedz dostałem, tak więc żyje w świadomości, że warto go robić i nie musisz z automatu strzelać prosto we mnie, spokojnie ;-)

Jeszcze jedno pytanie co do nowych map, a dokladnie mobów.

------------------

Widziałem je na wielu serwerach i nie ukrywam, osoby ze słabymi sprzętami miały problem, gdyż lagowały te mapy jak cholera, mam nadzieje, że zoptymalizowane jest wszystko, hmm?

mobów tak dużo nawalone nie jest, ja na starym laptopie gdzie miałem lagi przy samym gg dawałem rade, jeśli by jednak komuś utrudniało postaramy sie zmienić to.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...