Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały mój problem polega na tym że posiadam server hostowany na bukkicie, lecz nie działa mi komenda /pex ... nie mogę stworzyć nowej grupy, ani dodać graczy do jakiejś grupy, pisze mi ze taka komenda jest nieznana.

Opublikowano

Sprawdź wersję PEX'a i CraftBukkita. Jeśli masz serwer na 1.6 to radzę Ci zmienić na 1.5.2 i to wersję Beta. 1.6 to wersja jak narazie niestabilna, więc są pluginy, które nie będą działać.

Spokój wewnęterzny to klucz do poprawnego korzystania z internetu.

EUNE%20Buster_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Nie chodziło mi o ss'y, ale nieważne, ważne jest to że masz plugin easypermissionsex, to nie to samo co permissionsex. Wgraj permissionsex i wszystko będzie działać.

1390684250-U762298.png

Opublikowano

Nie chodziło mi o ss'y, ale nieważne, ważne jest to że masz plugin easypermissionsex, to nie to samo co permissionsex. Wgraj permissionsex i wszystko będzie działać.

Nie, to też już robiłem na zwykłym permissionsEX też nie działa :)

Opublikowano

Nie wiem jak pobrać moje pliki serwerowe z Mine24 ;/

Wchodzisz np w Total Commander'a łączysz się z FTP i wszystkie pliki kopiujesz np. do folderu na pulpicie : )

JXtCefR.png

"Mamy dość czasu, jeżeli wykorzystujemy go właściwie"

Opublikowano

Nie słyszałem wcześniej o tym hostingu, powiedz jak wgrywasz tam pluginy? jest tam jakiś plugin manager? czy przez FTP?

Można i tak i tak, mam dostęp do plików FTP ale również mogę pobrać z tamtej strony ;)

Opublikowano

Wchodzisz np w Total Commander'a łączysz się z FTP i wszystkie pliki kopiujesz np. do folderu na pulpicie : )

Za to serdecznie dziękuje, przydatna informacja ;)

a jak wgrywałeś to permissionsex ? przez FTP? jeśli nie to wgraj przez FTP Jeśli wgrywałeś przez FTP to wejdź do katalogu serwera i do jakiegoś folderu skopiuj folder plugins i silnik, spakuj do archiwum zip, i wstaw na jakiś serwer plików np.

http://www.speedyshare.com/ 

Właśnie staram się sprawdzić czy jak wgram to samemu czy będzie działać

Opublikowano

W plugin managerach są często przestarzałe pluginy, zawsze najlepiej samemu wgrać :)

mam prośbe, mogę ci wrzucić cały "server" a ty mi go skonfigurujesz? bo zaraz powyrywam sobie włosy ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...