Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miley Cyrus

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się nie podoba.. wydaje mi się, że tak bardzo chce się wyróżnić, a w efekcie zrobiła się po prostu aseksualna..

deneuve22.png

Opublikowano

Bo ludzią kochali ją jako milutką nastolatkę -.-

I nie umieją sie pogodzić z tym że dojrzała i chce skończyć z przeszłością.

no beka, przecież z dwojga złego jej poprzedni styl lepszy bo choć dziecinny i cukierkowy to przynajmniej jakiś poziom był, a tdxxx, a nie publicznie przed kamerami...

Opublikowano

Ja ogólnie nie przepadam za muzyką komercyjną, a za tworami Disneya w szczególności. Ponadto po zobaczeniu video z rozdania nagród MTV kompletnie straciłam o niej jakiekolwiek zdanie. Zastanawia mnie tylko, kto normalny stara się jeszcze utrzymać ją na rynku muzycznym nie myśląc o jej wpływie na słuchaczy, którzy przecież domyśleć się można, że nie mają więcej niż 15 lat. A potem zdziwienie, że po ulicach same lafiryndy nago chodzą.

Opublikowano

Ja ogólnie nie przepadam za muzyką komercyjną, a za tworami Disneya w szczególności. Ponadto po zobaczeniu video z rozdania nagród MTV kompletnie straciłam o niej jakiekolwiek zdanie. Zastanawia mnie tylko, kto normalny stara się jeszcze utrzymać ją na rynku muzycznym nie myśląc o jej wpływie na słuchaczy, którzy przecież domyśleć się można, że nie mają więcej niż 15 lat. A potem zdziwienie, że po ulicach same lafiryndy nago chodzą.

Powiedz mi która muzyka nie jest komercyjna? Muzyka jest komercyjna czy to jest rock, rap, reggae czy pop, każdy robi to w jakimś stopniu dla kasy, jedni mniej drudzy bardziej, dzisiaj niema czegoś takiego jak muzyka niekomercyjna (chyba że są to rzeczywiście zajawkowe przypadki, gdzie od czasu do czasu coś się wypuszcza i nie posiada się planów kariery muzycznej tylko chęć zrobienia czegoś ale takich przypadków jest mało, bo większość chce żyć z tego). Można powiedzieć że występ tej pani był jak najbardziej komercyjny i z tym się nie można nie zgodzić.

Opublikowano

Hanna Montana :D ?

Ona się puszcza na prawo i lewo

dlatego ma tyle minusów :)

zgrywa gwiazde ,a jedyną kariere to może zrobić co najwyżej w nocnym klubie

41196912334212939960.png

Opublikowano

uwielbiam!:)

Hanna Montana :D ?
Ona się puszcza na prawo i lewo
dlatego ma tyle minusów :)
zgrywa gwiazde ,a jedyną kariere to może zrobić co najwyżej w nocnym klubie

sam się puszczasz, ale chuj, posta trzeba kurwa nabic, fap time, ja pierdole, kto kurwa takie zera spładza..

Opublikowano

Bo ludzią kochali ją jako milutką nastolatkę -.-

I nie umieją sie pogodzić z tym że dojrzała i chce skończyć z przeszłością.

Wcale nie dojrzała. To, że skończyła 18 lat nie znaczy, że nagle jest dorosła.

Zachowuje się jak dziecko, które dostało nową zabawkę - seks i chce się tym pochwalić całemu światu...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

uwielbiam! :)

sam się puszczasz, ale chuj, posta trzeba kurwa nabic, fap time, ja pierdole, kto kurwa takie zera spładza..

Oroczimaru bawił się w Liściu w eksperymenty na noworodkach...

Wcale nie dojrzała. To, że skończyła 18 lat nie znaczy, że nagle jest dorosła.

Zachowuje się jak dziecko, które dostało nową zabawkę - seks i chce się tym pochwalić całemu światu...

Na wikipedi (cóż za wiarygodne źródła xD) pisze że nosiła pierścionek cnoty, więc po 18 trochę szajba odjebała...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...