Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Majkrafci - MNÓSTWO SERWERÓW |SURVIVAL+FRAKCJE|PVP+KLANY|FREEBUILD+AUKCJE|HARDCORE+GILDIE|SKYBLOCK+PVP| - ŁĄCZYSZ SIĘ TYLKO Z JEDNYM IP!

Majkrafci+

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od wejścia 1.6.2 na serwerze wyeliminowaliśmy w 100% cheaterów. Co do oszustów to musicie mieć ograniczone zaufanie dla graczy a nikt was nie wykiwa.

Creative już działa i jest prawie cały czas pełny =)

A to dopiero początek nowości na Majkraftach.

Zapraszam do gry !

Opublikowano

A więc zaczynam.
Serwer ciekawie rozbudowany, było kilka luk, po 4 dniach gry jestem zarąbiście bogaty, poleciłem serwer kilku osobom.
Nic nie jest idealne, a więc to co jest naturalne w minecrafcie - dzieci.
Tak, oczywiście.
Liczę w tym również administrację, ponieważ niektóre osoby ekipy moderacyjnej przyjmują zasadę "masz problem? To nie graj na serwerze, jak coś ci się nie podoba".

+ zachowuje się jak dzieci, nie da się nic wytłumaczyć, bo "admin ma zawsze rację"

shoob.png

Opublikowano

Piękne ogólniki, można je do wszystkiego dopasować.

Sprecyzuj co jest nie tak. I jeszcze przed tym - jak miałeś te żale to gadałeś z administracją na ten temat? | Przypomnij nam swój nick =)

Opublikowano

Piękne ogólniki, można je do wszystkiego dopasować.

Sprecyzuj co jest nie tak. I jeszcze przed tym - jak miałeś te żale to gadałeś z administracją na ten temat? | Przypomnij nam swój nick =)

raczej nie trudno się domyślić, olek222

Konkretnie chodzi mi o darekxd

Do Sexi_Lexi już się nie przyczepię, bo jest oblegana dzieciakami.

Jak sądzę zaraz dostanę bana za złą opinię o serwerze xD

shoob.png

Opublikowano

Kiedyś grałem na serwerze pod nickiem VersN i chciałem powrócić na serwer, ale zapomniałem hasła, a na strone się nie logowałem.. :<

Sbf3Sty.png

Opublikowano

Bardzo Polecam ten server .Mam takie pytanko do administracji czy zwiększycie sloty na creativie bo od 10 do 22-23 nie da sie wgl wejść bo cały czas jest pełny dopiero jak dzieci pujdą spać to sie da wejść . Jeszcze raz polecam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...