Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legends of PvP [SERWER PVP] [RANGI ZA LVL!] [UKRYTE SKRZYNIE] [DRUZYNY NIEBIESKA VS CZERWONA JAK U SKKF] [ENCHANTY DO KUPIENIA]

CYRULIK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodalismy 60 slotow oraz jest nowe ip :) nowa mapa w budowie dodalsmy automatyczny system dawania rang za lvl zapraszamy o.O

Oraz dodano automatyczne zmienianie druzyny dla svipa !

Opublikowano

Dzisiaj wielki evnet pvp odbędzie sie ok. godziny 18 wybierzemy 5 osob z druzyny niebieskiej i czerwonej kto chce moze sie tu zglaszac i napisac swoj nick wzor Biorę udział nick

Opublikowano

Moja Opinia

+Na serwerze Gra 30/60 Graczy

+Dobra Mapa

-Nieogarnięta Administracja

-Gracze Podchodzą i zabierają Eq po zabiciu gracza(Którego ja zabiłem)(A nie pomagają)

-Za dużo cheaterów

-Gracze Spawn-killują

-Nikt nie ogarnia Serwera

76561198169567059.png

Opublikowano

Administracja nie ogarnięta ? zależy kto pisze wlasciciel nic: dd3201 i prosze wymienic nicki kto jest nie ogarniety z administracji bo napewno nie ja i sztillalive bo bardzo sie staramy a sztill wprowadza duzo nowosci na serwerze. Cheterow nie da sie wykryc na 100% Nikt nie ogarnia serwera? teraz mnie akurat nie ma bo jestem u babci ale pozniej od godziny ok.16 bede do 22. Gracze spawn-killuja mam pomysl jak tego uniknac i wprowadze to na serwer.

Opublikowano

Musi byc dd3201 albo sztillalive na serwerze ale bedzie automatyczny itemshop :)

Juz pytalismy sie administratorow fiberhosta co i jak

Opublikowano

na 30 minut był serwer off czy svip nadal będzie po tym włączeniu? bo dziś miałem laga i parę osób też i utraciliśmy svipa ale po pokazaniu skrzynek w magazynie odzyskano w rozmowie z adminami. robicie listę kto kupił svipa?

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Zrobicie na 1.6.2 to wchodzę z moim całym team na TS3 i nagrywamy Let's Play, ja na 1.5.2 nie będę grał bo gracze z wiekiem od 7 do 15 grają na nodusach a ja nie chcę się wkurzać więc pomyśl nad 1.6.2 powiem ci ze dużo osób ma 1.6.2 i ciężko o nodusa więc się będzie dobrze grało a nie z pełnym serwerem cheaterów.

Opublikowano

Tak i bedzie jeszcze dlugo istniał funduszy nigdy nie zabraknie :) chyba ze mi sie w najbliszych latach 2-4 znudzi mc w co wątpie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...