Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myslicie o tym

sokecik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myslicie o takim komplecie :

[nieaktualne]DFI Lanparty DK P35 - stan idealny, Socket 775, spokojnie można bić rekordy OC na niej ;D -199zł

[aktualne]Asus P5N-E SLI - stan bardzo dobry, używana pół roku od nowości, Socket 775 -120zł

[nieaktualne]Intel Core 2 Duo E6550 rev. G0 - ciężko ocenić stan, ale śmiga ładnie, nigdy nie było problemów z nim, ani nie miał za wysokich temperatur smile.gif Pięknie się kręci w rewizji G0, u mnie max na 3GHz był, bo nie mam lepszego chłodznia niż box, który dodaje w zestawie (wysoki profil). wink.gif -100zł

[aktualne]nVidia GT230 1.5GB, 192bit 2 sztuki - stan bardzo dobry, używane pół roku od nowości -99zł sztuka, przy zakupie dwóch dorzucam mostek SLI gratis. wink.gif

[aktualne]Kingston 5GB w kościach 3x1GB + 1x2GB - stan bardzo dobry, CL5, 800Mhz -50zł za 2GB, 20zł za sztukę 1GB

[aktualne]Zasilacz Logic 400W - stan jak nowy, używany bardzo krótko, bez problemów, wentylator 12cm -50zł

[aktualne]Nagrywarka DVD Samsung/Toshiba + taśma ATA -20zł

[aktualne]Obudowa (nie wiem jaki model) (po zdjęcia na PW) -40zł

Czy oplaca sie kupywac ten komputer za 500 zl i czy wejdzie mi na nim DMC4 I Skyrim

Opublikowano

Nie chce kupic komputera za 500zl tylko chce kupic procesor karte graficzna ram plyte glowna chloadzenie zasilacz do 800 zl tak zeby poszedl mi skyrim i devil may cry 4

Opublikowano

Jak zapomnialem o ram jak jest -,-? good ram 4gb :D.

Co do twojego posta to chyba sie mylisz, 9800 GTX+ to jest tylko 8800.. tylko z podkreconym lekko rdzeniem. ( cos takiego ostatnio wyczytalem )

Do tego budzetu najoplacalniejsze bedzie 4850 / 70. Moze maja duze zapotrzebowanie na prad ale 450w powinno starczyc. + male o/c i smiga :).

A wlasnie czym sie rozni wersja GTX+ od oryginalnej 9800?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...