Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reybeek0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymaganie gta v myslalem ze juz beda znane, moj blad.Pracuje wiec raczej nie mam czasu na siedzenie przed kompem ;/ Myslalem ze na jakis forach juz cos maja.Crysis jest sam w sobie ladny wiec srednie + max cienie mnie zadowola :)Gralem w 1 i 2 na x360 i bylo cudnie :) Mam ochote na kilka starszych gier jak wiedzmin 2, w ktore nie mialem jak pograc poniewaz zdecydowalem sie na laptopa w t-mobile, a granie w niskich sami wiecie jak wyglada...Wszystkim bardzo dziekuje za pomoc i udzielenie sie ;p Ew. dodatkowe pytania napisze jutro, dzis juz wystarczy :) Dobranoc.

Opublikowano

Wymaganie gta v myslalem ze juz beda znane, moj blad.Pracuje wiec raczej nie mam czasu na siedzenie przed kompem ;/ Myslalem ze na jakis forach juz cos maja.Crysis jest sam w sobie ladny wiec srednie + max cienie mnie zadowola :)Gralem w 1 i 2 na x360 i bylo cudnie :) Mam ochote na kilka starszych gier jak wiedzmin 2, w ktore nie mialem jak pograc poniewaz zdecydowalem sie na laptopa w t-mobile, a granie w niskich sami wiecie jak wyglada...Wszystkim bardzo dziekuje za pomoc i udzielenie sie ;p Ew. dodatkowe pytania napisze jutro, dzis juz wystarczy :) Dobranoc.

Wymagania są znane dopiero, jak gra wyjdzie.

Opublikowano

jeśli mogę dołożyć swoje 4 grosze..

Ta, wszystko, martwiłbym się o GTA V i Crysisa 3.

Z crysisiem także bym się martwił, chodź to jest potomek FC3.

Co do gta V po tych filmikach co rock star games wypuszcza na oko wynika mi że będzie potrzebny komp coś ala pod FC3.

Nad gta V pracują ile już 4-5 lat? za pewne nie raz zmieniali swoje pcty aby było jak najlepiej ( nowe części itd. ).

Dla tego sądzę że nie ma zbytnio co się bać o gta V, po prostu zrezygnuje się z jakiegoś ustawienia i będą stabilne fpsy :).

Gdzieś tam autor napisał, że mijasz wiele sklepów komputerowych. Mieszkasz w Londynie :D, się dziwisz ?

Ale pamiętaj że ceny tam będą o wiele wyższe niż na takim morele / techplanet.

Nawet amazon, który ma ceny na prawdę niskie nie ma się czym pochwalić.

graphic.png
Opublikowano

Czyli komp ktory bedzie ciagnal w miare optymalnie przez przynajmniej dwa lata juz jest ;] Super.Jezeli chodzi o sklepy komputerowe wiedzialem ze bedzie ich mnostwo, jednak ogrom sklepow z automatu powodoje ogromna konkurencje,a co za tym idzie?Rabaty, znizki,wyprzedaze,chuje muje dzikie weze xD

Opublikowano

Polecane sklepy to morele.net/techplanet.pl

Wcześniej wspomniałeś o zamknięciu ;d Zamknąć?

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...