Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legends of PvP [SERWER PVP] [RANGI ZA LVL!] [UKRYTE SKRZYNIE] [DRUZYNY NIEBIESKA VS CZERWONA JAK U SKKF] [ENCHANTY DO KUPIENIA]

CYRULIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3223160.png

3223174.png
3223499.png Legends of PVP
3223502.png s8.fibercraft.pl:49245
3223503.png 60
3223515.png PVP
3223519.png 1.5.2
3223522.png Nie
3223533.png\
3223535.pngdd3201
3223539.png Sztillalive
3223539.png RajZi
3223540.png Rekrutacja ;]
3223543.png
Serwer jest postawiony pod PVP, na ktorym mozemy wybrac jedną z dwoch druzyn ( Niebiescy i Czerwoni ). Gre zaczynamy na malym spawnie, gdzie po nacisnieciu danego guzika odpowiadajacego druznie, teleportuje nas na wlasciwy spawn.
Od odpowiednich poziomow mozemy uzyskac range ( na spawnie jest info )
Dostepne rangi:
[Nowicjusz] - 5 lvl
[Kox] - 100 lvl
[Zabijaka] - 250 lvl
[Potezny] - 500 lvl
I wiele więcej innych :)
Rangi zostana jeszcze dodane ;]
Mozemy zakupic rowniez range Vip ( 6,15 PLN) i Svip ( 11,07 PLN )
Wiecej info o rangach znajdziemy na serwerze.
W druzynie pvp jest wylaczone i pytanie, czy zostawic tak jak jest, czy wlaczyc pvp w teamie ( Kazdy z kazdym )
Kontakt:
  • Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.5.2? -.-

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

Polecam serwer warto na nim grać . ogarniety serwer ładne miejsce na PVP dużo skrzynek . Jeśli ktoś lubi PVP to warto wbić na serwer. Ogarnieta administracja panują nad serwerem. Poprostu warto uwagi serwer mój nick : KondzioJr . pozdrawiam i zapraszam :)

Opublikowano

Tera się ładnie wypowiem o serwerze

+Mapka ładna i fajny klimat 2 drużyn

+Skrzynki ładnie ogarnięte

-- Minus wielki Nieogarnięty ADMIN _misterq_ jest to nie ogar admin , bilem się z pewnym K0nrad zabiłem go a tu nagle chce odkładać lupy patrze a mister okrada mnie z nich , potem chce dednac K0nrada bije się 2x potki na heal wywala a potem najgorsze co może być ten ADMIN go leczy jak się bije z nim , w dodatku ja już miałem przez to mało hp uciekałem a tu nagle on mnie tp a ten mnie deda mowie ze ma oddać itemy a tu nagle kick czytuje ' MORDA SUKO' czy to jest ogar admin nie , to jest jedyny i największy minus

Dziękuje za uwagię nq

Opublikowano

Ferbuson bylem sam w 1 chwili 2 osoby chcialy kupic svipa i pare osob cos chcialo nie mialem teraz czasu sprawdzac Dowgrita ale i tak zadzialalem jak najszybciej wiec sie myslisz :)

P.S dowgrit mial nodusa ale juz nie ma sprawdze go jeszcze za 1h czy nie zainstalowal

Opublikowano

Serwer byłby fajny, ma trochę plusów, ale minusy przeważają...

Admini nie mają dobrego systemu sprawdzania graczy,

Admini piszą "odinstaluj nodusa" zamiast sprawdzić / zbanować, ale gdyby banowali 1/4 serwera miałaby bana...

Admini piszą "on nie ma nodusa, to mój kolega"

Admini piszą "on miał nodusa, ale odinstalował"

Admini dają TEMPY za nodusa zamiast perma na ip...

Teamy są złą rzeczą - przyjdzie 20 osób na 3 i spamują "Czerwoni się bojom" (tak "bojom")

Podczas nieefektywnego sprawdziania gracze dalej się biją przez co nie da się grać

Admini dają nagrody ludzią którzy ewidentnie grają na nodusie i nawet ich nie sprawdzą...

Tani vip i svip (również minus dla reszty graczy)

W miarę częste, ale nie ogarnięte eventy

Jako gracz, który grał uczciwie i zdobył ponad 250 lvl czatu mogę dać Wam kilka porad:

Wyrzucić z teamu _mistereq_

Poprawić system sprawdzania

Zdobyć ts-a

Zwerbować kogoś kto ogarnie cheaterów, wątpię żeby ktoś z obecnego teamu tego serwera mógł ogarnąć...

Usunąć teamy

Zupdatować serwer

Zmniejszyć czas odnawiania się skrzynek z 12 godzin do 1

Dodać automatyczne updatowanie rang

Opublikowano

Ogółem serdecznie nie polecam gry na tym serwerze, lepiej poszukajcie sobie serwera na 1.6 +, teraz tylko nowe wersje w minecrafcie będą więc trzeba się podszkolić na nowym systemie pvp, zwłaszcza, że każdy serwer się zupdatuje

Opublikowano

Panie Razor257 prosze niech pan zrobi swoj serwer i ja wbije i ocenie :)

Wszyscy pisza ze serwer fajny tylko tb cos nie pasuje

Nie pasuje nie graj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...