Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego się spodziewacie po gta 6 ?

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gta i klimat? Tak bardzo -_- . Jedziesz 200km na godzine bum murek nic sie nie dzieje z kolesiem. Auto do góry nogami? Zapala się -L- i to jest kurwa realne ? Wyskakujesz z auta , koles potoczy sie z 5m i nic mu nie jest. AI to wogóle szkoda pisać . A klimat gta potrzebne jak krasuli podkowy.

Bo ty się znasz na gta. To trzeba wczuć się w grę. Zrozum, ze ta gra nie ma być "realna". Zobacz przykład CJ'a, gdzie masz lepszego protagoniste? Ludzie, w tej grze jest ufo. Jakoś w Saints Row możesz chodzić z dildo, na golasa i jeździć klebkiem wełny. So realistic, doesn't it?

Opublikowano

W SR nie gram choc 2 mam ale 3 zjebali do reszty z tymi dildami itp. A dla mnie klimat się nie liczy. No chyba że stalker ;) . W gta powinnien byc minigun i HELLYEAH ! A nie zabawy w ufo duchy bigfooty i inne gówna. Jeszcze jakiś główny bohater . Murzyn kurwa(nie jestem rasistą) , i ci jego kumple. Jeszcze bugi bo mi raz dosłownie na autostradzie awionetka we mnie jebła

Opublikowano

Co ja czytam?! :O

Właśnie według mnie, San Andreas jest najlepszą częścią z serii zaraz po Vice City... Fakt faktem, dziś grafika w SA to przeżytek, ale storyline ma konkretny, w przeciwieństwie do wielu innych dzisiejszych gier.

Według mnie, to GTAIV miało najgorszy storyline z serii, bo nagle...

Od zera, stajesz się milionerem...

A od kiedy to w GTA najważniejsza jest fabuła? Ta gra polega na jak największej rozwałce, a żeby nie było nudno, to dorzucaja fabułę, która w czwórce idealnie komponowała się z Liberty City. A to, że nierealistyczna to nie powinno nikogo dziwić, bo GTA to bardziej zręcznościówka niż symulator.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Że jeszcze GTA: V nei wyszło, a Ty mówisz, co będzie po GTA : VI.

Zwariowałeś - do reszty?

bez gif

Opublikowano

R* zapowiadalo ze gta 4 bd ostatnia wersja serii ale ktos sie przyczepil do san andreas ze obrazali jakas tam MPCforum prezydenta chyba wiec musieli zaplacic okragly miliard dolarow odszkodowania i nie mieli hajsu zeby zrobic hiciora wiec wypuscili cos slabszego a ludzie z racji tego ze to jest gta kupili nawet nie wiedzac ze 4 bedzie tak slaba...teraz jak juz maja hajs to gta V bedzie absolutnym hitem i gra roku lecz 6 nie bedzie. Logiczne...

Opublikowano

R* zapowiadalo ze gta 4 bd ostatnia wersja serii ale ktos sie przyczepil do san andreas ze obrazali jakas tam MPCforum prezydenta chyba wiec musieli zaplacic okragly miliard dolarow odszkodowania

Tak, GTA : IV - miala być ostatnią v., dla naszego GTA.

Ale ktoś się przyczepił do SA, że obrazili żonę prezydenta. I musieli zapłacić okrągły miliard odszkodowań.

A po GTA: SAN ANDREAS, cuda, bo GTA: V, odpasione, od GTA: SA.

Bo w GTA: V - będzie tylko, 4 - milionowe miasto, LS + kilka wiosek, znanych nam z gry, pt. Just Caste.

bez gif

Opublikowano

O Jezu, jak wyjdzie to chyba w 2020 xD na pewno będzie cholernie realistycznie, nie, że wwalisz w gościa 6 kulek a on sobie uciekać może. ._.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...