Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castia

Quarel™

202 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bonusy tarcz

• 90lv 10% odp. um / 135lv 20% odp. um.
      89
    • 90lv 5% odp. um 5% odp. obrazenia / 135lv 10% odp. um 10% odp. obrazenia
      113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie skanowałem antiwirusem i nic nie wykrywa, wiele osob też sprawdzało bo chciałem się upewnić przed wrzuceniem na MPC możliwe ze to błąd antywirusa mi na 3 róznych nic nie wykryło.

znudziło by mu sie to.

predzej ci sie znudzi niz tak uzbierasz.

Zrobić np. 1000 kont to kwestia jakiegoś dnia, ponieważ nie potrzeba akceptować e-mail'a, więc można tam wpisać cokolwiek.

Codzienne logowanie na te konta, zajmowałoby także dobre parę godzin, lecz można by zrobić to jakimś botem, co nie byłoby trudne.

Przez miesiąc każde konto uzbierałoby 62 SM, więc wszystkie naraz aż 62 000 SM. Jest to około 5 000 PLN.

Gdyby kupiło się coś w IS, sprzedało to za yang w grze, a zarobione w ten sposób yang sprzedał na allegro, zarobiłoby się za pewne niebagatelną sumkę.

Moim zdaniem na oficjalu nie powinno się dostawać tych SM, ponieważ taka sytuacja jest teoretycznie możliwa i mogłaby spowodować olbrzymią inflacje na serwerze.

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobić np. 1000 kont to kwestia jakiegoś dnia, ponieważ nie potrzeba akceptować e-mail'a, więc można tam wpisać cokolwiek.

Codzienne logowanie na te konta, zajmowałoby także dobre parę godzin, lecz można by zrobić to jakimś botem, co nie byłoby trudne.

Przez miesiąc każde konto uzbierałoby 62 SM, więc wszystkie naraz aż 62 000 SM. Jest to około 5 000 PLN.

Gdyby kupiło się coś w IS, sprzedało to za yang w grze, a zarobione w ten sposób yang sprzedał na allegro, zarobiłoby się za pewne niebagatelną sumkę.

Moim zdaniem na oficjalu nie powinno się dostawać tych SM, ponieważ taka sytuacja jest teoretycznie możliwa i mogłaby spowodować olbrzymią inflacje na serwerze.

Gosciu rozumiem ze lubisz sobie utrudniac zycie lecz prosze Cie nie rob tego nam.

Na wielu serwerach jest ten sam system ze za codzienne logowanie dostaje sie kilka sm i nikt z tym problemu nie ma.

Ja juz nie moge sie doczekac oficiala i dropienia Truty xD

Licze ze bedzie mozliwosc robienia priv DT czy nie ? :D

Czy przypadkiem ta strona nie ma praw autorskich? Bo wątpię, że ją odkupiliście (?)

Strona nalezy do Ziela a o ile sie nie myle to On ja akurat udostepnil bezplatnie na forum.

Nosti*la tez uzywa tej strony jak i wiele innych serwerow.

Obilo mi sie o uszy ze wspolpracujecie z EnterGame czy jakos tak, jest to prawda?:P

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Gosciu rozumiem ze lubisz sobie utrudniac zycie lecz prosze Cie nie rob tego nam.

Na wielu serwerach jest ten sam system ze za codzienne logowanie dostaje sie kilka sm i nikt z tym problemu nie ma.

Strona nalezy do Ziela a o ile sie nie myle to On ja akurat udostepnil bezplatnie na forum.

Obilo mi sie o uszy ze wspolpracujecie z EnterGame czy jakos tak, jest to prawda? :P

aktualnie nie ale może dodam.

Czy przypadkiem ta strona nie ma praw autorskich? Bo wątpię, że ją odkupiliście (?)

całkowicie legalnie uzywana.

sygna1.png

Opublikowano

Obilo mi sie o uszy ze wspolpracujecie z EnterGame czy jakos tak, jest to prawda? :P

To co napisałem, było czystą abstrakcją, a mimo to nie zauważyłeś w tym nawet nutki sarkazmu? Ohh...

/ Administrator już odpowiadał na to pytanie - wszystkie dungeony są prywatne dla jednego gracza bądź jednego PT, ale nie wiem, czy dotyczy to także DT.

Pozdrawiam, czekam na start oraz na forum. ^ ^

Opublikowano

Zmień AntyWirusa, albo go wyłączaj za każdym razem nie ma innego wyjścia.

Ja mam Avasta i all śmiga.

Okey, spróbuję, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.

yLrWtP3.png

Opublikowano

aktualnie nie ale może dodam.

Dobrze by było, gdyby DT, tak jak i inne dungeony było prywatne, ponieważ czasem brak tego może przysporzyć niepotrzebnych nerwów.

Jestem za zrobieniem ankiety na forum, niech większość graczy zadecyduje.

Opublikowano

Ciesze sie z Waszej wspolpracy.

Projekty ktore sa pod szyldem "EneterGames" zawsze sa dopracowane i dlugo dzialaja :>

Mam nadzieje ze i tu tez tak pedzie ;>

goof2jpg_eqanqpq.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...