Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PG-Technology.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2ev7ou1.png

Witam.
Chciałbym się pochwalić naszą stroną internetową, mianowacie chodzi mi o serwis pg-technology.pl

http://pg-technology.pl

Mam kilka pytań co do strony:

• Czy podoba wam się wygląd strony, ewentualnie co mogę poprawić?
  • Planujemy dodać reklamy Google AdSense na stronę, czy możecie mi doradzić, jak te reklamy rozmieścić na stronie, żeby było ładnie?
  • Jakie hostingi polecacie: Na razie pg-technology.pl jest na darmowym hostingu, jakie płatnie hostingi byście polacali?
  • Strona chodzi na darmowym skrypcie Wordpress. Jakie pluginy powinienem wgrać?
  • I jeszcze na koniec: Co myślicie na temat treści strony: czy wpisy są odstraszające, czy miło się wam je czyta?

I mam jeszcze jedno pytanie, może trochę nie na temat, otóż, czy możecie mi wyjaśnić, jak dokładnie działa program Google AdSense?

Dziękuję i pozdrawiam :)

Opublikowano

Dziękuję ja opinię! Otóż, serwis istnieje od 4 dni. I skin jest edytowany przezemnie. Mam nadzieję, że znajdzie się kotś, kto mi doradzi.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ogólnie jest słabo. Logo, szablon do wymiany, musisz mieć coś autorskiego... Ogólnie oceniam 5/10.

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Dziękuję za opinię :) Logo będzie wymienione jutro, już złożyliśmy zamówienie. Szablon też będzie do wymiany, tylko nie wiem kiedy :) Powiem też, że szablon orginalnie był różowy, ale ja go przerobiłem :)

Opublikowano

Nie wygląda to żle , ale "DUPY NIE URYWA!!" ;)
Ogólnie jak bym miał oceniać to : schludnie/czysto/przejrzyście 5/10

1374642900-U336505.png

by Jakim08

Opublikowano

Powiem tak, nie jest źle. ;)

Dodałbym jeszcze prefixy np. z datą napisania danego postu.

Za wygląd ogólny oceniam 9/10 ponieważ trochę tło zlewa się i nie widać troszkę tego cienia.

Za stronę ogólnie 7/10. ;)

Opublikowano

Ocena wyglądu 5/10. Ocena twojego wkładu 0,5/10, bo przerobić WordPress to góra godzina...

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Żebyś wiedział, to było więcej niż godzina. Masz jakieś propozycję na polepszenie wyglądu? :)

Zatrudnij grafika, który ma talent, do tego operuje programem Photoshop, płatny lub darmowy, zrobi ładne grafiki i będzie strona 10/10.

21763212208256662512.png

Opublikowano

Styl jest naprawdę słaby, ten zielony jest strasznie mdły i brzydki. Czcionka na tytuł widżetów (np. Znajdź nas na Facebooku) nie ma polskich liter i wygląda jakby wgl. nie była wygładzona (Postrzępiona jest albo mi się wydaje, wg. mnie powinna być chociaż pogrubiona).

Do tego musicie znaleźć jakiegoś korektora bo jest masa błędów w tekscie np.

Kolejny atak na platformę dla graczy – Czy Konta Graczy Są Bezpieczne?

Powtarza się "Graczy"

Tym razem ofiarą ataku zostali użytkownicy konsol Nintendo

Powinno być "konsoli" lub "usług", nie ma chyba nawet wyrazu "konsol"

Artykuł o Frostbite to nie jest zły pomysł, no ale podsumowanie w nim to załamka:

Ja jestem bardzo zadowolony z tego silnika ponieważ mam battlefielda 3 na ps3

Oczywiście czekam na BF4  !

WOW ? Masz bf3 na ps3 ? Kurde koniec świata ! To brzmi jak: "No fajny ten silnik, a ja mam battlefielda".

Dałbym max. 5/10, gdybyś wszystko zrobił sam. Ale to jest oparte na wordpressie i do zrobienia w godzinę.

Żebyś wiedział, to było więcej niż godzina.

No to widać zerowy brak doświadczenia, bo albo robiłeś to pierwszy raz, albo nie widać żadnego efektu.

Opublikowano

Dziękuję za opinię ;)

Przyzam się, że zmodyfikowanie wordpressa zajęło mi około 30 minut, ale więcej czasu spędziłem przy walczeniu z hostingiem :(

Każda strona musi jakoś zacząć, my istniejemy mniej niż tydzień, dokładnie 6 dni ;) Musimy mieć na wszystko czas. Z czasem, zmienimy styl ;)

•  carbonx zmienił(a) tytuł na PG-Technology.pl
  •  carbonx zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...