Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castia

Quarel™

202 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bonusy tarcz

• 90lv 10% odp. um / 135lv 20% odp. um.
      89
    • 90lv 5% odp. um 5% odp. obrazenia / 135lv 10% odp. um 10% odp. obrazenia
      113

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm troche maly resp tych metkow;x

zwiekszcie resp do x3/4 etkow na kazdej mapie;p

resp jest dobry respią się dość szybko + został zmiejszony o 60% czas respu w czerwonym lesie.

sygna1.png

Opublikowano

Mam kilka pytań . :

-Łatwo zdobywa się ulepszacze czy trzeba się męczyć zeby zdobyć ulepszacze pózniej spali i cała praca w pizdu :D ?

-6 skil jest czy nie ? (możliwe ze pisze a ja nie doczytałem)

-Czy w Is będą zbroje , bronie i drobiazgi ? (czy tylko będzie można zdobyć zbroje poprzez ulepszanie ? ;) )

-Jak na serwerze wygląda biolog ( tzn co ile się oddaje itp) - ( polecam zrobić biologa co 1 sec do certów i wszystkie przedmioty potrzebne do biologa wraz z kamieniami w sklepie gdyż nikomu się nie chce tego gówna dropić i to zniechęca ) ;)

JAK NARAZIE SERWER ZAPOWIADA SIĘ FAJNIE CZEKAM NA ODP I ZOBACZYMY CZY WARTO GRAĆ . :* <3

@ UP .

- Zmiany bonów u NPC ?

- Dobrze wyczytałem ze max hp w itemie to 2k <3 ! :D ?

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Mam kilka pytań . :

-Łatwo zdobywa się ulepszacze czy trzeba się męczyć zeby zdobyć ulepszacze pózniej spali i cała praca w pizdu :D ?

-6 skil jest czy nie ? (możliwe ze pisze a ja nie doczytałem)

-Czy w Is będą zbroje , bronie i drobiazgi ? (czy tylko będzie można zdobyć zbroje poprzez ulepszanie ? ;) )

-Jak na serwerze wygląda biolog ( tzn co ile się oddaje itp) - ( polecam zrobić biologa co 1 sec do certów i wszystkie przedmioty potrzebne do biologa wraz z kamieniami w sklepie gdyż nikomu się nie chce tego gówna dropić i to zniechęca ) ;)

JAK NARAZIE SERWER ZAPOWIADA SIĘ FAJNIE CZEKAM NA ODP I ZOBACZYMY CZY WARTO GRAĆ . :* <3

1. są ulepszacze które trudniej zdobyć i łatwiej, tych co trudniej nie potrzeba dużo i nie ma np. 10% na ulepszenie najmniejsza szansa na ulepszenie to 45% i tylko na +9 bronie 150lv.

2. nie

3. nie

4. co 1sek każdy ale trzeba wszystko dropić oprócz kamienia liderów.

sygna1.png

Opublikowano

1. są ulepszacze które trudniej zdobyć i łatwiej, tych co trudniej nie potrzeba dużo i nie ma np. 10% na ulepszenie najmniejsza szansa na ulepszenie to 45% i tylko na +9 bronie 150lv.

2. nie

3. nie

4. co 1sek każdy ale trzeba wszystko dropić oprócz kamienia liderów.

Ho Wszystko fajnie ale biolog zniechęca skoro to medium a nie hard to komu będzie chciało się dropić np 20 matowych :O Proponuje zrobić na odwrót ze tylko kamienie liderów trzeba drobic :D Do tego zwiekszył bym resp metinów na mapach z 2 do 4-5 skoro to medium ;)

- Zmiana bonów u npc ?

- Dobrze wyczytałem ze max hp w itemie 2k <3 ?

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Wszystko w zasadzie... idealne. Lepsze serwer chyba przez 6 lat gry nie widziałem.

Nic nie zmieniajcie, teraz tyko czekać na forum, ts i zaczynamy zabawę. ; )

Opublikowano

Ho Wszystko fajnie ale biolog zniechęca skoro to medium a nie hard to komu będzie chciało się dropić np 20 matowych :O Proponuje zrobić na odwrót ze tylko kamienie liderów trzeba drobic :D Do tego zwiekszył bym resp metinów na mapach z 2 do 4-5 skoro to medium ;)

- Zmiana bonów u npc ?

- Dobrze wyczytałem ze max hp w itemie 2k <3 ?

zmianki normalnie u npc, tak max 2k PZ.

forum/str możliwe ze dziś ale nie obiecuje.

sygna1.png

Opublikowano

Client sklejony z dwóch, Nexanity i Reinora.

Nie nudzi się ludziom coś takiego? Przecież zrobić własnego, ładnego clienta to nie problem.

Opublikowano

Wszystko w zasadzie... idealne. Lepsze serwer chyba przez 6 lat gry nie widziałem.

Nic nie zmieniajcie, teraz tyko czekać na forum, ts i zaczynamy zabawę. ; )

Uważam tak samo nie moge doczekać się startu.Lecz ja bym wolał zeby biolog był do kupienia w sklepie :D dużo czasu się oszczędza ;)

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Client sklejony z dwóch, Nexanity i Reinora.

Nie nudzi się ludziom coś takiego? Przecież zrobić własnego, ładnego clienta to nie problem.

nic tu nie ma z clienta nexanity oprócz modeli paru broni które ktoś udostepniał (nie mówie ze nie z ich clienta tylko ze ktoś to udostępniał) a na reinorze to nawet nie grałem i nie wiem co tam było.

sygna1.png

Opublikowano

nic tu nie ma z clienta nexanity oprócz modeli paru broni które ktoś udostepniał (nie mówie ze nie z ich clienta tylko ze ktoś to udostępniał) a na reinorze to nawet nie grałem i nie wiem co tam było.

Nie kłam bo kolejny serwer zawstydzę. -.-

Opublikowano

Nie kłam bo kolejny serwer zawstydzę. -.-

nie kłame jak upne clienta to zobaczysz bronie na 95lv by omega z epvp, ulepszacze z PL, zbroje ostatnie z PL inne raczej nie musze pisać jedynie te czarne bronie są z nexanity i jedna na 125 ( 2 ręczna )

Najlepiej jak chcesz jeszcze coś wyjaśnić pisz PW bo nie chce się tu kłócić.

sygna1.png

Opublikowano

Wszystkie mapy są tak dopasowane zeby każdy dawał rade, nie powinno być problemu ze przy perfekt eq będzie się dedać na np. 2 hity.

Jest mozliwośc wprowadzenia takiego czegoś ze można buffa za pomocą obrączki tepać na każda mape nie zaleznie od lvl Buffa ? Bo wbijanie np 125 lvl buffowi zeby tylko wejsc na mape i poexpic na luzie jest bez sensu :(

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Jest mozliwośc wprowadzenia takiego czegoś ze można buffa za pomocą obrączki tepać na każda mape nie zaleznie od lvl Buffa ? Bo wbijanie np 125 lvl buffowi zeby tylko wejsc na mape i poexpic na luzie jest bez sensu :(

nie ma takiej możliwości głównie dlatego że jeśli wejdzie się na mape na mniejszym lv niż wymaga mapa przenosi do m1 jest tak gdyż ludzie przenosili by innych i wbijali by za szybko lv.

sygna1.png

Opublikowano

Od Nexanity

Miecz Wulkanu - ikona & model

Ostrze Czar. Wulkanu - ikona & model

Słoneczne Ostrze - ikona & model

Czar. Wulkan. Ostrze - ikona przebarwiona & model

Sztylety Czar. Prochu (chyba bo lipnie widać) - ikona & model

Łuk Wulkanicz. Prochu - ikona & model

Wachlarz Wulkanu - ikona & model

Lista przedmiotów do wytworzenia

Od Reinora

Komnata Minotaura - ClientSide oraz pewnie Quest

Resztę ocenię po starcie serwera.

Oczywiście nie jest to hejt tylko post na życzenie administracji.

Opublikowano

Od Nexanity

Od Reinora

komnate minotaura mam z clienta rykoxa ( wyciagalem w 2012 jeszcze >.<)

quest jest mój może i lipny ale pisany w 2012 i większej edycji nie wymaga bo dungeon jest dość prosty. ( moge na pw pokazać )

to do wytworzenia jest w cliencie PL jak chcesz moge ci podać id to sobie sprawdzisz

o tych broniach pisałem przecież skąd są.

Client nie jest z tych serwerów jedynie z nexanity były te bronie czego zresztą nie ukrywam.

jak coś jeszce pisz pw zeby tutaj nie spamić

Client pojawi się nie długo potem będzie mała łatka na bete a potem na oficjal.

//edit; Client dodany do zapowiedzi.

sygna1.png

Opublikowano

Fajnie by było jak by buff zostawał na tej mapie z wyższym lvlem 2-3 sec, aby był czas na zbuffowanie.

Opublikowano

Od Reinora

Padłem w tym momencie ze smiechu... Ta komnata jest stara jak świat i dostępna na epvp zanim Ty wiedziałeś co to metin2 a Santriel co to Reinor...

TS jest:

ts.entergames.pl

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Padłem w tym momencie ze smiechu... Ta komnata jest stara jak świat i dostępna na epvp zanim Ty wiedziałeś co to metin2 a Santriel co to Reinor...

TS jest:

ts.entergames.pl

Do strefy Castia.pl nie da się wejsc..

d527743595.png

Opublikowano

Ooo Może by wprowadzić takie coś ze można kogoś teleportować poprzez obraczke na mape wyższa niz jego lvl ale tylko na 5 sec i pózniej by postać wylogowywało <3

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Ooo Może by wprowadzić takie coś ze można kogoś teleportować poprzez obraczke na mape wyższa niz jego lvl ale tylko na 5 sec i pózniej by postać wylogowywało <3

Oby nie.. wtedy prawdziwi szamani zyskają na wartości.. PRECZ Z BUFFAMI

d527743595.png

Opublikowano

Od Nexanity

Od Reinora

chłopie nie rozjebuj mnie myslisz że jak jakiś serwer mial np te bronie to sam je zrobil? Znajdz mi serwer który czegoś nie sciagnął z gotowców

projekt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...