Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castia

Quarel™

202 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bonusy tarcz

• 90lv 10% odp. um / 135lv 20% odp. um.
      89
    • 90lv 5% odp. um 5% odp. obrazenia / 135lv 10% odp. um 10% odp. obrazenia
      113

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona działa, jeśli ktoś ma z nią problem, niech wyczyści całkowicie wszystkie dane z przeglądarki lub po prostu użyje innej niż dotychczas.

• Konta po becie zostaną usunięte?
Opublikowano

Dziwne to jest bo wyczyściłem CCleaner i nic. Dodatkowo pobeałem Chrome to ssamo więc pobrałem Mozzille - znowu te Domeny. UC...

Ktoś wie o co come on?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Rekrutacja online? i jakie wymogi jeśli tak ;p

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

• Zauważyłem, że na nowo zrobionym koncie mam 2SM. Czy na serwerze będzie się dostawało po 2SM na dobę za zalogowanie na stronie?

Opublikowano

Rekrutacja online? i jakie wymogi jeśli tak ;p

nie.

Nie znaleziono obiektu!

Nie znaleziono żądanego URLa na tym serwerze. Jeśli wpisałeś URLa ręcznie, sprawdź, czy się nie pomyliłeś.

Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem.

Error 404 castia.com.pl

Fri Jul 19 17:52:09 2013

Apache

szczerze nie wiem jak ci pomóc mi i innym działa, spróbuj do czasu odswiezenia kozystać z bramek proxy ( wpisz w google bramki proxy ) niebawem ci się pewnie odswiezy.

• Zauważyłem, że na nowo zrobionym koncie mam 2SM. Czy na serwerze będzie się dostawało po 2SM na dobę za zalogowanie na stronie?

co 24h jak się lognie

sygna1.png

Opublikowano

Już wszystko działa ja normalnie założyłem konto i mam na nim nie wiem dlaczego 2 sm jej :D Dobra pozostaje jedynie czekać na start bety. I takie jedno pytanie czy na becie będzie jakiś npc co można będzie u niego wziąć kase, skille, lv itp.? W końcu mamy testować a nie męczyć się expem :p

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

jeśli wam nie działa strona spróbujcie:

1. inna przeglądarka

2. wyczyścić cookies np. ccleanerem

jeśli nadal nie zadziala musicie poczekać az wam się odswiezy to wina internetu bo innym działa.

do tego czasu możecie wejść przez bramke proxy wpiszcie w google "lista bramek proxy" i powinno wam jakąś znaleźć.

start bety: 19:00

Pamiętajcie ze to jedynie beta, oficjal dopiero w poniedziałek.

sygna1.png

Opublikowano

co 24h jak się lognie

Dzięki! Robię od razu 300 kont i zbieram sm! niezły pomysł ...;) ( sarkazm)

Opublikowano

Dzięki! Robię od razu 300 kont i zbieram sm! niezły pomysł ... ;) ( sarkazm)

nie wiem co ci to da, sm nie mozna przekazywać.

sygna1.png

Opublikowano

Ale teoretycznie jakby miał te 300 kont, to po roku miałby na każdym 730 SM. Więc teoretycznie mógłby kupić w IS rzeczy o wartości łącznej 219 000 SM (jest to ok. 17 520 PLN).

Całkiem niezły interes, nawet jak na rok zmagań. : P

Opublikowano

HMm... wiem?. Lecz zakupie sporo rzeczy w IS i przekaże to potem do głównego konta, czyż nie?

Opublikowano

Mam taki problem z clientem, a mianowicie, jest trojan, z którym już miałam do czynienia i jest on groźny Win32 Zusy.

vcbdO2G.jpg

Jest możliwość pobrania clienta z innego źródła, bo nie chcę ryzykować?

u mnie skanowałem antiwirusem i nic nie wykrywa, wiele osob też sprawdzało bo chciałem się upewnić przed wrzuceniem na MPC możliwe ze to błąd antywirusa mi na 3 róznych nic nie wykryło.

Ale teoretycznie jakby miał te 300 kont, to po roku miałby na każdym 730 SM. Więc teoretycznie mógłby kupić w IS rzeczy o wartości łącznej 219 000 SM (jest to ok. 17 520 PLN).

Całkiem niezły interes, nawet jak na rok zmagań. : P

znudziło by mu sie to.

HMm... wiem?. Lecz zakupie sporo rzeczy w IS i przekaże to potem do głównego konta, czyż nie?

predzej ci sie znudzi niz tak uzbierasz.

sygna1.png

Opublikowano

Mam taki problem z clientem, a mianowicie, jest trojan, z którym już miałam do czynienia i jest on groźny Win32 Zusy.

vcbdO2G.jpg

Jest możliwość pobrania clienta z innego źródła, bo nie chcę ryzykować?

Zmień AntyWirusa, albo go wyłączaj za każdym razem nie ma innego wyjścia.

Ja mam Avasta i all śmiga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...