Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Yeah znowu ten pro team !

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lookajcie 9 dead'ow mam dlatego ze poniej cały focus szedł na mnie ;) Na paczatku 15/1/13 i lecialo... Xin od poczatku afk, varus feedowal potem poszedlem na bota i oddawalem mu kille i jakos to potem wyszlo... Taric nie ogarnial w ogole... Xin wszedl na ostatnie 3 minuty gry a vi wbijala sie sama na 5... zobaczcie to... WIEM WIN RATIO SLABE ALE TO PRZEZ TAKICH LUDZI ! mile widziane hejty tak przyszedlem sie tu wyzalic !

teamjpg_nnwepqe.jpg

Opublikowano

Plakanie na forach

-5% do skilla

Trudno sie mowi, ja jak przegram to gram nastepnego I sie nie przejmuje

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Teemo. I wszystko jasne.

Zjedz snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyć.

@@

Są ludzie i taborety, tak się zdarza i tyle. Gdyby wszyscy wrzucali tutaj każdego takiego ss'a to ten dział utonął by w spamie bo na solo Q jest mnóstwo trolli :).

Życzę więcej sukcesów no i szczęścia.

Opublikowano

Chujowa farma, bulid też kiepski. Pamiętasz reklame biedronki: "... sam meczu nie wygrasz.... "

Chciałeś hejt to masz.

Farma ? Farmić przestałem jak full build już miałem czyli około 200 farmy potem minionki leciały tylko by bronić np wież. Co do buildu to jest jednym z najlepszych na teemo wiec proszę Cie ...

Zjedz snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyć.

@@

Są ludzie i taborety, tak się zdarza i tyle. Gdyby wszyscy wrzucali tutaj każdego takiego ss'a to ten dział utonął by w spamie bo na solo Q jest mnóstwo trolli :).

Życzę więcej sukcesów no i szczęścia.

No dzięki ziomuś ja wrzuciłem tego ss'a bo wczoraj cały dzień był takich trolli w jednym meczu miałem 3 afków ale ss'a nie mam bo wyszedłem od razu, takie coś mnie do szału doprowadza jeszcze jak im uwagę zwrócę np. graj defensywnie, nie feeduj bo przegramy itp. to od razu "report teemo flame" i taki dzieciak ze statami 0/10/0 piszę takie coś i daje reporta a riot NIC ... to jest porażka tacy ludzie nie powinni mieć wstępu na rankedy...

Opublikowano

WIEM WIN RATIO SLABE ALE TO PRZEZ TAKICH LUDZI !

Dlatego zostaniesz w tym Bronze. Nie tłumacz się tym, że to przez takich ludzi, właśnie tacy jak Ty przez to siedzą w Bronze. :)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...