Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legends of PvP [SERWER PVP] [RANGI ZA LVL!] [UKRYTE SKRZYNIE] [DRUZYNY NIEBIESKA VS CZERWONA JAK U SKKF] [ENCHANTY DO KUPIENIA]

CYRULIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tera sie ładnie wypowiem o serwerze

1. Sklep serwera różne itemy od kox jabłek do diax eq pro II tego full jest czyli po prostu serwer pod kasę bo dzieciaki to kupia

2. Administracja taki dd admin to bani robi ewenty pytania np czy mam kobiete ? , ile osob kupiło vipa , ile jest osób na serwie co to za pytania ? pytania dzieciaka .

--Rajzi jest przynajmniej trochę lepszy od dd ale i tak nie dobry dla nich jes ważniejsze jakiś vip room niz banowanie cheaterów jak to ujął pewien cheater Rajzor

nie dają banów odrazu tylko proszą o ss mnie prosili raz bo mieli sapy dałem im bo czego sie bac jak sie niema , potem robię atak na red bije się a tu nagle taki rajzi mnie tp i mówi ze bije plecami nie chciał ss po prostu ban admin ma zawsze racje czyli 0 intelektu .

Mapa serwer jest fajna i te rangi czyli jedyne co w tym serwie dobre dodam ze w Red sami cheaterzy admini maja to w Dup*** sory taka prawda

dla mnie serwer 3/10 nie będe tutaj juz wchodził a pewnie dd sie wypowie dodam ze to 2 serwer ten serwer padnie po 2 tyg jak tamten NQ NQ

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mapa dosyć słaba, mało obiektów, raczej płaska, ciężko jakoś dobrze się ukryć i skampić przed innymi.

Raczej do PvP jest słaba.

System drużyn... PORAŻKA!

Drużyny można wybierać, co może się wydawać plusem, ale to jest nie fair.

Kiedy grałem, byłem sam z jednym kolesiem na cały serwer. Kiedy zacząłem pisać z tym do admina, to ignorował moje

wypowiedzi i gadał z Svipem. To co zobaczyłem na serwerze, to była dla mnie porażka.

Co jednak z tego?

Na szczęście widzę zaangażowanie ze strony jednego admina, otrzymałem przeprosiny, że mi nie odpisywał.

Miał wiele spraw na głowie i ja to rozumiem, gdyż sam mam serwer.

Myślę, że serwer ma szanse się rozwinąć, idzie w dobrą stronę, ale trzeba coś zrobić z mapą

i naprawić wszystkie błędy. ;)

Powodzenia.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Administrator RajZi servera LegendsCraft.
Niegadałem z svipem tylko pomagałem mu bo chciał zmienić drużyne :) i musiałem sie bawić commandblockiem , nieignorowałem cie poprostu mialem 10 spraw na glowie zawsze chce pomagac ale niezawsze to jest mozliwe wiec trzeba poczekac , co do mapy , jestem chyba 1 osoba z administracji ktora chce cos zrobic dla graczy codziennie ja modifikuje i dodaje rozne ciekawe skrzynie ;) , mape bede robic raczej nowa tak jak to poweidziales slaba :) wiec postaram sie zrobic ale bede ja robic sam bo w 5 osob kazdy pracuje innym stylem budowy ja oferuje styl naturalny ;) wiec lepiej mi to wyjdzie mapa bedzie duża i bedzie dużo róznych ciekawych rzeczy niezapominając o itemach :). Pozdrawiam RajZi.

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

Serwer zapowiada sie fajnie :) Administracja pomaga i wszyscy staraja sie ogarnąć cheaterów ;3

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

Opublikowano

Rajz nie jest taki aniołek , dał mi bana dlatego ze zabijałem ludzi a przez to by tracili zarobek na dzieciakach

dał mi powód ze niby biłem plecami , chciałem mu dać ss opcji i ekranu ale on to miał w Du**** i tyle taki jest naprawdę powód Admin ma zawsze racje ban na ip i tyle Nq

a serwer pewnie za jak poprzedni upadanie po 2 tyg eh

Opublikowano

Tera się ładnie wypowiem o serwerze

+Mapka ładna i fajny klimat 2 drużyn

+Skrzynki ładnie ogarnięte

-- Minus wielki Nieogarnięty ADMIN _misterq_ jest to nie ogar admin , bilem się z pewnym K0nrad zabiłem go a tu nagle chce odkładać lupy patrze a mister okrada mnie z nich , potem chce dednac K0nrada bije się 2x potki na heal wywala a potem najgorsze co może być ten ADMIN go leczy jak się bije z nim , w dodatku ja już miałem przez to mało hp uciekałem a tu nagle on mnie tp a ten mnie deda mowie ze ma oddać itemy a tu nagle kick czytuje ' MORDA SUKO' czy to jest ogar admin nie , to jest jedyny i największy minus

Dziękuje za uwagię nq

zagralem o 1 w nocy jakis dzieciak oczywiscie z nodusem latal a jak nie jak tak 1.5.2 przeczytalem teraz to Zegnam.... fajny serw nawet ale 1.5.2 przesada nq

Opublikowano

Oj tam oj tam..

Serwer nawet fajny.

Dużo osób na nim gra i trudno jest przeżyć.

Ale powinno być, że np. jest w Red 20 osób a w Blue 10 to wszyscy nowi do niebieskich muszą a potem raz tu raz tu bo troche nie równo.

Mapka trochę za mała i skrzynki są zbyt wystawione. Nie trzeba zbytnio się ruszać by mieć Diax Kilof Sharp V.

Można by było ją powiększyć, lub dać nową.

Administarcja jest chyba ok, bo jeszcze z nikim się nie spotkałem.

A i mam pytanie czy skrzynki się odnawiają?? Jeśli tak to po jakim czasie?

akcUvvb.png

Opublikowano

Co do _misterq_ juz nie ma rangi moda nawet poniewaz jak budowal cos dalem mu gm i po paru godzinach powiedzial zeby zdjac bedzie normalnie jak gracz grac na pvp i zobaczylem jego enderchesta i mial eq prot 4 i powiedzialem dosyc tego. Co to sprawy Ferbusona bylem na vanishu i perfidnie biles gracza 2 od tylu gdy podales mi skypa i nappisalem udostepnij mi ekran opcji minecraft (chcialem sprawdzic czy masz nodusa) to powiedziales ze masz lagi i sie rozlaczyles . I zdanie nie zmienie caly serwer tez mi spamil ze masz . Dzisiaj sprobojemy ogarnac druzyny zeby byly rowno wiesz juz nawet chyba jak. A co do sprawy serwera panie Ferbuson to serwer postoi dlugo az mi sie mc chyba znudzi :)

Opublikowano

eh cyrulik ładnie kłamiesz bo wpierw powiedziałeś ze masz ważna spare i chciałeś skyp podałem , powiedziałem ze mam słabego kompa i jak mam mc i skyp to skyp nie będzie mi działał dopiero wtedy wyłączyłem mc i włączyłem skypa i wtedy dopiero napisałeś i powiedziałeś ze mam udostępnić ekran a ja pisze ze nie umiem

a ty wtedy usun nodusa bo wiem ze masz a potem znów biłem sie normalnie i nagle rajzer mnie tp nie chciał nawet ss wiec jego sprawa ze taki głupi bez obrazy taka prawda wiec po co tak kłamiesz nq widać jak administracja kłamie

Opublikowano

Mam pytanie czy wy nie potraficie pisać?!

Kolega up: ,,To nq ja cie bana nie dalem tylko Rajzi chcialem sprawdzic a on zabanowal na ip wiec....''

To nq ja ,,cie'' bana [...]. Cie? A czasem nie Ci, a jeśli coś to cię.
Albo Ferbuson15: ,, ze masz ważna spare i chciałeś skyp ''.
1. Jeśli już to ,,że''
2. ,,spare''?? A nie sprawe?
3. Nie ,,skyp'' tylko Skype lub ,,Skajpaj'' <- To słowo uznaje :P
I inni wiele błędów popełniają. Nie mówie, że ja super piszę ale staram się.

akcUvvb.png

Opublikowano

Ja pisze szybko bo mam caly serwer na glowie bo 10 osob odemnie cos chce trundo mi jest odpisywac na forach na moim serwie jak jest pelny co wszyscy cos chca jak teraz zrobilem jakis blad to sory

Opublikowano

skoro chciałeś mnie sprawdzić to czemu to jasnej nie zrobisz tego tylko dałeś mu banować eh to tylko potwierdza jakim jesteś adminem i tyle

Opublikowano

Panie Ferbusonie ładnie mowiąc niech sie pan odczepni od nas i nie trzymajmy tematu jak nie ma pan co robic proszę wyjsc na dwór i znalesc kolegów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...