Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie moge usunac chunjo

Gość Steam343

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczała, usuwam chunjo wszystko w introempire.py, introloading.py, i introselect.py potem locale i tam locale_game następnie w etc edytuję i w grze dalej mogę wybrać królestwo chunjo tylko poprostu nie mam obrazków itp, dam limity za pomoc

Opublikowano

up mam to ustawione i nie pomaga, jak kliknę myszką to nie ma tego chunjo ale jak próbuję tym strzałkami w grze to jest shinsoo i chunjo bez flagi i opisu i nie wybiera mi Jinno, ale jak probuje myszką to jest jinno i shinsoo normalnie bez chunjo to co musze zrobic ?

PS: jinno się normalnie usuwa ale chunjo nie mogę dam limity

Opublikowano

up mam to ustawione i nie pomaga, jak kliknę myszką to nie ma tego chunjo ale jak próbuję tym strzałkami w grze to jest shinsoo i chunjo bez flagi i opisu i nie wybiera mi Jinno, ale jak probuje myszką to jest jinno i shinsoo normalnie bez chunjo to co musze zrobic ?

PS: jinno się normalnie usuwa ale chunjo nie mogę dam limity

tez przyłancza sie do pytania

post-93805-0-68365800-1358604249.png
Opublikowano

ROBIŁEM WEDŁUG TEGO TUTA, jinno moge usunąć ale chunjo mi się wczytuje przeźroczyste tło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...